isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 ... Εγώ πχ βλέπω ταινίες που ο άντρας μου απεχθάνεται ... Indeed πολύ καλή ιδέα αν τα γούστα του ζευγαριού διαφέρουν. Ταινία full action με μπαμ-μπαμ μπουμ-μπουμ χωρίς τα κλασσικά «Καμια άλλη ταινια για να τη δούμε παρέα;» 1
*nenya* Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Βέβαια μπορεί να είσαι η τρομερή μοναδική εξαίρεση στον πλανήτη. Αλλά σε πληροφορώ ότι μπορεί εσύ να λές ότι δεν είστε όλες ίδιες, αλλά δυστυχώς θα διαφωνίσω. Κάνετε ότι μπορείτε για να αποδείξετε ότι δεν είστε, αλλά πραγματικά είστε όλες ίδιες. Πολύ προσβλητικό αυτό που λες πάντως... (και ούτε έχεις γνωρίσει όλες/τις περισσότερες γυναίκες του πλανήτη για να το πεις αυτό ) Είναι το ίδιο προσβλητικό με το να λένε οι γυναίκες ότι όοοολοι οι άντρες είστε μαλάκες. Προσωπικά δεν θέλω να γίνομαι απόλυτη γιατί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και πράττει διαφορετικά. Όχι όλοι στο ίδιο τσουβάλι.
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 τιμον έχεις δίκιο αλλά πάντα υπάρχουν κάποια μικροπραγματα που η συγκατοίκηση τα κάνει πιο δύσκολα. Εγώ πχ βλέπω ταινίες που ο άντρας μου απεχθάνεται ή κάνω φαγητά που δεν τρώει και μου έχουν λείψει... απολαμβάνω την άπλα του διπλού κρεββατιού και το pc είναι όλο δικό μου για παιχνίδια με τις ώρες χωρίς γκρίνια... Μαζί σου! Και ειδικά για αυτούς τους λόγους που λες!!!! Αλλά... θα έδινες την παρέα του συντρόφου σου για να έχεις αυτά που λες; Νομίζω πως όχι... Δεν λέω... τα μικροπράγματα παίζουν σημαντικό ρόλο. Για αυτό, εάν παρατήρησες, στο προηγούμενο post είπα πως θέλει κανείς την μοναξιά (την μοναξιά όμως και όχι την ευκαιρία να κάνει παρέες, γιατί τότε κάτι πάει λάθος) αλλά μετά από λίγο παρακαλάει να έρθει η παρέα του πίσω. Βέβαια.. μετά από λίγο καιρό πάλι λέει να έχει για λίγο μοναξιά... αλλά ξέρει πως μετά από λίγο θα θέλει πάλι παρέα! Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή... Όμως!!! Αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το "περιμένω να μείνω μόνος μου για να ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΕΣ". Άλλο το "μου έλειψε λίγο το να ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ μου" και άλλο το "μου λείπει η ελευθερία μου". Οι πρώτες μέρες μόνος στο σπίτι ήταν "τί κάνουμε τώρα να σκοτώσουμε την ώρα". Αλλά σύντομά κατανοεί κάποιος (μετά το διαζύγιο βέβαια) ότι η ελευθερία είναι μεγάλο πράγμα για κάποιον που είναι οικονομικά ανεξάρτητος και στα 30-40. Και ναι η ζωή ξεκινά και στα 33 σε μία χώρα όπως η Αγγλία, μακρυά από οικογένειες και φίλους, με εργασία που σε στέλνει σε πολλές διαφορετικές χώρες, για εβδομάδες, μέσα στον χρόνο. Δεν με βλέπω να μπαίνω πάλι στο καλούπι της οικογενειακής ζωής, μιας και έχω κακομαθει. Πάντως, θέλει κότσια κάποιος καταρχάς να συνειδητοποιήσει ότι η σχέση του δεν τραβάει άλλο και εν συνέχεια να τερματίσει μία συνήθεια χρόνων. Εύχομαι να μην έρθω ποτέ σε τέτοια θέση (αλλά εάν είναι και έρθω, εύχομαι να πάρω την σωστή απόφαση) αλλά νομίζω ότι θέλει κότσια.
deesnider Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Call girls είναι prostitutes; Ποιος διαδίδει αυτά τα ψέματα ρε; Τηλεφωνήτριες σε call centers είναι. Δηλαδή. θέλετε να πείτε θα κάνετε το σπίτι μπουρδέλο; Ουστ ρε. Άμα κάνεις το σπίτι μπουρδέλο, μέχρι να σε μπουζουριάσουνε, 'κονομάς και κάνα φράγκο. Στη συγκεκριμένη φάση, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. 1
bluesattack Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Παιξε κανα διαδικτυακο σκακι, ταβλι , σκραμπλ κλπ.Ωραιοτατα παιχνιδια για ολες τις ηλικιες.
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 τιμον έχεις δίκιο αλλά πάντα υπάρχουν κάποια μικροπραγματα που η συγκατοίκηση τα κάνει πιο δύσκολα. Εγώ πχ βλέπω ταινίες που ο άντρας μου απεχθάνεται ή κάνω φαγητά που δεν τρώει και μου έχουν λείψει... απολαμβάνω την άπλα του διπλού κρεββατιού και το pc είναι όλο δικό μου για παιχνίδια με τις ώρες χωρίς γκρίνια... ρεβυθια πχ. μα γιατι δεν αρεουν σε κανενα; 1
deesnider Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Διότι μετά κλάνουν σα δαιμονισμένοι (και όχι, δεν τα μπερδεύω με τα φασόλια...) 1
Chrisxxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ιδεα 1: - Θα χτυπήσεις επιτέλους το χερι στο τραπέζι και θα πεις σε αυτό το σπίτι θα κανω ότι θελω εγω, ξηγηθηκαμε; (βεβαιώσου ότι εχει φυγει πρωτα ομως μην εχουμε αλλα) - Θα ανοιξεις πορτες και παραθυρα, θα βαλεις ενα ραλακι στο πλειστεισο και θα παίζει τερμα το http://www.youtube.com/watch?v=WRqWUK0ShUI αν θελεις φωναζε, κοιταχτε ρεεεεεεεεεε!!! - Θα παρεις τηλέφωνο τους φιλους σου να βγειτε. Θα φας ακυρο αλλά εσυ την αλλη μερα θα τους παρεις εναν - εναν και θα τους λες ποσο τελεια περασατε και ιστοριες για τις φοιτητριουλες που ριξατε. - Θα παραγγειλεις πιτσα, θυα εχεις μπυρες στην καταψυξη και θα δεις για 100η φορα τον νονο, θα αποκοιμηθεις στον καναπε ευχαριστημενος. καλο;
apd453 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Sorry.. αλλά εάν κανείς - καμία - περιμένει να φύγει η γυναίκα του - άντρας της- για να κάνει παρέες... τότε μάλλον κάτι έχει κάνει λάθος. Ποιος είπε για παρέες ρε τίμον. Κάτι δε κατάλαβες. είναι τραγικό θαρρώ να σκέφτεσαι τι θα κάνεις μόνος σου ΟΤΑΝ φεύγει η γυναίκα σου, λες και δεν έχεις ζωή πέραν αυτής, δεν έχει μια προσωπικότητα με hobby, ασχολίες κτλ. Η μεγαλύτερη απόλαυση κρύβεται στα ασήμαντα πράγματα και προσπάθησε από το παραμικρό να το ευχαριστηθείς...και φυσικά απόκτησε ενδιαφέροντα που να σε γεμίζουν και να μην εξαρτάσαι από την γυναίκα σου ή την εκάστοτε γυναίκα ολονών. υ.γ και το άντρας = πολυγαμικό ον το έχετε κάνει ψωμοτύρι....δικαιολογίες base class Κλασική γυναίκα. Ότι να ναι. Δε περίμενα να καταλάβεις τι εννοώ. Αν καταλάβαινες δε θα ήσουν γυναίκα.
g_alkis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Από τον τίτλο περίμενα το θέμα να έχει ανοιχτεί από κάποιον μάξιμουμ 16 χρόνων. Παθέτικ.
apd453 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Άσε ρε τα 16χρονα, τα παθέτικ κλπ και πες κάτι να κάνουμε να γουστάρουμε.
Cossutius. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 tl;dr the world is your oyster ελλ Που ειναι η εικόνα βρε απατεώνα??:P
Cossutius. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 που τη βρηκα εννοεις; H αληθεια ειναι πως δε μπορω να τη δω εγω. Βλέπω μονο ένα ¨"δημοσιευμένη εικόνα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα