apd453 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Οι times του βαλανε 8/10 και λεει οποιοδηποτε αλλο kebabτζιδικο μαγαζι θα επαιρνε 1-2/10 και πολυ δυσκολα. Ειναι στην διπλα περιοχη απο μενα αλλα αξιζει το περπατημα. Ναι, οι times με τη γλώσσα πρότυπο. Αλήθεια, τι παίζει με τους κριτικούς εστιατορίων? Ποιος ορίζει ποια γεύση είναι καλή και ποια κακή ας πούμε? Πολύ δουλειά life style και συνεπώς λούγγρικη μου κάνει.
Latency Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 πολυ πατατα ρε γαμωτο..ξενερωσα. εμ, κλασική τακτική για να το γεμίσουν, μην παίσει το μαγαζί έξω... 1
Pantelwolf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 λετε λετε οι βόρειοι για το οτι βάζουμε λίγο γύρο στην πίτα, το οτι το σουτζουκακι σας (εμεις το λεμε κεμπαπ παρεμπιπτόντως) που ειναι μισή μπουκιά δεν το λέτε. Η για τα βρώμικα σας που είναι για να φάνε τα στρουμφάκια.
kuzko21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 πρωτα δοκιμαζεις και μετα εκφερεις αποψη. Ναι και γι αυτο λεω χωρις να υποθετω...παιζει να του κλανει και μια μαντρα! ε δε θα συγκρινω και το μπαγκετακι με το κρεας και τις πατατες , μιτραλετ or w/e , με τον ελληνικο ΣΟΥΒΛΑΚΙ...
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ναι και γι αυτο λεω χωρις να υποθετω...παιζει να του κλανει και μια μαντρα! ε δε θα συγκρινω και το μπαγκετακι με το κρεας και τις πατατες , μιτραλετ or w/e , με τον ελληνικο ΣΟΥΒΛΑΚΙ... γιατι ως γνωστον οτιδηποτε ελληνικο ειναι καλυτερο απ ολα τα αλλα πραματα ακομα κι αν δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ. 1
ennoeitai Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μια φορά που είχα πάει με την κοπέλα μου στην Αλάσκα (είχαμε πετάξει από Βανκούβερ με το ιδιωτικό τζετ του πατέρα της), για ορειβασία-κάμπινγκ στα χιόνια, είχαμε φάει σε ένα χωριουδάκι κάτι σουβλάκια από κρέας ταράνδου, γεμάτα με καυτερές κόκκινες πιπεριές και κάτι άλλα πολύ βαριά μπαχαρικά. Ήταν τόσο απαίσια που δε θα τα ξεχάσω ποτέ. 3
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μια φορά που είχα πάει με την κοπέλα μου στην Αλάσκα (είχαμε πετάξει από Βανκούβερ με το ιδιωτικό τζετ του πατέρα της), για ορειβασία-κάμπινγκ στα χιόνια, είχαμε φάει σε ένα χωριουδάκι κάτι σουβλάκια από κρέας ταράνδου, γεμάτα με καυτερές κόκκινες πιπεριές και κάτι άλλα πολύ βαριά μπαχαρικά. Ήταν απαίσια δε θα τα ξεχάσω ποτέ. κι εσυ μας λες για τις πιπεριες...
SOADNICK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδια εχω μπερδευτει λιγακι... εμεις εδω στην πελοποννησο αυτο το κεμπαπ/σουτζουκακια σουτζουκακια τα λεμε (ειδα οτι το ανεφερε ενας πιο πανω) σουβλακι λεμε το ξυλο με το κρεας γυρω γυρω γυρο (κοτοπουλο/χοιρινο) λεμε αυτο πιτοφυλλο το στρογγυλο ζυμαρι και πιτα το στρογγυλο ζυμαρι με ντοματα κρεμμυδι κρεας κτλπ μεσα του αα και την πιτα με τα δυο πιτοφυλλα την λεμε διπλη και για να μην ειμαι οφφ-τοπικ 2 τρωω
ennoeitai Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 κι εσυ μας λες για τις πιπεριες... Εντάξει μωρέ δεν ήταν κανένα μεγάλο. Φτηνιάρικο ήτανε. Μου το'χε δώσει κι εμένα και του κανα μια βόλτα πάνω απ'το Σικάγο μια φορά. 1
headbanger Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μια φορά που είχα πάει με την κοπέλα μου στην Αλάσκα (είχαμε πετάξει από Βανκούβερ με το ιδιωτικό τζετ του πατέρα της), για ορειβασία-κάμπινγκ στα χιόνια, είχαμε φάει σε ένα χωριουδάκι κάτι σουβλάκια από κρέας ταράνδου, γεμάτα με καυτερές κόκκινες πιπεριές και κάτι άλλα πολύ βαριά μπαχαρικά. Ήταν τόσο απαίσια που δε θα τα ξεχάσω ποτέ. έλα ρε μεζεκλίκη των aboiriginals έιναι . αυτό και το arctic choke. (άμα θυμάμαι καλά το όνομα) μια χαρά ήταν. τα έφαγα στα North West teritories, Κοντά στο Yellowknife. Αυτά είναι 1
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδια εχω μπερδευτει λιγακι... εμεις εδω στην πελοποννησο αυτο το κεμπαπ/σουτζουκακια σουτζουκακια τα λεμε (ειδα οτι το ανεφερε ενας πιο πανω) σουβλακι λεμε το ξυλο με το κρεας γυρω γυρω γυρο (κοτοπουλο/χοιρινο) λεμε αυτο πιτοφυλλο το στρογγυλο ζυμαρι και πιτα το στρογγυλο ζυμαρι με ντοματα κρεμμυδι κρεας κτλπ μεσα του αα και την πιτα με τα δυο πιτοφυλλα την λεμε διπλη και για να μην ειμαι οφφ-τοπικ 2 τρωω 2
bluesattack Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδια εχω μπερδευτει λιγακι... εμεις εδω στην πελοποννησο αυτο το κεμπαπ/σουτζουκακια σουτζουκακια τα λεμε (ειδα οτι το ανεφερε ενας πιο πανω) σουβλακι λεμε το ξυλο με το κρεας γυρω γυρω γυρο (κοτοπουλο/χοιρινο) λεμε αυτο πιτοφυλλο το στρογγυλο ζυμαρι και πιτα το στρογγυλο ζυμαρι με ντοματα κρεμμυδι κρεας κτλπ μεσα του αα και την πιτα με τα δυο πιτοφυλλα την λεμε διπλη και για να μην ειμαι οφφ-τοπικ 2 τρωω Φυσικα και αυτες ειναι οι σωστες ονομασιες Και προσθετω το σουβλακι κοτοπουλο, το μικρο , που χρησιμοποιειται και στις πιτες και το νορμαλ
g_alkis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Το σουτζουκάκι το λένε κεμπάμπ. Το διαβάσαμε κι αυτό για τους άνιωθους.
kuzko21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 επισης εχει κι εδω βρωμιες που το διπιτο μπροστα τους μοιαζει μινιατουρα 1)εσυ τα συγκρινες 2)οχι σε καμια περιπτωση οτι ελληνικο και καλο ΑΛΛΑ παιζουν σε αλλη κατηγορια σε φαση , στα εβερεστ πας και τρως το ιδιο δινοντας το know how στον σαντουιτσιερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα