Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι times του βαλανε 8/10 και λεει οποιοδηποτε αλλο kebabτζιδικο μαγαζι θα επαιρνε 1-2/10 και πολυ δυσκολα. Ειναι στην διπλα περιοχη απο μενα αλλα αξιζει το περπατημα.

Ναι, οι times με τη γλώσσα πρότυπο.

Αλήθεια, τι παίζει με τους κριτικούς εστιατορίων?

Ποιος ορίζει ποια γεύση είναι καλή και ποια κακή ας πούμε?

Πολύ δουλειά life style και συνεπώς λούγγρικη μου κάνει.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λετε λετε οι βόρειοι για το οτι βάζουμε λίγο γύρο στην πίτα, το οτι το σουτζουκακι σας (εμεις το λεμε κεμπαπ παρεμπιπτόντως) που ειναι μισή μπουκιά δεν το λέτε. Η για τα βρώμικα σας που είναι για να φάνε τα στρουμφάκια.

Δημοσ.

πρωτα δοκιμαζεις και μετα εκφερεις αποψη.

Ναι και γι αυτο λεω χωρις να υποθετω...παιζει να του κλανει και μια μαντρα!

ε δε θα συγκρινω και το μπαγκετακι με το κρεας και τις πατατες , μιτραλετ or w/e , με τον ελληνικο ΣΟΥΒΛΑΚΙ...

Δημοσ.

Ναι και γι αυτο λεω χωρις να υποθετω...παιζει να του κλανει και μια μαντρα!

ε δε θα συγκρινω και το μπαγκετακι με το κρεας και τις πατατες , μιτραλετ or w/e , με τον ελληνικο ΣΟΥΒΛΑΚΙ...

γιατι ως γνωστον οτιδηποτε ελληνικο ειναι καλυτερο απ ολα τα αλλα πραματα ακομα κι αν δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ.

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορά που είχα πάει με την κοπέλα μου στην Αλάσκα (είχαμε πετάξει από Βανκούβερ με το ιδιωτικό τζετ του πατέρα της), για ορειβασία-κάμπινγκ στα χιόνια, είχαμε φάει σε ένα χωριουδάκι κάτι σουβλάκια από κρέας ταράνδου, γεμάτα με καυτερές κόκκινες πιπεριές και κάτι άλλα πολύ βαριά μπαχαρικά. Ήταν τόσο απαίσια που δε θα τα ξεχάσω ποτέ.

• Like 3
Δημοσ.

Μια φορά που είχα πάει με την κοπέλα μου στην Αλάσκα (είχαμε πετάξει από Βανκούβερ με το ιδιωτικό τζετ του πατέρα της), για ορειβασία-κάμπινγκ στα χιόνια, είχαμε φάει σε ένα χωριουδάκι κάτι σουβλάκια από κρέας ταράνδου, γεμάτα με καυτερές κόκκινες πιπεριές και κάτι άλλα πολύ βαριά μπαχαρικά. Ήταν απαίσια δε θα τα ξεχάσω ποτέ.

κι εσυ μας λες για τις πιπεριες...

Δημοσ.

ρε παιδια εχω μπερδευτει λιγακι... εμεις εδω στην πελοποννησο

αυτο το κεμπαπ/σουτζουκακια σουτζουκακια τα λεμε (ειδα οτι το ανεφερε ενας πιο πανω)

σουβλακι λεμε το ξυλο με το κρεας γυρω γυρω

γυρο (κοτοπουλο/χοιρινο) λεμε αυτο gyros1.jpg

πιτοφυλλο το στρογγυλο ζυμαρι

και πιτα το στρογγυλο ζυμαρι με ντοματα κρεμμυδι κρεας κτλπ μεσα του

αα και την πιτα με τα δυο πιτοφυλλα την λεμε διπλη

και για να μην ειμαι οφφ-τοπικ 2 τρωω

Δημοσ.

κι εσυ μας λες για τις πιπεριες...

Εντάξει μωρέ δεν ήταν κανένα μεγάλο. Φτηνιάρικο ήτανε. Μου το'χε δώσει κι εμένα και του κανα μια βόλτα πάνω απ'το Σικάγο μια φορά.

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορά που είχα πάει με την κοπέλα μου στην Αλάσκα (είχαμε πετάξει από Βανκούβερ με το ιδιωτικό τζετ του πατέρα της), για ορειβασία-κάμπινγκ στα χιόνια, είχαμε φάει σε ένα χωριουδάκι κάτι σουβλάκια από κρέας ταράνδου, γεμάτα με καυτερές κόκκινες πιπεριές και κάτι άλλα πολύ βαριά μπαχαρικά. Ήταν τόσο απαίσια που δε θα τα ξεχάσω ποτέ.

έλα ρε μεζεκλίκη των aboiriginals έιναι . αυτό και το arctic choke. (άμα θυμάμαι καλά το όνομα) μια χαρά ήταν. τα έφαγα στα North West teritories, Κοντά στο Yellowknife.

Αυτά είναι

• Like 1
Δημοσ.

αυτο το κεμπαπ/σουτζουκακια σουτζουκακια τα λεμε (ειδα οτι το ανεφερε ενας πιο πανω)

andrew-parkinson-red-fox-licking-its-lips.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικα και αυτες ειναι οι σωστες ονομασιες ;)

Και προσθετω το σουβλακι κοτοπουλο, το μικρο , που χρησιμοποιειται και στις πιτες και το νορμαλ

Δημοσ.

επισης εχει κι εδω βρωμιες που το διπιτο μπροστα τους μοιαζει μινιατουρα

1)εσυ τα συγκρινες

2)οχι σε καμια περιπτωση οτι ελληνικο και καλο ΑΛΛΑ παιζουν σε αλλη κατηγορια σε φαση , στα εβερεστ πας και τρως το ιδιο δινοντας το know how στον σαντουιτσιερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...