Simos805 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά, έχω ένα laptop που έχει μια USB 3.0 και είχα βάλει σε αυτήν ένα από αυτά τα "πολίμπριζα" ας το πω, που βγάζει άλλες 5 USB το ποίο μπαίνει και στην πρίζα. Είχα συνδέσει σε αυτό ένα ασύρματο ποντίκι, ένα ασύρματο πληκτρολόγιο, έναν δέκτη TV, ένα dock για iPad 2 και μια από αυτές τις βάσεις που μπαίνουν κάτω από το laptop με τον ανεμιστήρα για να το αερίζει. Σήμερα δεν δούλευε τίποτα απ' όλα αυτά. Δοκίμασα να βάλω τη USB του "πολύμπριζου" σε μια από τις άλλες USB 2.0 και δούλευαν. Υπάρχει περίπτωση να κάηκε η USB?? Διότι τώρα ότι και να συνδέσω σε αυτήν δεν το αναγνωρίζει καν! Τι να κάνω???
gamer hd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασε να βαλεις κατι αλλο εκει πρωτα
HamerZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 εξωτερική τροφοδοσία είχε το usb hub σου;
Simos805 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι είπα μπαίνει στην πρίζα. Δοκίμασα να βάλω και ένα άλλο ασύρματο ποντίκι που έχω, και ένα φλασάκι, έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα!
kostastnt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Το ξεζούμισε το ipad.. Ζητάει 2Α και ακόμα και με εξωτερική τροφοδοσία δεν τα δίνει.. Πήρε 0,5Α από το USB και το πολύ 1Α ακόμα από τον εξωτερικό φορτιστή.. Επίσης τα tv tuner ζητάνε και αυτά πολλά amper.. Ποιόν controller είναι η usb 3.0? Ποιά drivers φοράς?
Simos805 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλά χθες δούλευε και από χθες μέχρι τώρα δεν έχω συνδέσει το ipad... Επίσης δεν χάλασε απότομα, δηλαδή δεν είναι ότι δούλευε το ποντίκι και ξαφνικά σταμάτησε να ανταποκρίνεται, απλά το έκλεισα για τη νύχτα και σήμερα που το άναψα δεν δούλευε... Ευτυχώς πάντως είμαι στην εγγύηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα