tritonas00 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Call girls είναι prostitutes; Οχι, ειναι σοβαρες κοπελες, με ηθος, κυρος, για σπιτι και οικογενεια. 5
Alejandro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης χάλια κορμιά και πολλά ταμπού στο σεξ... Μη σου τύχει!
*nenya* Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού όταν μένετε μόνοι στο σπίτι σκέφτεστε call girls γιατί δεν χωρίζετε να πάτε ελεύθερα χωρίς ενοχές με όσες θέλετε; Θά'θελα να δω πώς θα αντιδρούσαν οι γυναίκες σας αν διάβαζαν τις σκέψεις σας περι κρυφής επίσκεψης call girl... Βέβαια μπορεί να μην το θεωρείτε καν απιστία αυτό! Καθένας με την ηθική του, πάω πάσο 1
Andreas2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή. θέλετε να πείτε θα κάνετε το σπίτι μπουρδέλο; Ουστ ρε. 1
*nenya* Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι ρε αντρέα2! Αυτό θέλουν να κάνουν! Όταλ λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια!
Alejandro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού όταν μένετε μόνοι στο σπίτι σκέφτεστε call girls γιατί δεν χωρίζετε να πάτε ελεύθερα χωρίς ενοχές με όσες θέλετε; Θά'θελα να δω πώς θα αντιδρούσαν οι γυναίκες σας αν διάβαζαν τις σκέψεις σας περι κρυφής επίσκεψης call girl... Βέβαια μπορεί να μην το θεωρείτε καν απιστία αυτό! Καθένας με την ηθική του, πάω πάσο Είναι απλά ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα και τίποτα παραπάνω! Άλλωστε ο άνδρας είναι πολυγαμικό ζώο και δύσκολα να κρατά ψηλά τη λίμπιντο του με το ίδιο θηλυκό για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε αντίθεση με τη γυναίκα που έχει αυτή τη δυνατότητα! Πράγματι, ο άνδρας, ακόμα και αν είναι ευχαριστημένος με τη μόνιμη σχέση του, εκδηλώνει συχνά την επιθυμία για καινούργιο ερωτικό ταίρι. Αντίθετα, οι γυναίκες φαίνεται πως είναι αρκετά πιο δεκτικές στο να κάνουν σεξ με τον ίδιο άνδρα για μεγάλο χρονικό διάστημα ή ακόμα και για ολόκληρη τη ζωή τους. Όμως στον άντρα παρατηρείται μια ραγδαία μείωση στην παραγωγή τεστοστερόνης, όταν ο ερωτικός σύντροφος παραμένει ο ίδιος επί μακρόν. Αυτός είναι ένας λόγος που η επιθυμία του άντρα για σεξ στη διάρκεια του γάμου πέφτει σημαντικά ενώ της γυναίκας παραμένει σε σαφώς υψηλότερα επίπεδα. Πηγή: http://www.healthyliving.gr/2011/01/30/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%BF%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B1%CE%B9/
*nenya* Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως μπορεί οι γυναίκες-τόμιδες να είναι πιο έξυπνες απ'τους άνδρες-τζέριδες και να δούμε άλλο αποτέλεσμα Edit: Όσον αφορά την πολυγαμία, μια χαρά έχουμε δει πάντως να ισχύει και για άντρες αλλά και για γυναίκες. Γνώμη μου, αν φτάνουμε σε σημείο να υπάρχει βαρεμάρα και να σκεφτόμαστε άλλους/άλλες καλό είναι να χωρίζουμε. Γιατί δεν ξέρω πόσοι πολυγαμικοί άντρες θα κάτσουν στην σχέση τους, θα γαμάνε παράλληλα άλλες γυναίκες αλλά ταυτόχρονα θα έχουν τ'αρχίδια να πουν στην γυναίκα τους "Μωρό μου, πηδήχτηκα με την τάδε γιατί είμαι πολυγαμικός απ'τη φύση μου. Μην το πάρεις στραβά και έλα να συνεχίσουμε την σχέση μας." Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα πουν ψέμματα για να κρατήσουν όσο μπορούν την γυναίκα τους...και ταυτόχρονα θα την έχουν αδικήσει αφού δεν θα έχουν πει την αλήθεια.
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού όταν μένετε μόνοι στο σπίτι σκέφτεστε call girls γιατί δεν χωρίζετε να πάτε ελεύθερα χωρίς ενοχές με όσες θέλετε; Θά'θελα να δω πώς θα αντιδρούσαν οι γυναίκες σας αν διάβαζαν τις σκέψεις σας περι κρυφής επίσκεψης call girl... Βέβαια μπορεί να μην το θεωρείτε καν απιστία αυτό! Καθένας με την ηθική του, πάω πάσο ελα ρε συ, και βεβαια τα σκεφτονται ολα αυτα αλλα δεν εχουν καμια προθεση να τα κανουν, κι αμα χωριζαν νομιζεις θα πνιγονταν στις γκομενες και τις call girls? οταν τα σκεφτοναι εχουν καααθε δυνατοτητα αλλα στην πραξη κολλανε παντα. 6
Alejandro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δικαιολόγησα με επιστημονικά επιχειρήματα το γιατί περνάει από το μυαλό μας η σκέψη για call girl (ποτέ άλλη σταθερή παρτενέρ). Άλλωστε σχεδόν όλοι οι παντρεμένοι που έκαναν bachelor, είναι εν δυνάμει άπιστοι! Όσο για το από πάνω πόστ έχω να πω ότι "ξεγυμνώνει" πολλούς από εμάς! Ατελείωτο respect σε μια γυναίκα που νιώθει από αντρική ψυχολογία σε βαθμό που με φοβίζει!
Sorath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Call girls με τίποτα γιατί μπορεί να διαβάζει και η γυναίκα μου εδώ. Οπότε αν δεν διάβαζε, δεν θα υπήρχε πρόβλημα! Ωραίος... Πάντως σοβαρά, χρειάζεσαι κάποιον για να σου πει πως θα περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου; Δεν ξέρεις ο ίδιος με τι θα σου άρεσε να ασχοληθείς; Αν θες τη γνώμη τρίτων, εε.. ξέρω 'γω; Πλαίξε κανα πουλόβερ... 1
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Οπότε αν δεν διάβαζε, δεν θα υπήρχε πρόβλημα! Ωραίος... Πάντως σοβαρά, χρειάζεσαι κάποιον για να σου πει πως θα περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου; Δεν ξέρεις ο ίδιος με τι θα σου άρεσε να ασχοληθείς; Αν θες τη γνώμη τρίτων, εε.. ξέρω 'γω; Πλαίξε κανα πουλόβερ... :lol: να παραγγειλω ενα κασκολ;
mary Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Call girls είναι prostitutes; Σε πιο classy situation ομως...
*nenya* Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ανδρεα2 όλα εδώ θα τα μάθεις κουφαλίτσα ;) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα