InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Στην πλατεία Πετρουπόλεως? Που εχει βρώμικα? Αρτάνα και Μύλο , κάποτε τα είχα χτίσει , δεν πάω εδώ και χρόνια...
vk13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μια φορά πριν αρκετά χρόνια μες στο καλοκαίρι με 40 βαθμούς θερμοκρασία είχα φάει κάτι ντόνατς απο ένα φούρνο με αποτέλεσμα εμέτους, διαρροια, πονόκοιλους κτλπ .Οτι και αν έτρωγα το έβγαζα με εμετό... Την επόμενη μέρα ο γιατρός μου, τον οποίο μέχρι σήμερα εμπιστεύομαι, μου είπε να μη φάω απολύτως τπτ, ούτε μισή μπουκιά μέχρι το βράδυ ακόμα και νερό μου είπε αν θέλω απλά να βρέχω το στόμα μου και να μην το κατεβάζω :shock: Παρόλα αυτά είχα δυσανασχετίσει πολύ για το αν πρέπει ένας οργανισμός να μείνει χωρίς μπουκιά για σχεδόν 15 + ώρες, αν και τότε ήμουν χοντρούλης. Πάντως από την επόμενη μέρα επανήλθα χωρίς κανένα πρόβλημα.... Τώρα με κρυολόγημα, ίωση πυρετό κτλπ βαράω κάνα δυο σουβλάκια μόνο όταν νιώσω καλά. Πιτόγυρα δεν μπορώ να φάω μου φαίνονται too much όταν είμαι άρρωστος, αλλά νιώθω ότι το χρειάζομαι. Και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι γιατροί συμβουλεύουν ελαφριά γεύματα όταν είσαι άρρωστος, κυρίως φιδέ και τπτ σούπες, άλλοι πάλι λένε να φας ότι γουστάρεις και όπως νιώθεις αλλά με μέτρο... Ίσως είναι και θέμα πάθησης. Πάντως τα σουβλάκια και οι γύροι σε στυλώνουν όταν είσαι άρρωστος.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ^ vk13 Για εμένα το θέμα ήταν pretty much decided κάτι σελίδες τώρα. Αν έχεις γαστρεντερικά, στομαχικά, ή λιώνεις στον πυρετό φάε ελαφριά/σουποειδή, αν όχι φάε ότι θες απλά μην σκάσεις και έχεις πρόβλημα όπως θα είχες ούτως ή άλλως πρόβλημα σε οποιαδήποτε καθημερινή. Και η γιατρός μου, πέρα από τα πρόβια γιαούρτια που μου επέβαλε να τρώω πριν την αντιβίωση μου είπε να τρώω ότι θέλω απλά μη χεστώ. Άρα τα παιδιά, είπα αμέσως, είχαν δίκιο.. και αν διάβασες και το πρώτο post.. δίκιο είχε και ο φίλος μου. <3 ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΙΝΦΕΚΤΙΝΤ: http://www.youtube.com/watch?v=_LruTxsWAjs Οι Κοτοπουλάδες πέρασαν από τα 37χρονα αδέρφια μας.. Αυτοί είναι, δεν αλλάζουν, η σειρά του ντόμινο, δεν έχει να κάνει με το τι τρως, ούτε με το τι πληρώνεις. Μην τους το πείτε όμως, γιατί θα ξεκινήσουν να πουλάνε τσίχλες με 5€.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ρε σεις, όταν έχετε πυρετό δεν σας κόβεται η όρεξη?
Tenshi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ρε σεις, όταν έχετε πυρετό δεν σας κόβεται η όρεξη? Ίσα ίσα,εμένα μ'έπιασε και μαγειρικός οίστρος.Ομελέτα με απάκι και τυροκαυτερή,συνοδεία μπύρα κάτουρο και φρουτά μιξ.Είμαι και νυχτερινή βράδια οπότε αν δέν πεθάνω σήμερα,δέν θα πεθάνω ποτέ. Ζέστη-κρύο-ζέστη...γαμώτ...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Έτυχε σε εμένα και είχα λιγούρες. Τώρα φαντάσου ούτε καν είχα γεύση για να καταλάβω τι έτρωγα, ούτε όσφρηση να βοηθήσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 εμένα πάντως μαχαίρι, όταν έχω πυρετό της προκοπής δεν τρώω τπτ...
SilverCloak Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 εμένα πάντως μαχαίρι, όταν έχω πυρετό της προκοπής δεν τρώω τπτ... Αυτή είναι η φυσιολογική αντίδραση ενός, εν γένει, υγιούς οργανισμού. Όταν το σώμα σου δίνει μάχη το βοηθάς με καθαρή ενέργεια. Δεν το βάζεις να δώσει άλλη μια μάχη στο στομάχι με γύρο φτιαγμένο από αλεσμένα κόκκαλα ραδιενεργών σαυρών. 3
kuzko21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Στην πλατεία Πετρουπόλεως? Που εχει βρώμικα? Οι Κοτοπουλάδες πέρασαν από τα 37χρονα αδέρφια μας.. Αυτοί είναι, δεν αλλάζουν, η σειρά του ντόμινο, δεν έχει να κάνει με το τι τρως, ούτε με το τι πληρώνεις. Μην τους το πείτε όμως, γιατί θα ξεκινήσουν να πουλάνε τσίχλες με 5€. εγω προτιμω τον αχταρμα στις ψητονοστημιες δυο κλικ πανω απο την πλατεια , παρα να φτασω τερμα κατω για τους κοτοπουλαδες... προς θεου δεν του μειωνω , ειναι σταθερη αξια
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δεν το βάζεις να δώσει άλλη μια μάχη στο στομάχι με γύρο φτιαγμένο από αλεσμένα κόκκαλα ραδιενεργών σαυρών. Μα διπιτάκι.. ='(
InfectedMushroom Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εψές ήμανε άρρωστος , και πήγα κοτοπουλάδες .... χτύπησα μια μερίδα κοτόπουλο , και σήμερα είμαι περδίκι... Τελικα το semi-junk food μετράει όταν είσαι sikko.
outlaw star Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 βρώμικο στη χαμοστέρνας, μεγάλη παράδοση - πολλά χρόνια και πολύ γνωστό, φτιάχνει με λουκάνικο μόνο - πάρτε με σουτζούκι, πυρετός και μαλακίες στρώνεις από τα πάντα....επίσης στο βοτανικό πίσω από το αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ είναι ένας βρωμιάρης άλλο πράμα 1 τρώει-3 πεθαίνουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα