apd453 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε έχει συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδας μας βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση? Οι παππούδες σου έχυσαν αίμα στα χιονισμένα βουνά της Αλβανίας για αυτό το τόπο για να μην αρχίσω να λέω για τους αρχαίους ημών προγόνους. Αν πετύχαινες έναν πρόγονο στο δρόμο τι θα του έλεγες? Θα είχες το κουράγιο να τον κοιτάξεις στα μάτια?
Timour21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ζωο εισαι κ φαινεσαι εσυ νομοταγη πολιτη,αντε κατεβα σε καμια διαδηλωση να μην καταφερεις κ τπτ στην τελικη.... Αν σε πείραξε το ζώο, μήπως προτιμάς το απατεώνας? Κλέφτης? Αλήτης? Κατά τα άλλα το τι θα κάνω εγώ, και το αν θα κατέβω στις διαδηλώσεις, είναι δικό μου θέμα. Το να κλέβεις εσύ τα λεφτά που καταθέτω εγώ στο κράτος ως φορολογούμενος όμως, το κάνει επίσης δικό μου θέμα. 1
nazlos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε έχει συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδας μας βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση? Οι παππούδες σου έχυσαν αίμα στα χιονισμένα βουνά της Αλβανίας για αυτό το τόπο για να μην αρχίσω να λέω για τους αρχαίους ημών προγόνους. Αν πετύχαινες έναν πρόγονο στο δρόμο τι θα του έλεγες? Θα είχες το κουράγιο να τον κοιτάξεις στα μάτια? Καλα ρε εισαι με τα καλα σου?γτ τι εκανα?προδωσα την πατριδα μου στους τουρκους?εισαι σοβαρος????!!!!!μια σκεψη εκανα κ την διατυπωσα εδω να μαθω καποιες πληροφοριες....Θελω να κανω μια καινουρια αρχη κ θελω καποιο πατημα πριν ξεκινησω να αρχισω να ψαχνω δουλεια...Τοσο περιεργο σου φενεται??? Αν σε πείραξε το ζώο, μήπως προτιμάς το απατεώνας? Κλέφτης? Αλήτης? Κατά τα άλλα το τι θα κάνω εγώ, και το αν θα κατέβω στις διαδηλώσεις, είναι δικό μου θέμα. Το να κλέβεις εσύ τα λεφτά που καταθέτω εγώ στο κράτος ως φορολογούμενος όμως, το κάνει επίσης δικό μου θέμα. Ανεργος θα ειμαι ρε τουβλο,δεν θα δουλευω καπου κ θα τσεπωνω τα λεφτα του οαεδ...
Timour21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ανεργος θα ειμαι ρε τουβλο,δεν θα δουλευω καπου κ θα τσεπωνω τα λεφτα του οαεδ... Εξήγησέ μου πως με "εικονική" απόλυση θα είσαι άνεργος? Γιατί δεν λες οτι θες να τσεπώνεις και τον μισθό μαύρο και να μας κάνεις και αφαίμαξη πέρνοντας παράλληλα και το ταμείο ανεργείας?
nazlos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εξήγησέ μου πως με "εικονική" απόλυση θα είσαι άνεργος? Γιατί δεν λες οτι θες να τσεπώνεις και τον μισθό μαύρο και να μας κάνεις και αφαίμαξη πέρνοντας παράλληλα και το ταμείο ανεργείας? Οποιος καταλαβε καταλαβε αν δεν καταλαβες διαβασε πιο πανω τι θελω να κανω,δεν ξανα ασχολουμαι!
Timour21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχω εγώ το πρόβλημα της αντίληψης φίλε μου, άλλοι το έχουν. Αν θεωρείς τον εαυτό σου σοβαρό, δεν θα έβγαινες να γράψεις τέτοια πράγματα. Αν θες να κάνεις μια νέα αρχή, ψάχνεσαι, βρίσκεις μια δουλειά, δηλώνεις παραίτηση απο την τωρινή, και πας στην καινούρια. Τα άλλα που γράφεις, είναι καραγκιοζιλίκια, μην γίνεσαι προκλητικός λοιπόν απο πάνω....
apd453 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα ρε εισαι με τα καλα σου?γτ τι εκανα?προδωσα την πατριδα μου στους τουρκους?εισαι σοβαρος????!!!!! Ίσως άθελα σου φίλε μου αυτό κάνεις με τη στάση σου. Στερείς εσύ και οι ομοϊδεάτες σου χρήματα απαραίτητα για τη χώρα σου. Χρήματα τα οποία θα μπορούσανε να δαπανηθούνε σε αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων για την άμυνα της χώρας. Στερείς από τους συμπολίτες σου το βασικό αγαθό της "ασφάλειας" καθιστώντας τη χώρα ευάλωτη σε περίπτωση εισβολής εχθρικών δυνάμεων εξ ανατολάς. Να μην αρχίζω να μιλάω για μαρμαρωμένους βασιλιάδες και γίνω κουραστικός.
nazlos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχω εγώ το πρόβλημα της αντίληψης φίλε μου, άλλοι το έχουν. Αν θεωρείς τον εαυτό σου σοβαρό, δεν θα έβγαινες να γράψεις τέτοια πράγματα. Αν θες να κάνεις μια νέα αρχή, ψάχνεσαι, βρίσκεις μια δουλειά, δηλώνεις παραίτηση απο την τωρινή, και πας στην καινούρια. Τα άλλα που γράφεις, είναι καραγκιοζιλίκια, μην γίνεσαι προκλητικός λοιπόν απο πάνω.... Ειμαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ σε αυτην την δουλεια,ψαχνω για αλλου αλλα κ να με καλεσουν να παω ποτε θα παω αφου ειμαι συνεχεια εδω?αμα ειχα την οικονομικη δυνατοτητα πιστεψε με θα το εκανα αυτο που λες.... Ίσως άθελα σου φίλε μου αυτό κάνεις με τη στάση σου. Στερείς εσύ και οι ομοϊδεάτες σου χρήματα απαραίτητα για τη χώρα σου. Χρήματα τα οποία θα μπορούσανε να δαπανηθούνε σε αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων για την άμυνα της χώρας. Στερείς από τους συμπολίτες σου το βασικό αγαθό της "ασφάλειας" καθιστώντας τη χώρα ευάλωτη σε περίπτωση εισβολής εχθρικών δυνάμεων εξ ανατολάς. Να μην αρχίζω να μιλάω για μαρμαρωμένους βασιλιάδες και γίνω κουραστικός. Ολα αυτα εγω τα κανω???χαχαχαχαχα καλημερα
Timour21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ειμαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ σε αυτην την δουλεια,ψαχνω για αλλου αλλα κ να με καλεσουν να παω ποτε θα παω αφου ειμαι συνεχεια εδω?αμα ειχα την οικονομικη δυνατοτητα πιστεψε με θα το εκανα αυτο που λες.... Και εγώ δουλεύω, και ψάχνω γιατί είμαι πλέον με τα έναντι, 4 μήνες απλήρωτος. Άμα με καλέσουν σε interview θα φύγω απο την δουλειά, θα πάω και θα ξαναγυρίσω. Δεν χρειάζεται να με ταίζει ο ΟΑΕΔ, ψάχνω και έτσι. Ααα, επίσης παίζει και η άδεια....
nazlos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγώ δουλεύω, και ψάχνω γιατί είμαι πλέον με τα έναντι, 4 μήνες απλήρωτος. Άμα με καλέσουν σε interview θα φύγω απο την δουλειά, θα πάω και θα ξαναγυρίσω. Δεν χρειάζεται να με ταίζει ο ΟΑΕΔ, ψάχνω και έτσι. Το θεμα ειναι οτι κραταω ενα μαγαζι μονος μου κ εχω κ αλλες αρμοδιοτητες που δεν μου επιτρεπουν να φυγω...στο ειπα αν το επιτρεπαν οι καταστασεις θα το εκανα!ειναι περιπλοκα τα πραγματα...
Timour21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου το ξέρω οτι υπάρχουν και άλλες καταστάσεις, αν χτύπα ξύλο, πέσεις κάτω με 40 πυρετό τι θα γίνει? θα πας δουλειά? Άδεια δεν σου δίνει? Σκλάβος είσαι?
nazlos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου το ξέρω οτι υπάρχουν και άλλες καταστάσεις, αν χτύπα ξύλο, πέσεις κάτω με 40 πυρετό τι θα γίνει? θα πας δουλειά? Άδεια δεν σου δίνει? Σκλάβος είσαι? Πιστεψε με καπως ετσι ειναι....Εδω ειχε πεθανει η γιαγια μου κ αν ηταν την ιδια μερα η κηδεια δεν θα με αφηνε (γτ θα ελειπε αυτος απο το γραφειο του επειδη ειχε κατι ραντεβου) να φυγω αλλα ηταν την επομενη μερα....Γι αυτον ακριβως τον λογο θα φυγω γτ εχω γινει σκλαβος.....
Timour21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού σκέφτεσαι, να φύγεις λοιπόν, κοίταξε να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου. Σαν μισθωτός ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ 20+ μέρες άδειας τον χρόνο. Αν δεν στις δίνει τις πέρνεις απο την σημαία. Στο κάτω κάτω τι θα κάνει? Θα σε απολύσει? Μα αυτό δεν θες στην τελική? Τουλάχιστον στον επόμενο που θα πάρει, θα κοιτάξει μετά να είναι πιο συνεπής, με το θέμα των αδειών τουλάχιστον. 1
nazlos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού σκέφτεσαι, να φύγεις λοιπόν, κοίταξε να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου. Σαν μισθωτός ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ 20+ μέρες άδειας τον χρόνο. Αν δεν στις δίνει τις πέρνεις απο την σημαία. Στο κάτω κάτω τι θα κάνει? Θα σε απολύσει? Μα αυτό δεν θες στην τελική? Το ξερω για τις μερες ποσες δικαιουμαι κλπ τα εχω ψαξει,περιμενω να κατσω οσο αντεξω ψυχολογικα για να μαζεψω κανενα φραγκο και μετα μην τον ειδατε τον μανωλιο....χωρις προειδοποιηση χωρις τπτ γτ τετοια τους αξιζουν!
apd453 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ολα αυτα εγω τα κανω???χαχαχαχαχα καλημερα Κάποτε μαζεύτηκαν στη κεντρική πλατεία του Πεκίνου όλοι Κινέζοι (κάτι δις δηλαδή) για να φωνάξουν ταυτόχρονα όλοι μαζί όσο πιο δυνατά μπορούσαν. Ο σκοπός του όλου εγχειρήματος ήταν να ακουστούν μέχρι την άλλη μεριά της γης. Όταν έδωσε ο Τσιν Γιν το σήμα για να ξεκινήσουν να φωνάζουν μάντεψε τι έγινε. Δε φώναξε κανείς. Απόλυτη ησυχία. Ο λόγος? Όλοι σκέφτηκαν να μη φωνάξουν έτσι ώστε να μπορέσουν να ακούσουν τους άλλους να φωνάζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα