Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ ΠΑΝΩ ΑΡΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ..ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΟΥΤΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ ΠΑΝΩ ΑΡΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ..ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΟΥΤΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ποιο μοντέλο είναι;

Αν είσαι μέσα στην εγγύηση θα σου έλεγα να μην το πείραξε ιός και να το πας σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα να στο κοιτάξουν

Δημοσ.

ΤΟ 4 8GB ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ.. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ..Ε?

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε παρακαλώ ΜΗΝ γράφεις κεφαλαία και τροποποίησε τα προηγούμενα μηνύματά σου κάνοντας χρήση κεφαλαίων και πεζών.

Επίσης λίγη προσοχή στον τίτλο του θέματος που ανοίγεις. Ο τίτλος "iphone 4" δεν λέει τίποτα...

Δημοσ.

ΤΟ 4 8GB ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ.. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ..Ε?

ειναι ακόμη στην εγγυηση λοιπόν

αν δοκιμασες οτι software λυση

δηλαδη restore ή κατι αλλο και δν εγινε τιποτα

τοτε μπορεις ναβτο πας πισω..να στο κοιταξουν χωρις χρεωση

και θα εισαι ΟΚ!

Δημοσ.

ειναι λογω υπερθερμανσης του κινητου. Αφου εισαι στην εγγυηση , αστο στον ηλιο και τρεχα για αντικατασταση. Αν μπορεις βαλε τον υπαλληλο να υπογραψει οτι οταν το παρελαβε ειδε και ο ιδιος την κιτρινιλα, γτ το βραδυ ή οταν εχει δροσια δεν την εμφανιζει.

Δημοσ.

Ελεγξε τον φορτιστή σου στην επόμενη φόρτιση αν υπερθερμενεται,αν ναι τότε θα παρατηρήσεις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες στη συσκευή με αποτέλεσμα το κάψιμο μερος της οθόνης.εχω ήδη επιδιόρθωσει οθόνη που κάηκε από αυτήν την αιτια σε πελάτη, ο οποίος αντικατέστησε τον ελατωματικο φορτιστή .

Δημοσ.

Σας ενημερώνουμε ότι η συσκευή σας θα αποσταλεί 01/10 προς το κατάστημά μας έχοντας πραγματοποιηθεί επισκευή λογικού κυκλώματος με ΝΕΟ ΙΜΕΙ :01326χχχχχχχχχχ

ΜΕ S/N DQGJ61Kχχχχχ. Η συσκευή πρέπει να γίνει Αctivate με την κάρτα sim σας μέσω του I tunes. Θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες από το εν λόγω κατάστημά μας για την παραλαβή του τηλεφώνου σας.

μου εστηλαν αυτο απο το γερμανο.. πειτε μου τι να κανω..να απαιτησω καινουργια συσκευη?ζελατινατη?

Δημοσ.
Σας ενημερώνουμε ότι η συσκευή σας θα αποσταλεί 01/10 προς το κατάστημά μας έχοντας πραγματοποιηθεί επισκευή λογικού κυκλώματος με ΝΕΟ ΙΜΕΙ :01326χχχχχχχχχχ

ΜΕ S/N DQGJ61Kχχχχχ. Η συσκευή πρέπει να γίνει Αctivate με την κάρτα sim σας μέσω του I tunes. Θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες από το εν λόγω κατάστημά μας για την παραλαβή του τηλεφώνου σας.

μου εστηλαν αυτο απο το γερμανο.. πειτε μου τι να κανω..να απαιτησω καινουργια συσκευη?ζελατινατη?

Αυτό σημαίνει οτι σου στέλνουν ανακατασκευασμένο (αλλη συσκευή διπλοτσεκαρισμένη και με αλλαγμένα μπρος πισω καπάκια καινούρια και καινούριο ΙΜΕΙ).

Δεν θα σου δώσουν ζελατινάτη συσκευή γιατί τα περισσότερα μαγαζιά έχουν πολιτική αλλαγής 3 μέρες εργάσιμες

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...