antonymic1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ψαχνω εναν προγραμματιστη να μου φτιαξει μια εγκατασταση στον Η/Υ μου,οπου θα μπορω να καταχωρω τα φυλλα σε καθε παρτιδα με το αποτελεσμα της κ αφου υπαρξουν εν συνεχεια ιδια φυλλα(μετα απο πολλες καταχωρισεις)να μου εμφανιζει το πιθανο αποτελεσμα βασισμενο στο δημιουργημενο αρχειο. Για περετασιρω αναλυση παρακαλω ας επικοινωνησει ο ενδιαφερομενος με p.m
johnbond Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αν μιλάς για poker στο internet υπάρχει το pokertracker που κάνει αυτόματα την καταχώρηση που ζητάς. http://www.pokertracker.com/
antonymic1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αν μιλάς για poker στο internet υπάρχει το pokertracker που κάνει αυτόματα την καταχώρηση που ζητάς. http://www.pokertracker.com/ Ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θελω εγω....
defacer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά δηλαδή να σου εμφανίζει ιστορικά στατιστικά βάσει του τι φύλλα υπάρχουν ανοιχτά κάτω ανα πάσα στιγμή;
migf1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ψαχνω εναν προγραμματιστη να μου φτιαξει μια εγκατασταση στον Η/Υ μου,οπου θα μπορω να καταχωρω τα φυλλα σε καθε παρτιδα με το αποτελεσμα της κ αφου υπαρξουν εν συνεχεια ιδια φυλλα(μετα απο πολλες καταχωρισεις)να μου εμφανιζει το πιθανο αποτελεσμα βασισμενο στο δημιουργημενο αρχειο. Για περετασιρω αναλυση παρακαλω ας επικοινωνησει ο ενδιαφερομενος με p.m Είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβα τίποτα; Π.χ... ...οπου θα μπορω να καταχωρω τα φυλλα σε καθε παρτιδα με το αποτελεσμα της παρτίδα με πόσους παίκτες; τι σημαίνει αποτέλεσμα παρτίδας; (ποιος έχει νικήσει αν είναι πολλοί παίκτες; τι φύλλο βγήκε αν είναι ένας παίκτης; κάτι άλλο; ) ...κ αφου υπαρξουν εν συνεχεια ιδια φυλλα(μετα απο πολλες καταχωρισεις)να μου εμφανιζει το πιθανο αποτελεσμα βασισμενο στο δημιουργημενο αρχειο... τι σημαίνει "εν συνεχεία; (αλλαγή φύλλων όντας στην ίδια παρτίδα; νέα παρτίδα; κάτι άλλο; )
antonymic1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά δηλαδή να σου εμφανίζει ιστορικά στατιστικά βάσει του τι φύλλα υπάρχουν ανοιχτά κάτω ανα πάσα στιγμή; peripou etsi...
migf1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 peripou etsi... Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα στο να δημοσιοποιήσεις λεπτομερειες του ζητούμενου; Αυτό το έχεις δει: http://www.insomnia....acks-or-better/ ; Στο νετ υπάρχουν δωρεάν (open source ή μη) ένα σωρό poker-hand-evaluators και poker-odd-calculators.
antonymic1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβα τίποτα; Π.χ... παρτίδα με πόσους παίκτες; τι σημαίνει αποτέλεσμα παρτίδας; (ποιος έχει νικήσει αν είναι πολλοί παίκτες; τι φύλλο βγήκε αν είναι ένας παίκτης; κάτι άλλο; ) τι σημαίνει "εν συνεχεία; (αλλαγή φύλλων όντας στην ίδια παρτίδα; νέα παρτίδα; κάτι άλλο; ) εκτιμω το ενδιαφερον σου,αλλα με καλυψε ηδη ενα αλλο μελος. thanks anyway!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα