Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιαδια καλησπερα....

Συγγνωμη πρωτα απο ολα για τον να εχω κανει καναενα σφαλμα με τους κανονες για νεο θεμα.

Εχω μια καρτα γραφικων MSI N9500GT απο την οποια θελω να στειλω τον ηχο απο spdif καλωδιο στo hdmi...το θεμα ειναι οτι η μητρικη ου δεν εχει spdif εισοδο και δυστυχως δεν μπορω να εχω ηχο στην τηλεοραση..

Εχω μια καρτα ηχου την sound blaster live 5.1...

μπορω να συνδεσωμε ενα καλωδιο spdif την γραφικων με την ηχου και αν ναι που καταλαηγει η μια ακρη του καλωδιου πανω στην ηχου? εκει που λεει dc spdif in?

Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για το πρηξιμο..

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως γίνεται, και με ενδιαφέρει και εμένα, αλλά με μία γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό που πάνω κάτω λέει ότι ακριβώς λες και εσύ... Αλλά αυτό νομίζω λύνει την απορία μας! :)

Δημοσ.

φιλε loukas777 ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν με βοηθαει το link...εχω μια soundblaser ηχου..υπαρχει περιπτωση να μπορω να συνδεσω το 2pin spdif internal καλωδιο της γραφικων στην soundblaster live 5.1 ηχου??

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να συνδέσεις την ήχου με την γραφικών, πρέπει να πας στης ρυθμίσεις ήχου των windows και να ρυθμίσεις εκεί σαν βασική κάρτα εξόδου την ήχου(αν δεν το έχει ήδη έτσι), με αυτόν τον τρόπο όλα(ό,τι ακούγεται) θα βγαίνουν από την ήχου,τώρα αν πρέπει να ρυθμίσεις και κάτι από την κάρτα ήχου για να βγάλει από το spdif, άλλη ερώτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...