Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σας,έχω ενα σχετικά παλιό Pc (μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά στην υπογραφή μου) και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση λόγω κολλημάτων την ώρα που γράφω κλπ,(δεν φταίει η κάρτα ηχου μου η εξωτερική :) )

θα ήθελα ενα κουτι,εναν επεξεργαστή αν γίνετε i5,μιτρική και μνήμες ραμ 8ή10ή12gb οσο το δυνατών μεγαλύτερες αλλα μέσα στο budget, το κουτί ας είναι και σάπιας ποιότητας δεν με ενδιαφέρει θέλω να δόσουμε βάση στο εσωτερικό απλα για να μην υπάρχει ''θόρυβος'' και χαλάει τις ηχογραφήσεις!

Ποσό που διαθέτουμε : 300 euro max..

Χρήση υπολογιστή : home studio

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Cubase 5,Sony Vegas 10

βρίσκομαι στην Καβάλα-Ξανθη (πηγαινοέρχομαι συχνά)

τα κομμάτια μπορούν να είναι απο οπουδήποτε αρκεί να στέλνουν αντικαταβολή και να ναι απο Ελλάδα

διαθέτω καρτα γραφικών,2 σκληρούς δίσκους,οθονη,ποντίκι,πληκτρολογιο,ηχεια,καρτα ηχου,τροφοδοτικο 450w.

Επεξ/σία από maparios
Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 300 euro max..

Χρήση υπολογιστή : home studio

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Cubase 5,Sony Vegas 10

βρίσκομαι στην Καβάλα-Ξανθη (πηγαινοέρχομαι συχνά)

τα κομμάτια μπορούν να είναι απο οπουδήποτε αρκεί να στέλνουν αντικαταβολή και να ναι απο Ελλάδα

διαθέτω καρτα γραφικών,2 σκληρούς δίσκους,οθονη,ποντίκι,πληκτρολογιο,ηχεια,καρτα ηχου,τροφοδοτικο 450w.

ελπίζω να υπάρξει κάποια βοήθεια τώρα :)

Δημοσ.

Αν θέλεις i5 ανέβα κανένα 50αρι ακόμα,αν βάλεις κ ένα κουτί γιατί δύσκολα θα βρεις κάποιον εδώ μέσα να σου πει ότι του αρέσουν οι κονσέρβες άλλα +50, αλλιώς οι καινούριοι i3 ivy με ένα Β75/Η77 chipset και είσαι μια χαρά γι'αυτα που θέλεις.. η κάρτα ήχου usb να μαντέψω σωστά ?

post-227308-0-18200400-1348830023_thumb.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...