Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..κάνει να φας ένα δίπιτο; Δεν λέω τρίπιτο.. δίπιτο..

Το είχαμε σε debate ψες αργά το βράδυ. Ακυρώσαν Αρτάνα οι κολλητοί γιατί είχα 37,4C και είπαν να με στηρίξουν ψυχολογικά.. Όταν έσκασε λιγούρα, είπα ότι κανονικά πρέπει να φάω μόνο σουποειδή φαγητά που είναι εύκολα στην χώνευση και έχει περισσότερο bandwidth ελεύθερο ο οργανισμός για να ασχοληθεί με το πρόβλημα..

..ο κολλητός μου όμως θα ορκιζόταν πως και σουβλάκι να έτρωγα, δεν θα άλλαζε τίποτα - προς το κακό τουλάχιστον.

Τώρα τι ισχύει; Ήθελε απλά να παραγγείλουμε σούβλακους και να τους κάνω παρέα ή είχε δίκιο;

Useful Info: Είχα πονοκέφαλο, μύτες, λαιμούς, γενικά όλο το package του sikko.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν ήμουν πιτσιρικάς, θυμάμαι ο παιδίατρος έλεγε να μην τρώω ένα κάρο (νόστιμα) πράματα όταν ήμουν άρρωστος. Όταν πλέον μεγάλωσα λίγο κι από παιδίατρο πήγα σε παθολόγο, μου είπε «Γιατί; Αν έχεις όρεξη να φας, φάε ό,τι τραβάει η όρεξή σου». ΟΚ, όχι κανα γουρουνόπουλο στην καθισιά. Από τότε το εκτελώ (και εκμεταλλεύομαι) κατά γράμμα.

Δημοσ.

Το γνωρίζω ότι παίζει ρόλο το τι ζητάει ο οργανισμός.

Κατά καιρούς δε σκάει MMS (με MSG και εγκεφαλικό VISUAL) το "θέλω σοκολάτα nomatawat", ή πάστα, ή ζυμαρικό, ή ΚΡΕΑΣΣΣΣΣ;

Σου μιλάει και σου λέει τι σου λείπει. Και με το πρώτο ποστ μου εννοείται ότι ρωτάω με τον όρο να μην με "ενοχλεί" σαν ιδέα το να φάω το δίπιτο. Αν έχεις δέκατα και φας σουβλάκι με το ζόρι....

Άρα δεν διαφωνεί κανείς με τα λεγόμενα του φίλου, αν και εφόσον έχεις ψιλο-όρεξη;

Δημοσ.

Σωστο η λαθος εγω το εχω εφαρμοσει ^_^ .Αλλα με ρεγουλο , οχι να εχεις γεστρεντεριτιδα πχ και να χτυπησεις μια ολοκληρη πιτσα με εξτρα μπαχαρικα και 5,6 μπυρες.Επισης απο καθαρο μαγαζι , οχι κανα σαβουροειδες που και καλα να εισαι μολις φας απο κει αρχιζουν τα φουσκωματα και οι ανακατωσουρες.

Δημοσ.

blues από σαβουρομάγαζο θα παίρναμε, όπως ακριβώς το περιγράφεις. Και εδώ που τα λέμε, πόσα σουβλατζίδικα υπάρχουν Αιγάλεω/Χαϊδάρι/Περιστέρι που να μην είναι ντεμί η ποιότητά τους; Αν είναι να αγοράζεις μονόπιτο 2,5€+ για να φας την πουλέψαμε.

Δημοσ.
Ακυρώσαν......οι κολλητοί γιατί είχα 37,4C και είπαν να με στηρίξουν ψυχολογικά..

αυτο σημαινει πραγματικη φιλια....

Αρτάνα

Ο Χριστος και η Παναγια ναουμ.

• Like 6
Δημοσ.

Γενικα εγω παιρνω απο ενα δυο μαγαζια-οικογενειακες επιχειρησεις που τα ξερω.Πολυ περισσοτερο τωρα με τη κριση.Αλλα εδω ειναι και επαρχια :P .Πιτογυρο δεν θα τον εβαζα πρωτο στη λιστα ,εδω που τα λεμε ειναι και ψιλοβαρυς, προτιμοτερο θα ηταν δυο , τρια καλαμακια με ψωμακι.

Δημοσ.

Αν μιλάμε για λοίμωξη αναπνευστικού (γρίπες, κρυώματα κτλ) χωρίς συμπτώματα γαστρεντερικού, είτε αστακόσουπα φας, είτε βοϊδόσκατα, ίδια φάση θα είναι. Απλώς αποφεύγεις τα καυτερά.

• Like 2
Δημοσ.

αυτο σημαινει πραγματικη φιλια....

Μ__ιες, εγώ βάζω το κάμπριο. Που να ψάχνονται για αμάξια..

Ο Χριστος και η Παναγια ναουμ.

http://youtu.be/KorvwV1MAak

Αφιερωμένο στον Brainsaw Assembly που ασχολήθηκε με το θέμα μου και του αρέσει να το σπάει.. (στα κρυφά - με τα κοριτσάκια που τον αγαπάνε για την τρίχα του)

Οι φιλοι σου θελουν να χασεις κιλα για αυτο στο λενε. Και εμενα αυτα μου κανουνε.

52 κιλά. Πέσε και παίρνε τούφμαν.

Άρα its pretty much it. Ο φίλος είχε δίκιο.. και η μάνα μου στερούσε τόσα χρόνια τα πολλαπλόπιτά μου.. ΤΗ ΣΚΙΣΩ.

• Like 1
Δημοσ.

Ηξερα οτι θα διαβασω για το καμπριο, τα κιλα, τους κολητους κλπ κλπ, η ελευθερη πτωση απτο αεροπλανο απτα χ 1000δες ποδια που πηγε σε αυτο το τοπικ? Ξεχαστηκε λογω αρρωστιας?

ΥΓ. Που να δεις πως ειναι να πηγαινεις για δουλεια με 39. Καπου εκει τελειωνουν οι αποριες για το αν το φαι ενοχλει το στομαχι οταν εχεις δεκατα:D

• Like 17
Δημοσ.

Δεν νομίζω με 37.4 να έκανε κακό ο πιτόγυρος, αλλά εξαρτάται τόσο από την ασθένεια όσο και την βαρύτητα των συμπτωμάτων.

Όταν είχα πάθει μια μεγάλη λοίμοξη τον χειμώνα με 39.7, μου είπε ο γιατρός να αποφεύγω τα βαριά φαγητά μέσα σε αυτά και το σουβλάκι, μόνο σούπες υγρά και γενικά κάτι ελαφρύ.

Δημοσ.

Παίζει να είμαι ο μόνος που όταν είμαι σαπιάρρωστος,το τελευταίο πράγμα που θέλω στο σπίτι μου είναι όλο το gang & co. για συμπαράσταση;Στην εξώπορτα κολλημένο με κόκκινα γράμματα MORDOR και απο κάτω "Abandon all hope, ye who enter here"

Και απο φαγητό ουτε πίτσες ούτε σουβλάκια,παρα μόνο ένα βραστό κοτόπουλο με ρύζι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...