Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίος storm, έχεις καλές γνώσεις. Παρόλα αυτά αν δεν βρω κάτι άλλο και καταλήξω στους Διόσκουρους σε πληροφορώ ότι ή θα είμαι ο πρώτος ή θα ανήκω σε έναν μονοψήφιο αριθμό ατόμων που θα έχουν τέτοιο tattoo πάνω στο σώμα τους. Και αυτό διότι λίγοι ξέρουν (πέρα από τα γυμνασιόπαιδα-λυκειόπαιδα) καλά την ελληνική μυθολογία και σκέψου ότι όταν ανακάλυψα τον τελευταίο μήνα (Δεκέμβριο) tattoo shops που είναι εξειδικευμένα στα αρχαία, ελληνικά tattoos έψαχνα αποκλειστικά τέτοιου είδους μαγαζιά και μου είπαν ότι κανείς δεν τους έχει ξαναζητήσει το συγκεκριμένο (εννοείται πως δεν εννοώ κάποιον/κάποια χαζή που απλά να χτύπησε τον αστερισμό των διδύμων πάνω του).. Το μοναδικό πράγμα που δεν έχω αποφασίσει ακόμα είναι αν θα έμπαινα στην διαδικασία να ταξιδέψω για να πάω π.χ. στο πιο φημισμένο τατουατζίδικο της Αθήνας. Αν και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι είμαι συμβιβασμένος με την ιδέα ότι μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψω προκειμένου να πάω σε κάποιον που θα δημιουργήσει πάνω μου λεπτομέρεια, σαν αυτή των φωτογραφιών που ανέβασα..

Επεξ/σία από NinjaMan
Δημοσ.

Επίσης σκέψου ότι αν θες να πας σε καλό τατουατζή πρέπει να κλείσεις ραντεβού ακόμα και κανα 6μηνο πριν και να ξέρεις ότι, ότι πληρώνεις παίρνεις

Δημοσ.

Επίσης σκέψου ότι αν θες να πας σε καλό τατουατζή πρέπει να κλείσεις ραντεβού ακόμα και κανα 6μηνο πριν και να ξέρεις ότι, ότι πληρώνεις παίρνεις

εεεε οχι και 6μηνο ρε φιλε..................

Δημοσ.

Ναι, όπως προείπα ισχύει ότι ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Γενικά σας φάνηκαν ενδιαφέροντα τα σχέδια που μάζεψα από'δω και από'κει; Μπορείτε να το πιστέψετε ότι σε αυτήν εδώ την μικρή Ελλάδα υπάρχει τόσο ταλέντο στο σχέδιο; Τουλάχιστον εγώ που έψαχνα επίπονα 3 μήνες σε κάθε είδους site που είχε να κάνει σχέση με τα tattoo δεν περίμενα να μείνω τόσο πολύ ευχαριστημένος και πόσο μάλλον να καταλήξω σε ελληνικά σχέδια. Ίσως τα μόνο σχέδια σε tattoo που μπορούν να κοντράρουν δουλειές σαν αυτές που ανέβασα είναι των Ιαπωνέζων, το οποίο μετά μας οδηγεί σε τελείως διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία.

http://s1325.beta.photobucket.com/user/MpampisBlack/library/

Δημοσ.

εεεε οχι και 6μηνο ρε φιλε..................

Και όμως, αν πας σε καλό τατουατζή έχω δει και 6 μήνες αναμονή, ένας φίλος έκλεισε από πέρσι των Φώτων για Αρχές Ιουλίου φέτος

Δημοσ.

Και όμως, αν πας σε καλό τατουατζή έχω δει και 6 μήνες αναμονή, ένας φίλος έκλεισε από πέρσι των Φώτων για Αρχές Ιουλίου φέτος

τι να πω............

κατι αλλο για το κοστος ξερει κανεις τι παιζει? εγω ας πουμε που ενδιαφερομαι για καλλιγραφικα γραμματα - μια φραση στο χερι ποσα λετε να κοστιζει? αλλος οπως ο φιλος θελει μια ζωγραφια....

Δημοσ.

Εχετε σκεφτεί  ότι θα βλέπουμε ηλικιωμένους με τατουαζ στις παραλίες -δεν ξέρω αν θα μ'αρέσει.

Αν αναλογιστώ το τι «τέρατα» έχω δει σε παραλίες, η σκέψη τού παππού με το τατουάζ, συγκριτικά, δεν είναι και τόσο «επώδυνη»...

Δημοσ.

Εχετε σκεφτεί  ότι θα βλέπουμε ηλικιωμένους με τατουαζ στις παραλίες -δεν ξέρω αν θα μ'αρέσει.

κοπελια μεχρι τοτε θα εχουν βγει μαρκαδοροι για τετοια πραγματα...τι λειζερ και μαλακιες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...