Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι εννοείς εικονική κατάληψη;διαμαρτυρόμαστε γιατί α)δεν υπάρχουν καθηγιτες

β)το κυλικείο έχει 1 ευρώ το νερό(μικρό μπουκαλάκ)

γ)δεν υπάρχουν βιβλία...και μας ζητίσανε να δώσουμε λεφτά γα να

αγοράσουνε!!!!

θες και άλλα!!!????

A)Oυτε 15 μερες δεν κανετε μαθημα...Σιγα σιγα θα ερθουν..

Β)Δες τις τιμες:

http://dide.fth.sch.gr/docs/a6578_KYLIKEIA12.pdf

και

1. Οι παραβάτες των διατάξεων της παρούσας διώκονται και τιµωρούνται σύµφωνα µε

τις διατάξεις του ν.δ. 136/1946 « Περί Αγορανοµικού Κώδικος», όπως τροποποιήθηκε

και ισχύει.

Ενα 2-3 τηλεφωνα χρειαζονται στην αγορονομια,δευτεροβαθμια κτλ και ολα λυνονται..

Γ)Αμα λες για το βιβλιων των Αγγλικων,τοτε ναι αυτο θα το πληρωσεις..

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αγοράσουνε!!!!

θες και άλλα!!!????

Για το νερό απαντήθηκε το θέμα.

Για τους καθηγητές, αν κάνετε καταλήψεις θα σας τους στείλουν; ( <- έχει ερωτηματικό ελληνικό στο τέλος)

Επίσης για τα βιβλία, αν κάνετε καταλήψεις θα σας τα στείλουν; ( <- έχει ερωτηματικό ελληνικό στο τέλος)

Με λίγα λογια αν κλείσετε το σχολείο σας, θα ασχοληθεί κάποιος; Στα @α@αρια τους.

Εικονική σημαίνει οχι μόνιμη. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είστε και σε ποιο δήμο/περιφέρεια υπάγεται το σχολείο σας. Κανονίστε με άλλα 2-3 σχολεία, κάντε αποχή και συνοδεία των γονέων σας πηγαίντε και κλείστε την είσοδο του δημαρχείου για 3 ώρες. Αν είστε στην επαρχεία πηγαίντε και κλείστε (αν βολεύει) την είσοδο της περιφέρειας. Μια φορά κάθε εβδομάδα. Καλέστε τοπικά κανάλια και εφημερίδες να πάρουν πλάνα. Αυτό ΕΙΝΑΙ πίεση.

Δημοσ.

αγοράσουνε!!!!

θες και άλλα!!!????

Αν κρινουμε απο την ορθογραφια, μαλλον να χασετε μαθημα θελετε.

Προφανως.

Oποτε βαλτε καλυτερα αυτο στα αιτηματα, πρωτο πρωτο, δεν ειναι ντροπη.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως.

ισοπεδωτισμός μέχρι αηδίας...

έβγαλες συμπέρασμα από την ορθογραφία...

Δημοσ.

Ελα νταξ,αφηστε την ορθογραφια,μπορει να ειναι δυσλεκτικος..(και να μην ειναι βεβαια,μπορει να το πει σαν δικαιολογια)

Δημοσ.

Ελα νταξ,αφηστε την ορθογραφια,μπορει να ειναι δυσλεκτικος..(και να μην ειναι βεβαια,μπορει να το πει σαν δικαιολογια)

Προφανως.

Oποτε βαλτε καλυτερα αυτο στα αιτηματα, πρωτο πρωτο, δεν ειναι ντροπη.

ρε παιδιά δεν είμαι δυσλεκτικός...και κανένας δεν μπορεί να με κρίνει από την ορθογραφία μου...είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και θα γράφω ελληνικά ακόμα και αν δεν ξέρω καλή ορθογραφία!!!!!!

Δημοσ.

Κάποια παδιά από την τάξη μου σχεδιάζουν να κανουν καταληψη...και οτι δεν θα μπορει να επεμβε η αστυνομια...λενε οτ υπαρχει αρθρο στο συνταγμα της ελλαδος που λεει για τις καταληψεις των δημοσων κτιριων....μηπως ξερει κανεις πα παραγραφος του σανταγματος μλαει για αυτο το θεμα;

Τι βλακίες λέτε ρε;;; Ο νόμος για την ασυλία υσχύει μόνο για τα ΤΕΙ / ΑΕΙ

Καμία σχέση τα σχολεία.

Αν τα παιδια είναι πανω απο 30 μέσα στο σχολειο η αστυνομία οχι μεσα δεν μπαινει αλλα ουτε απέξω δεν περναει και λιγοτεροι να ειναι.

Μονο ο ισαγγελέας μπορεί να ανοίξει το σχολείο και αυτός μόνο αν έχουν γίνει ζημιές/φθορές στο σχολείο.

Βρήκα και σχετικό άρθρο:

"Ασυλο τέλος! Ο νέος νόμος-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια που παρουσιάζεται τις επόμενες ημέρες ουσιαστικά καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο διά της... απουσίαςτου από τις διατάξεις του. Το άσυλο έτσι, ως νομική έννοια, καταργείται. Θεσμοθετήθηκεεπισήμως το 1982 από τον πρώτο νόμο-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια και τριάντα χρόνια μετά εξελίχθηκε σε μια από τις σύγχρονες παθογένειές τους. Τώρατο νέο νομικό πλαίσιο για τα πανεπιστήμιαδεν το χρειάζεται... "

Δημοσ.

Τι βλακίες λέτε ρε;;; Ο νόμος για την ασυλία υσχύει μόνο για τα ΤΕΙ / ΑΕΙ

Καμία σχέση τα σχολεία.

Αν τα παιδια είναι πανω απο 30 μέσα στο σχολειο η αστυνομία οχι μεσα δεν μπαινει αλλα ουτε απέξω δεν περναει και λιγοτεροι να ειναι.

Μονο ο ισαγγελέας μπορεί να ανοίξει το σχολείο και αυτός μόνο αν έχουν γίνει ζημιές/φθορές στο σχολείο.

Βρήκα και σχετικό άρθρο:

"Ασυλο τέλος! Ο νέος νόμος-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια που παρουσιάζεται τις επόμενες ημέρες ουσιαστικά καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο διά της... απουσίαςτου από τις διατάξεις του. Το άσυλο έτσι, ως νομική έννοια, καταργείται. Θεσμοθετήθηκεεπισήμως το 1982 από τον πρώτο νόμο-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια και τριάντα χρόνια μετά εξελίχθηκε σε μια από τις σύγχρονες παθογένειές τους. Τώρατο νέο νομικό πλαίσιο για τα πανεπιστήμιαδεν το χρειάζεται... "

μπορείς να μου στείλεις το link με το άρθρο;

Δημοσ.

ναι στα @@ σας τα παιδια του ιδιωτικου να μαθαινουν κατι (εστω και λιγα) και εσεις τιποτα επειδη το χετε κλειστο! Καλα να μου πεις και ανοιχτο τι μαθαινεις αλλα δεν κερδιζεις κατι με το να το κλεινεις με καταληψη. Τωρα θα με πεις φυτουκλακι και γω στην ηλικια σου το ιδιο θα ελεγα σε καποιον που μου τα λεει αυτα. ΠΑρολα αυτα σκεφτειτε αν η καταληψη συμφερει περισσοτερο απο το να κανετε εστω το μαθημα που κανετε. Σιγουρα δεν ειναι ολοι οι εκπαιδευτικοι καφενεία (ειχαμε εναν που εμπαινε εγραφε 2-3 ασκησεις στο πινακα και μετα μιλουσε για οσφπ μονο και το στυλ αλεφαντου κιολας . Τις ασκησεις στον πινακα τις εγραφε επειδη αν εμπαινε η διευθυντρια και καλα να προσποιουταν οτι εκανε μαθημα...) Κλείνωντας πιστευω πως υπαρχουν πιο δυναμικες μορφες κινητοποίησης απο το να κανετε μια απλη καταληψη.

Δημοσ.

Σχετικά με το νερό , πολύ απλά μοιράζετε φυλλάδια και κάνετε μποϋκοτάζ , να μην αγοράζετε τίποτα απο το κυλικείο ως διαμαρτυρία .

Για το άσυλο , δεν ισχύει πλέον , εχει καταργηθεί

Για τα βιβλία , υπάρχουν οι φωτοτυπίες . Όλοι οι φοιτητές απο φωτοτυπημένα βιβλία διαβάζουν .

Κόστος/βιβλίο ~200 σελίδων => 1-2 ευρω ...

Και κακα τα ψέμματα , τα σχολεία δεν πιστευω πως εχουν κάποια σημασία στο διδακτικό , καθως είτε ε΄ναι ανοιχτά είτε είναι κλειστά , ουσιαστική μόρφωση στα Φροντηστήρια γίνεται . Κανείς δεν μαθαινει στο σχολείο...οτιδήποτε ..

Φροντηστήρια και ιδιαίτερα ..

Δημοσ.

...

Κλείνωντας πιστευω πως υπαρχουν πιο δυναμικες μορφες κινητοποίησης απο το να κανετε μια απλη καταληψη.

Το αυτό. Και σίγουρα πιο αποτελεσματικές.

Το οτι ο DimitrisPas13 μπήκε και ρώτησε τον τιμά. Δυστυχώς δεν είναι μόνος του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...