maparios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) καλησπέρα σας,έχω ενα σχετικά παλιό Pc (μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά στην υπογραφή μου) και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση λόγω κολλημάτων την ώρα που γράφω κλπ,(δεν φταίει η κάρτα ηχου μου η εξωτερική ) θα ήθελα ενα κουτι,εναν επεξεργαστή αν γίνετε i5,μιτρική και μνήμες ραμ 8ή10ή12gb οσο το δυνατών μεγαλύτερες αλλα μέσα στο budget, το κουτί ας είναι και σάπιας ποιότητας δεν με ενδιαφέρει θέλω να δόσουμε βάση στο εσωτερικό απλα για να μην υπάρχει ''θόρυβος'' και χαλάει τις ηχογραφήσεις! Ποσό που διαθέτουμε : 300 euro max.. Χρήση υπολογιστή : home studio Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Cubase 5,Sony Vegas 10 βρίσκομαι στην Καβάλα-Ξανθη (πηγαινοέρχομαι συχνά) τα κομμάτια μπορούν να είναι απο οπουδήποτε αρκεί να στέλνουν αντικαταβολή και να ναι απο Ελλάδα διαθέτω καρτα γραφικών,2 σκληρούς δίσκους,οθονη,ποντίκι,πληκτρολογιο,ηχεια,καρτα ηχου,τροφοδοτικο 450w. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2012 από maparios
uncle_sam Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 για συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα, για να μας πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις... http://www.insomnia.gr/topic/391825-πρότυπο-φόρμας-αγοράς-αναβάθμισης-υπολογιστή/ 1
maparios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε : 300 euro max.. Χρήση υπολογιστή : home studio Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Cubase 5,Sony Vegas 10 βρίσκομαι στην Καβάλα-Ξανθη (πηγαινοέρχομαι συχνά) τα κομμάτια μπορούν να είναι απο οπουδήποτε αρκεί να στέλνουν αντικαταβολή και να ναι απο Ελλάδα διαθέτω καρτα γραφικών,2 σκληρούς δίσκους,οθονη,ποντίκι,πληκτρολογιο,ηχεια,καρτα ηχου,τροφοδοτικο 450w. ελπίζω να υπάρξει κάποια βοήθεια τώρα
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θέλεις i5 ανέβα κανένα 50αρι ακόμα,αν βάλεις κ ένα κουτί γιατί δύσκολα θα βρεις κάποιον εδώ μέσα να σου πει ότι του αρέσουν οι κονσέρβες άλλα +50, αλλιώς οι καινούριοι i3 ivy με ένα Β75/Η77 chipset και είσαι μια χαρά γι'αυτα που θέλεις.. η κάρτα ήχου usb να μαντέψω σωστά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα