Προς το περιεχόμενο

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα Apple iPhone 5


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενημέρωση (19/10/2012): Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης ο οποίος κερδίζει το iPhone 5 της Apple είναι ο Θοδωρής Τριανταφυλλόπουλος (qonquer7gate).

 

Ευχαριστούμε όλους για την τεράστια συμμετοχή καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα electroworld.gr για την ευγενική χορηγία του. Φυσικά συνεχίζουμε σύντομα με τον επόμενο διαγωνισμό

 

 

Είστε έτοιμοι για τον επόμενο μας super duper διαγωνισμό; Αυτή τη φορά σπάμε τη μπάνκα και με την ευγενική χορηγία του ηλεκτρονικού καταστήματος electroworld.gr σας προσφέρουμε το νέο iPhone 5 της Apple.Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους αφού προηγηθεί μια πολύ γρήγορη εγγραφή με ένα οποιοδήποτε email ή με το λογαριασμό σας στο Facebook, εκτός και αν έχετε ήδη συμμετάσχει σε παλιότερους διαγωνισμούς του Insomnia.

 

Η εισαγωγή του ενεργού username σας στο Insomnia, σας δίνει 2 πόντους συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 25/9/2012 αλλιώς δεν προστίθεται κανένας επιπλέον πόντος στη συμμετοχή σας.

 

Κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebok σας δίνει 1 επιπλέον πόντο συμμετοχής στην κλήρωση ενώ άλλο ένα πόντο μπορείτε να πάρετε αν κάνετε follow το @insomniagr στο Twitter.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 25/9/2012 και ώρα 10:01 έως και 18/10/2012 και ώρα 00:01. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού.

 

Καλή Επιτυχία !!

 

Link.png Site: Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Link.png Site: electroworld.gr

Link.png Site: Πρώτη Επαφή

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...