margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γυρνωντας από τις διακοπές μας, τελη Αυγούστου, στο καπακi της γιαγιάς μου βρηκαμε 4 μωρά γατάκια. Το ενα υιοθετήθηκε προσφάτως και τωρα ψαχνω σπιτι για τα αλλα τρια. Ειναι θηλυκά, 35 ημερων περίπου, ειναι αποπαρασιτωμένα απο ενδο-εξωπαρασιτα, τα εχω πάει και στον κτηνίατρο μας, και ειναι μια χαρα. τρώνε ξηρα τροφη και τα κανουν κανονικά σε χωμα. Ανεβάζω τις δυο μικρές κυριες, και πιο μετα θ ανεβάσω και την τριτη της παρέας. Θα παρακαλούσα μονο σοβαρες προτασεις, απο άτομα που ξέρουν τι ευθύνες εχει ενα ζώο και τι φροντίδα χρειάζεται. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2012 από margaritagr 1
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πες και περιοχή. (Εγώ έχω 3 μέσα και 4-5 έξω, δε, δε.) 1
brickman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πες και περιοχή. (Εγώ έχω 3 μέσα και 4-5 έξω, δε, δε.) Δεν εχεις γκομενες και εχεις γατες; 1
andaluz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εχεις γκομενες και εχεις γατες; απ' όλα έχει 2
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 ναι συγγνωμη, Αθηνα ειναι!! 1
brickman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 απ' όλα έχει Ωστε με εσενα εχει σχεση ο Λουσακος μας, ε;
haris_216 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 συγνώμη ρε παιδιά αλλά ξεκινάει ένας ένα θέμα κάνει μια προσπάθεια. (βρήκε τα γατιά, τα κράτησε, τα πήγε κτηνίατρο και προσπαθεί να τα δώσει) είναι απαραίτητο να το χ...ζουμε με άσχετα σχόλια; εκτός πια αν πιστεύουμε ότι βοηθάμε, αφού με κάθε άκυρο ποστ ξαναμπαίνει το θέμα πρώτο στη λίστα 4
nilosgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ειμαι απο αθηνα, αλλα παντως σου εκανα ενα share στο Facebook, μηπως ενδιαφερθει καποιος φιλος μου 1
kakofonixx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 γλυκουλια ειναι και τα δυο ευχομαι να βρουν γρηγορα μια ζεστη αγκαλια! θηλυκα αν κρινω απο τα χρωματα τους (....?) τωρα το παρατηρησα οτι το γραφεις
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ημουν Ελλαδα θα εψηνα να παρω ενα απτα 2 και ας αποκτουσα και 2ο γατι μεσα σε ενα μικρο διαμερισμα. Ειναι γλυκα, ασε που λυπαμαι και την δικια μου γατα που ειναι κλεισμενη ολη μερα μονη της. Σκεψου μενω στον 5ο οροφο πολυκατοικιας και βγαινει πανω στο περβαζι του μπαλκονιου και χαζευει ολη μερα τους περαστικους απο κατω απτη μοναξια της. Πολλες φορες σκεφτηκα να της παρω αλλο ενα γατι για παρεα να παιζουνε και τωρα που ειδα αυτα σε φωτο ψηθηκα, αλλα ειμαι λιγο μακρια H φροντιδα 1-2 γατων ειναι απλη υποθεση, φυσικα πρεπει να μαθουν να ζουν σε διαμερισμα αφενος και αφεταιρου πρεπει να αφιερωνετε οπωσδηποτε καποιο χρονο καθημερινα στο αξιαγαπητο αυτο ζωο
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Σε καταλαβαινω, εγω τη γατα μου την εχω 14 χρονια και θυμαμαι οταν ηταν μικρη ολο εψαχνε να το σκασει.. Αν παρεις ενηλικη απο το δρομο, δυσκολα δε θα φρικαρει μεσα. Η γατα σε σχεση με το σκυλο οτνως δε θελει πολλα. Να της δινεις αγαπη καθημερινα, της γεμιζεις το μπωλ και τρωει οποτε θελει, και καθαρισμα η αμμος. Τα συγκεκριμενα γατακια δεχονται χαδια κι αγκαλιες καθημερινα, τρυπωνουν στο σπιτι της γιαγιας οταν εχει ανοιχτη την πορτα... Ειναι ευκαιρια για καποιον που θελει παρεα, να παρει ενα υγειες, κοινωνικοποιημενο πλασματακι Και που να δειτε και την τριτη της παρεας, που χει ενα φουντωτο τριχωμα ονειρο. 1
kostarika Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 λίγο άσχετο με το θέμα μιας και μιλάτε για αδέσποτα σήμερα είδα στην Ίωνος Δραγούμη στο κέντρο έναν αδέσποτο μαύρο γάτο τεράστιο με μακρύ τρίχωμα πανέμορφο, φαίνεται από σπίτι και σαν να τον παράτησαν. έψαχνε φαί στα σκουπίδια. μιλάμε για πολύ χοντρό γάτο και κούκλο.στην αρχή τον πέρασα για σκύλο. πανθηράκι ήταν. θα τον ήθελα τρελά αν δεν είχα ήδη. είναι κρίμα να είναι αδέσποτος τέτοιος γάτος. 1
peggyp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 οπως σου εγραψα και σε προσωπικο μην.ενδιαφερομαι και εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα