Προς το περιεχόμενο

Πως να προσθέσω tracks σε ένα μεγάλο mp3?


vageladosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω κάποια Μp3 και θα ήθελα να τα γράψω σε cd ήχου και να τα χωρίσω σε μικρότερα tracks διότι είναι ένα mix με πολλά τραγούδια.

Επίσης θα ήθελα να υπάρχει και κενό όταν θα παίζει το cd ανάμεσα στα τραγούδια (που από ότι ξέρω κατα την εγγραφή του cd το επιλέγεις στο πρόγραμμα εγγραφής π.χ. remove 2 sec pause, αλλά το αναφέρω για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα με ότι μου προτείνετε.)

 

Προκαταβολικά ευχαριστώ για όποια βοήθεια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηστυχώς θα πρέπει να το κάνεις με το χέρι.

Αν έχεις το Nero, τότε αν πας Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Nero->Nero Toolkit υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται Wave Editor.

Σε αυτό μπορείς να μαρκάρεις τα σημεία όπου αλλάζουν τα κομμάτια και να σώσεις με μία κίνηση τα tracks σε ξεχωριστά mp3.

Αν δεν το έχεις μπορείς να το κάνεις με το δωρεάν Audacity. Εκεί όμως θα πρέπει να το κάνεις κομμάτι-κομμάτι. Επιλέγεις το σημείο που θέλεις να σώσεις και πας Αρχείο->Εξαγωγή επιλογής. Σώστα σαν wav για να μην χάσεις καθόλου κατά την μετατροπή.

Όταν θα έχεις τα tracks, φόρτωσε τα στο nero σε ένα Audio cd project ή στην ανάλογη επιλογή στο πρόγραμμα εγγραφής που έχεις και κάψε το cd.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...