kinezos69 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Το τζάκι μου έχει καμινάδα ύψους περίπου δύο ορόφων.Το θέμα είναι ότι στον κάθε όροφο υπάρχει διαφορετική γεωμετρική κατασκευή της καμινάδας με αποτέλεσμα να κάνει δύσκολο τον καθαρισμό της. Θέλω να μου προτείνετε κάποια τεχνική καθαρισμού. Να ρωτήσω επίσης αν κάποιος έχει δοκιμάσει αυτά τα κούτσουρα που διαφημίζονται ότι καθαρίζουν την καμινάδα με την καύση? Εννοείται ότι προσπαθώ να αποφύγω τα 80-100€ που μου ζητάει το συνεργείο.
Adon1s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Στο τελεμάρκετινκ νομίζω έχω δει κάτι που το βάζεις φωτιά , αυτό κάνει καπνό που έχει μέσα κάτι δραστικό , που κολλάει στην τσιμούχα και την βρώμα της καμινάδας και είτε το διαλύει είτε πέφτει σαν σκόνη .
isay Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Φαντάσου την καμινάδα σου σαν ενα πυρεξ μετά απο μαγείρεμα. Μπόλικη λίγδα και καμμένα κολλημένα λίπη. Αν του ρίξεις μερικές σταγόνες υγρου πιάτων και λίγο νερο, θα φύγουν τα κολλημένα λίπη; Θα καθαρίσει το πυρεξ; Αν δεν τρίψεις με συρματάκι, θα καθαρίσει; Οχι. Την ίδια ακριβώς αποτελεσματικότητα έχουν και τα σακουλάκια της telemarketing. Αν ήταν καλά και αποτελεσματικά θα τα χρησιμοποιούσαν και οι καθαριστές τζακιών. Χαζοί είναι να κάθονται να τρίβουν; Ψάξε στην αγορά να βρεις βουρτσες καθαρισμου και επένδυσε σε αυτές. Θα τις έχεις χρόνια και θα σου κάνουν απόσβεση. Δυο ώρες δουλειά μια φορά το χρόνο. EDIT: Το νετ ειναι γεμάτο οδηγίες και βιντεάκια.
opera Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 αν δεν ανεβεις στα κεραμυδια η καμιναδα δε καθαριζει,πηγα σε πολλες περιπτωσεις που αρπαξαν φωτια τα ξυλα της σκεπης λογω επαφης με τη καμιναδα,αλλο προβλημα δεν υπαρχει αοο τον κινδυνο να αρπαξει η κεραμοσκεπη. Η καμιναδα οταν γεμισει πισσα-λιγδα καποια στιγμη θα καει και αυτο ειναι,αν δεν ακουμπα σε ξυλα κανενα προβλημα. Υπαρχουν διαφορα εργαλεια παντως για το καθαρισμο οπως η βολιδα η το κονταρι με τη βουρτσα
Haldol Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Παραδοσιακή μέθοδος: σακιά, λινάτσες, διάφορα τέτοια, δεμένα με σχοινιά μακριά. Ένας στη σκεπή, ένας κάτω στο τζάκι. Και τραβάνε πάνω-κάτω. Εμείς τις δικές μας έτσι τις καθαρίζουν δεκαετίες τώρα. 3
Gtr34 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Exω δοκιμάσει αυτά τα υλικά που λένε ότι ο καπνός που ελευθερώνουν διαλύουν την κάπνα άλλα αποτέλεσμα δεν είδα η λύση που εφαρμόζω εγώ είναι αυτή πού ανέφερε ο Haldol με πολύ καλά αποτελέσματα.
deesnider Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Κινέζε, πρέπει να την καθαρίσεις άμεσα; Αν σε παίρνει να περιμένεις τρία μηνάκια, θα κατέβει ο χοντρούλης με τα δώρα από την καμινάδα. Όσο να 'ναι, όλο και κάμποση μαυρίλα θα μαζέψει στα τα ρούχα του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα