Προς το περιεχόμενο

Online gaming!


FENDER5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοι και φίλες του insomnia καλησπέρα!! Έχω ένα θέμα και θα ήθελα τη βοήθεια σας!! Εδώ και κάμποσα χρόνια είμαι fan των online games!!! Όλα αρχίζουν από τη κακή σύνδεση στο διαδίκτυο που μου παρέχεται!! Και για να απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις επισημαίνω ότι δεν κατεβάζω ποτέ με περισσότερο από 94kbps ενώ έχω 24σάρα σύνδεση (λόγω της μεγάλης απόστασης από κέντρο του ΟΤΕ σύμφωνα με τη hol πράγμα περίεργο γιατί στον ακριβώς από πάνω όροφο συγγενικά μου πρόσωπα έχουν μακράν πιο γρήγορη σύνδεση με ακριβώς το ίδιο πακέτο και δεν αντιμετωπίζουν το παρακάτω πρόβλημα), για να δω ένα βίντεο στο utube θα πρεπει να ρυθμίσω τη ποότητα του βίντεο στα 240p και τέλος το pc πετάει οπότε δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο στο πρόβλημα μου!! Παρ'όλα αυτά η χαμηλή σύνδεση από μόνη της δεν με εμπόδιζει στο gaming...Tα προβλήματα ξεκινούν όταν ένα δεύτερο πρόσωπο συνδέεται στο διαδίκτυο από άλλο pc και σερφάρει σε σελίδες όπως το utube και facebook ταυτόχρονα!! Όπως καταλαβαίνεται τη στιγμή αυτή το χ,ψ online game αρχίζει να crushάρει με αποτέλεσμα να μη μπορώ να παίξω καθόλου!!! Μπορεί το ping μου από 84 να πάει κατευθείαν 800 και να κολλήσουν τα πάντα!!! Εδώ λοιπόν ψάχνω μια λύση ώστε να μπορώ περιορίσω τη σύνδεση στο 2ο,3ο pc ώστε και έγω να μπορώ να απολαύσω το παιχνίδι μου και οποιοσδήποτε άλλος από άλλο pc να μπορεί να σερφάρει με περιορισμένη ταχύτητα!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Περιμένω συμβουλές σας!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δες πρώτα αν το ρούτερ σου έχει επιλογή για bandwidth limit. Αν δεν κατέβασε το netlimiter και κάντο εγκατάσταση και στο δικο σου υπολογιστή αλλα και στον υπολογιστή που θες να ελένξεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δυστιχως ζορικα τα πραγματα με τοσο κακη γραμμη.. δεν νομιζω καποιο ρουτερ με qos να λυση το προβλημα σου,παλι θα αναιβαινει το πινγκ οταν μπαινει καποιος αλλος στο διαδικτυο.

ισως αν παρακαλεσεις να μην μπαινουν την ωρα που παιζεις ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...