geo_z Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 ειμαι στην Λαρισα κεντρο και εδω και ενα χρονο εχω forthnet.δεν εχω σοβαρο προβλημα εκτος απο κατι disconnect μερικες φορες.σκεφτομαι να βαλω cyta ομως γιατι εχω ακουσει καλα λογια.ειναι κανεις που μπορει να πει μια γνωμη ;
theo93 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 και εγω φιλε λαρισα ειμαι και με την cyta ειμαι πολυ ευχαριστιμενος , οχι μονο απο τις ταχυτητες και την τιμη αλλα και απο την ταχυτατη εξυπηρετηση οταν υπηρξε ενα θεμα με το μοντεμ.
MATRIX TECHNOLOGY Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η CYTA ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΤΗΣ ΔΥΚΤΙΟ ΕΝΟ Η FORTHNET NIKIAZEI AΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ.....
theo93 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 εγω που ειχα προβλημα με το ρουτερ, οχι κατι σημαντικο απλα καμια φορα με πεταγε οταν συνδεομουν σε ενα game, μου το αλαξαν μετα απο 2 μερες
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 δεν εννοω χαλασμενο,εννοω οτι ειναι κλειδωμενα και δε μπορεις να τα αλλαξεις.
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ειμαι στην Λαρισα κεντρο και εδω και ενα χρονο εχω forthnet.δεν εχω σοβαρο προβλημα εκτος απο κατι disconnect μερικες φορες.σκεφτομαι να βαλω cyta ομως γιατι εχω ακουσει καλα λογια.ειναι κανεις που μπορει να πει μια γνωμη ; τα disconnects μπορουν να οφειλονται σε 3 λογους.α.καλωδιο οτε ,β.ρουτερ .γ.εσωτερικη καλωδιωση.σε οποια αλλη εταιρεια και να πας επειδη θα παρεις τον ιδιο χαλκο εκτος αν ζητησεις νεα γραμμη για αυτο το α και γ.θα συνεχισουν να υπαρχουν.μπορει να παιξει πιο σταθερα πχ σε cyta επειδη δινει 9 margin αλλα θα παιξει πιο χαμηλα απο Forthnet.και σε Forthnet μπορεις να ζητησεις μεγαλυτερο margin για πιο σταθεροτητα. ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η CYTA ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΤΗΣ ΔΥΚΤΙΟ ΕΝΟ Η FORTHNET NIKIAZEI AΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ..... αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση.για χαλκο ολοι παιρνουν απο τον οτε ετσι και αλλιως ειτε cyta ειτε forthnet ειτε Hol.για το dslam στην λαρισα λογικα υπαρχει ιδιοκτητο και απο τις 2 εταιρειες οποτε το ιδιο ειναι και για τους 2 παροχους.και ο φιλος λογικα σε ιδιοκτητο ειναι ηδη. η cyta εχει μαλακιες ρουτερ να ξερεις δεν εννοω χαλασμενο,εννοω οτι ειναι κλειδωμενα και δε μπορεις να τα αλλαξεις. το thomson που εδιναν ηταν απο τα πιο καλα αλλα μετα εδωσαν αλλα τοσα ασχετα ρουτερ.και οκ ολοι οι παροχοι δινουν ρουτερ των 10 ευρω αλλα στην cyta δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ και να βαλεις οτι θες γιατι χανεις το voip.οποτε σε δεσμευουν με το δικο τους ρουτερ το οποιο οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ειναι κλειδωμενος σε αρκετα σημεια.
argirisparxas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ειμαι στην Λαρισα κεντρο και εδω και ενα χρονο εχω forthnet.δεν εχω σοβαρο προβλημα εκτος απο κατι disconnect μερικες φορες.σκεφτομαι να βαλω cyta ομως γιατι εχω ακουσει καλα λογια.ειναι κανεις που μπορει να πει μια γνωμη ; Φίλε υπάρχουν και πολύ καλές προσφορές που εάν τηλεφωνήσεις θα βρεθείς πιο οικονομικά. Είναι κρίμα να χάσεις το καλό ίντερνετ όπως λες.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 απλα σε cyta Θα εχει voip και αν θελει να βαλει αλλο ρουτερ θα χασει το voip οποτε δεν ειναι η καλυτερη επιλογη.ναι μεν καλες τιμες αλλα λογω voip σε δενει με τοδικο της ρουτερ εκτος αν δεν τον νοιαζει η τηλεφωνια.
celarg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κουπί η παραπληροφόρηση...η CYTA δεν έχει δικό της δίκτυο, εκτός κι αν στη Λάρισα έχει σκάψει μέσα στο σπίτι του καθένα. Όλοι απο τον ΟΤΕ νοικιάζουν το last mile. Όσο για την αξιοπιστία της cyta εγω ακόμα δεν παίζει να την εμπιστευτώ..πριν κανα δίμηνο είχαν μείνει όλοι οι συνδρομητές χωρίς τηλέφωνο και χωρίς Internet για 3-4 μερες. Έχει δουλειά ακόμα για να γίνει αξιόπιστος παροχος.
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Κουπί η παραπληροφόρηση...η CYTA δεν έχει δικό της δίκτυο, εκτός κι αν στη Λάρισα έχει σκάψει μέσα στο σπίτι του καθένα. Όλοι απο τον ΟΤΕ νοικιάζουν το last mile. Όσο για την αξιοπιστία της cyta εγω ακόμα δεν παίζει να την εμπιστευτώ..πριν κανα δίμηνο είχαν μείνει όλοι οι συνδρομητές χωρίς τηλέφωνο και χωρίς Internet για 3-4 μερες. Έχει δουλειά ακόμα για να γίνει αξιόπιστος παροχος. καμια εταιρεια δεν εχει το δικο της δικτυο.ολες μα ολες πατανε πανω στα καλωδια του οτε.οι μονες εξαιρεσεις εειναι κατι mini dslam παροχων σε κατι εμπορικα κεντρα βλεπε the mall κτλ.τωρα οτι εμειναν χωρις τηλ και ιντερνετ ναι μπορει να τυχει σε οποιονδηποτε provider αν και δεν ξερω ποιος ο λογος που εγινε αλλα 3-4 ημερες αν ηταν τοσο πραγματι ειναι λιγο τραγικο ειδικα για καποιον επαγγελματια.
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Οταν λες voip, εννοεις προγραμματα οπως το skype; Και γιατι να μη λειτουργουν;
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 δεν εννοοω αυτο.η τηλεφωνια της cyta ειναι voip.πανω απο το ρουτερ παιρνεις τηλεφωνο. το ρουτερ εχει δυο υποδοχες που βαζεις εκει τηλεφωνο.δεν ειναι οπως η κανονικη τηλεφωνια που ειναι ασχετη με το ρουτερ.εκει παιρνεις τηλ απο το ρουτερ πανω οποτε αμα αλλαξεις ρουτερ απλα δεν παιζει το σταθερο σου
krypton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 αφού είσαι μια χαρά στη forthnet καλύτερα μην το πειράξεις. αν θες πιο οικονομικό πακέτο, νομίζω πως έχουν βγάλει καλές προσφορές τελευταία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα