Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!!Έχω ένα πρόβλημα με τον Η/Υ μου,είχα την κάρτα γραφικών 9800GT και μου ανέβαζε πολύ θερμοκρασία και τα έπαιξε,πήρα μια καινούργια κάρτα γραφικών

την ΑΤΙ 7770 και κατεβάζω τους driver μέσα από την AMD και όταν τους περνάω και μου ζητάει να κάνω επανεκκίνηση ο υπολογιστής κολλάει στο logo των windows και δεν φορτώνει για να ανοίξουν τα windows και μένει εκεί.Δοκίμασα και κατέβασα τους driver από την ASUS μήπως είχε θέμα το λειτουργικό με την AMD και πέρασα τους driver κανονικά αλλά μετά από 5 λεπτά το pc κολλάει και δεν κάνει τίποτα,επανέρχεται μόνο με ασφαλής λειτουργία και όταν βγάζω τους driver(με το πρόγραμμα driver sweeper),για πιο λόγο το κάνει αυτό???Να προσθέσω ότι έχω κάνει και φορμμάτ και ότι πριν πάρω την 7770 είχα δοκιμάσει από φίλους την 5450 και την 5700 και μου έκανε ακριβώς τα ίδια.Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει!!!!!!!!!!

Το σύστημα μου είναι αυτό:

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ : Intel® Core™2 Duo CPU E8400 3.00GHz

ΜΗΤΡΙΚΗ:ASUS P5K SE/EPU

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:ASUS ATI 7770 DDR5 1GB

ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ:STT DDR2 800 2x1GB PC6400 800MHZ CL5

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:THERMALTAKE W0116 TOUGHPOWER 750W CABLE MANAGEMENT ATI CROSSFIRE CERTIFIED

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Windows7 ultimate 64bit

ΟΘΟΝΗ:PHILIPS 22''

•  

Δημοσ.

Το είχα πάει σε ένα μαγαζί που επισκευάζει Η/Υ και μου μου τα έκανε όλα αυτός,και επειδή τον ρώτησα αν απεγκατέστησε τους nvidia μου είπε ναι με κάποιο πρόγραμμα και ότι δεν είχε μείνει κανένα κατάλοιπο από τους παλιούς drivers.Τώρα που το σκέφτομαι,μήπως τελικά έχει η μητρική μου θέμα με τις ATI και μου τα κάνει όλα αυτά?

Δημοσ.

δοκιμασε κατι αλλο.Μπες παλι απο safe mode

τρεξε το driver sweeper και επελεξε να σου σβησει κ nvidia και amd drivers.Μπες κανονικα στον υπολογιστη σου μετα κ περα amd drivers.

Δημοσ.

Φίλε πλέον μου περνάει κανονικά τους drivers αλλά μετά από κάνα δεκάλεπτο μου κολλάει και κάνει επανεκκίνηση.Μήπως η μητρική μου δέχεται μόνο nvidia;μήπως δεν σηκώνει την γραφικών μου η RAM;

Επίσης όταν πήγα να μπω με safe mode λίγο πριν μπει στα windows μου κόλλησε και έκανε πάλι επανεκκίνηση και μου έβγαλε μια μπλε οθόνη με άσπρα γράμματα η οποία κράτησε κάνα δυο δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβα να δω τι γράφει.

Δημοσ.

καλητερα μου κολλαει οτι επεσες σε ελατοματικο κοματι καρτας παρα θεμα drivers.

το θεμα ειναι οτι του το κανει ακομα και σε 5450 φιλων του.Εγω σκεφτικα drivers στην αρχη.Περα απο το να κανεις ενα φορματ και να δεις αν θα σου κανει τα ιδια κολπα προσωπικα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

Περιμενε μηπως σου απαντησει κανενας πιο γνωστης επι του θεματος.

Δημοσ.

Έκανα δυο φορές φορμάτ αλλά δεν άλλαξε κάτι,θα το πάω από δευτέρα να μου το δει κάποιος ειδικός γιατί δεν πάει άλλο.Όπως αναφέρω στο πρώτο μου μήνυμα όταν είχα την 9800gt μου ανέβαζε πολύ θερμοκρασία και ίσως να πειράχτηκε η μητρική μου γιατί το PC το δούλευα και δεν το πήγα πρόωρα σε κάποιον να το δει.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει σχεδόν συνέχεια επανεκκινήσεις και μάλλον κάτι πειράχτηκε.

Υπάρχει περίπτωση να είναι τροφοδοτικό ή σκληρός;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...