ArisBlastedRed7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια... Ειμαι μαθητης της Β λυκειου και εχω σκοπο να περασω ΣΣΑΣ Ιατρικη.. Θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πει ποια ειναι και ποιες ειναι οι βασεις για τα αθληματα... Ευχαριστω εκ των προτερων! Αριστιππος Sent from my iPod touch using Insomnia
FilipposMD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ποια είναι ποια; Ποια είναι η βάση εισαγωγής εννοείς; Επίσης, γιατί είσαι τόσο συγκεκριμένος για τη ΣΣΑΣ; Έχεις κάποιο λόγο που προτιμάς στρατιωτική ιατρική σε σχέση με πολιτική;
ArisBlastedRed7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Όταν εννοούσα ποιά είναι, εννοούσα ποιά είναι τα αθλήματα.. Αλλά τελικά τα βρήκα και αυτά και τα όρια.. Τώρα, ο λόγος που θέλω να περάσω στην στρατιωτική σχολή, είναι οτι εκτός το ότι μου αρέσει η ιατρική σαν επιλογή, επιλέγω τον στρατό για τον λόγο της επαγγελματικής αποκατάστασης.. Από την πρώτη μέρα της φοίτησης στη σχολή, παίρνεις ένσημα, έναν μικρό μισθό και εκτελείς και τη στρατιωτική σου θητεία... Φυσικά μου αρέσει και ο στρατος.. Περιμένω και την αποψη σας πανω στην αποφαση μου.. Ευχαριστω!
brickman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ΣΣΕ/ Σώματα, ΣΙ/Μηχ. ΣΣΑΣ, ΣΑΝ, ΣΜΥ/ Σώματα ΣΜΥΝ, ΣΤΥΑ, ΣΥΔ, ΣΙΡ Δρόμος 100 μ. -17" Δρόμος 1000 μ. - 4΄ και 30" Άλμα σε ύψος με φόρα -1,00 μ. Άλμα σε μήκος με φόρα - 3,60 μ. Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) Μέσος όρος ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι. -4,40 μ. Ελεύθερη κολύμβηση 50 μέτρων για τη ΣΝΔ, ΣΙ/ΙΠΤ, ΣΜΥΝ, ΣΙΡ. - 2' Απλα προσεχε μην κοπεις σε υγειονομικες επειδη εκει κόβεται το 90%. Για να δεις τα νοσήματα που σε αποκλείουν δες εδω: http://edu.klimaka.g...s-ateleies.html
MovingShadow Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Επειδή υπηρετούσα στον Καρέα δίπλα στην ΣΑΝ , να ξέρεις ότι είναι αρκετά δύσκολη σχολή. Το πρωί σε πάνε με πούλμαν στο Πανεπιστήμιο , οπου κάνεις μαθήματα κανονικά , με την στολή κλπ. Το βράδυ , είσαι στρατιώτης , δηλαδή , βαράς σκοπιές , θαλαμοφυλίκια , και εφόδους και τα πάντα. Είναι μια Ευελπίδων με Ιατρική μαζί. Και φυσικά , πρέπει να διαβάζεις ανάμεσα στον χρόνο που σου μένει... Και μιλάμε για στρατιωτική νοσηλευτική , όχι ιατρική... Καλά , σε κόβουνε για την ιγμορίτιδα και τον προγναθισμό?????? ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ - ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: Παραμορφώσεις και δυσμορφίες του προσώπου, παλιά κατάγματα των γνάθων που εμποδίζουν τη μάσηση, παθήσεις της κροταφογναθικής αρθρώσεως, μεγάλος προγναθισμός, χρόνια ιγμορίτις.
brickman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Είναι μια Ευελπίδων με Ιατρική μαζί. Καμια σχεση. Αρχικα η ΣΑΝ δεν ειναι Σσας και δευτερον η στρατιωτικη εκπαιδευση σε ιατρικες σχολες δεν εχει σχεδον καμια σχεση με την εκπαιδευση στις κανονικες ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ σχολες. Στην ΣΣΑΣ κανεις απλα τρεξιματακι, βολες και ασκησεις ακριβειας. Για να πας σε ΣΣΕ/ΣΝΔ/ΙΚΑΡΩΝ και θα σου πω εγω τι εστι στρατιωτικη εκπαιδευση. Καλά , σε κόβουνε για την ιγμορίτιδα και τον προγναθισμό?????? Ναι
linuslost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Επειδή υπηρετούσα στον Καρέα δίπλα στην ΣΑΝ , να ξέρεις ότι είναι αρκετά δύσκολη σχολή. Το πρωί σε πάνε με πούλμαν στο Πανεπιστήμιο , οπου κάνεις μαθήματα κανονικά , με την στολή κλπ. Το βράδυ , είσαι στρατιώτης , δηλαδή , βαράς σκοπιές , θαλαμοφυλίκια , και εφόδους και τα πάντα. Είναι μια Ευελπίδων με Ιατρική μαζί. Και φυσικά , πρέπει να διαβάζεις ανάμεσα στον χρόνο που σου μένει... Και μιλάμε για στρατιωτική νοσηλευτική , όχι ιατρική... Καλά , σε κόβουνε για την ιγμορίτιδα και τον προγναθισμό?????? ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ - ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: Παραμορφώσεις και δυσμορφίες του προσώπου, παλιά κατάγματα των γνάθων που εμποδίζουν τη μάσηση, παθήσεις της κροταφογναθικής αρθρώσεως, μεγάλος προγναθισμός, χρόνια ιγμορίτις. Ελα μην τα παραλες και εσυ...Και η κοπελα μου απο ΣΑΝ ειναι!
brickman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ελα μην τα παραλες και εσυ...Και η κοπελα μου απο ΣΑΝ ειναι! Εαν επιτρέπεται μπορεις να την ρωτήσεις τι σειρά ειχε μπει;
efo355 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Όταν εννοούσα ποιά είναι, εννοούσα ποιά είναι τα αθλήματα.. Αλλά τελικά τα βρήκα και αυτά και τα όρια.. Τώρα, ο λόγος που θέλω να περάσω στην στρατιωτική σχολή, είναι οτι εκτός το ότι μου αρέσει η ιατρική σαν επιλογή, επιλέγω τον στρατό για τον λόγο της επαγγελματικής αποκατάστασης.. Από την πρώτη μέρα της φοίτησης στη σχολή, παίρνεις ένσημα, έναν μικρό μισθό και εκτελείς και τη στρατιωτική σου θητεία... Φυσικά μου αρέσει και ο στρατος.. Περιμένω και την αποψη σας πανω στην αποφαση μου.. Ευχαριστω! Σου αρέσει ο στρατός ε; Για πήγαινε να κάνεις θητεία και μετα έλα να τα πεις αυτά.
brickman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Σου αρέσει ο στρατός ε; Για πήγαινε να κάνεις θητεία και μετα έλα να τα πεις αυτά. Καμια μα καμια σχεση. Η θητεια ειναι καθαριζω τουαλετα και κανω σκοπια. Η στρατιωτικη σχολη ειναι προπονηση-ξυλο-μαθημα-προπονηση-προπονηση-2 ωρες κενο-προπονηση-διαβασμα-ξυλο-προπονηση.
CarbonFibre Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Καμια μα καμια σχεση. Η θητεια ειναι καθαριζω τουαλετα και κανω σκοπια. Η στρατιωτικη σχολη ειναι προπονηση-ξυλο-μαθημα-προπονηση-προπονηση-2 ωρες κενο-προπονηση-διαβασμα-ξυλο-προπονηση. Ανάλογα τη στρατιωτική σχολή! Τις τουαλέτες έχεις την εντύπωση ότι έρχονται καθαρίστριες;Και σκοπιές κάνεις και καψώνι(ατομικό-ομαδικό) συν τα μαθήματα φυσικά
brickman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ανάλογα τη στρατιωτική σχολή! Τις τουαλέτες έχεις την εντύπωση ότι έρχονται καθαρίστριες;Και σκοπιές κάνεις και καψώνι(ατομικό-ομαδικό) συν τα μαθήματα φυσικά Εννεοιται φιλε μου, εμενα μου τα λες; Απλα αυτα τα κανεις μονο τον πρωτο χρονο, μετα βαζεις τους πρωτοετής να τα κανουν
panos2171 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Στην κανονική θητεία τα κάνεις για 9 μήνες. Μετά τα κάνει η επόμενη σειρά.
aris1986 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Καμια μα καμια σχεση. Η θητεια ειναι καθαριζω τουαλετα και κανω σκοπια. Η στρατιωτικη σχολη ειναι προπονηση-ξυλο-μαθημα-προπονηση-προπονηση-2 ωρες κενο-προπονηση-διαβασμα-ξυλο-προπονηση. Σας δερνουνε; ή μεταξύ σας απο τα νεύρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα