Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιτες ριγανουλα και αλατάκι. Το λεμόνι με ξενίζει.

έλεος. Δηλαδή' date=' σοβαρά, εννοούνε γύρο με δύο πίτες; Και γιατί να βάλεις 2 πίτες; Και, σοβαρά τώρα, άντε να πεις το δίπιτο παλεύεται, σοβαρά τώρα ε, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΠΙΤΟ;[/quote']

Όταν λέμε ότι κάποιοι δεν ξέρουν να τρων..

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έλεος. Δηλαδή, σοβαρά, εννοούνε γύρο με δύο πίτες; Και γιατί να βάλεις 2 πίτες; Και, σοβαρά τώρα, άντε να πεις το δίπιτο παλεύεται, σοβαρά τώρα ε, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΠΙΤΟ;

Παλι καλα να λες που δεν το ακουσες ως dualπιτο ή tripleπιτο, οποτε κρυβε λογια να ουμε:P

• Like 2
Δημοσ.

blues από σαβουρομάγαζο θα παίρναμε, όπως ακριβώς το περιγράφεις. Και εδώ που τα λέμε, πόσα σουβλατζίδικα υπάρχουν Αιγάλεω/Χαϊδάρι/Περιστέρι που να μην είναι ντεμί η ποιότητά τους; Αν είναι να αγοράζεις μονόπιτο 2,5€+ για να φας την πουλέψαμε.

http://www.sousouro.gr/

http://www.thelosouvlakia.gr/delivery_%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9_%CE%A4%CE%9F_%CE%A3%CE%A0%CE%95%CE%A3%CE%99%CE%91%CE%9B_v-1471-1,153.aspx

πηγαίνει ακόμα κόσμος στο αρτάνα;;

Δημοσ.

διπιτο souvlaki.jpg τριπιτο δεν εχω δει ποτε..

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,βαλτε τα σε κανα spoiler,μου ανοιξατε την ορεξη βραδιατικα.Την κοινωνια μεσα,να δω τι σκ@τα θα φαω βραδιατικα.

:mad: :P

Δημοσ.

Πάντα έτρωγα 2 δίπιτα. Είμαι ψωμάς.

Την πρώτη φορά που πήγα Σαλόνικα και έκανα τη συνηθισμένη παραγγελιά μου, με κοίταξε λίγο περίεργα ο τύπος. Μα τι στα διάλα, αφού δεν πήρα καλαμάκι, πήρα γύρο, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Είπα κάτι λάθος;

Ναι, είπα. Ίδρωσα να φάω το ένα από τα δύο. Με πολύ λύπη το άλλο το άφησα.

Άμα έχω 38,5 να φάω πατσά;

Ρε δεν πά να έχω και 32, πατσά δεν τρώω.

Δημοσ.

έλεος. Δηλαδή, σοβαρά, εννοούνε γύρο με δύο πίτες; Και γιατί να βάλεις 2 πίτες; Και, σοβαρά τώρα, άντε να πεις το δίπιτο παλεύεται, σοβαρά τώρα ε, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΠΙΤΟ;

Tο είχα ακούσει αλλά δεν έχω δει κανέναν να τρώει. Φαντάζομαι με τόσο άμυλο θα χάνεται η αυθεντική κρεατίλα την οποία εξαρχής γυρεύαμε. (για 3 πίτες δεν το συζητώ. Πάρε ένα καρβέλι ψωμί και φάτο)

Άσχετο, λεφτερ έχεις κάτσει στο εστιατόριο στα βλαχάκια που ανοίξαν δίπλα ακριβώς. Χθες ήμουν καλεσμένος σε αρραβώνα εκεί. Και πήγα...

Δημοσ.

Πάντα έτρωγα 2 δίπιτα. Είμαι ψωμάς.

Την πρώτη φορά που πήγα Σαλόνικα και έκανα τη συνηθισμένη παραγγελιά μου, με κοίταξε λίγο περίεργα ο τύπος. Μα τι στα διάλα, αφού δεν πήρα καλαμάκι, πήρα γύρο, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Είπα κάτι λάθος;

Ναι, είπα. Ίδρωσα να φάω το ένα από τα δύο. Με πολύ λύπη το άλλο το άφησα.

Άμα έχω 38,5 να φάω πατσά;

Ρε δεν πά να έχω και 32, πατσά δεν τρώω.

χα μου θύμισες το πρώτο μου σουβλάκι στη κρήτη.7 χρόνων σκατο να προσπαθήσει να με πείσει η μάνα μου ότι με τίποτα δεν θα μπορέσω να φάω 2 κριτικά σουβλάκια.αλλά εγώ αγύριστο κεφάλι βλέπετε πάντοτε έτρωγα 2 σουβλάκια δεν θα άλλαζα τώρα τη παραγγελία..έτσι έριξα ένα challenge accepted.ενάμιση άντεξα...

Δημοσ.

κρήτη.7 χρόνων σκατο

η λέξη που ψάχνουμε αρχίζει από Κ :P

...

Πάντως βρε συ με 37.4 δεν είσαι και του θανατά..άμα τώρα mayday mayday chirlipipi..τότε ο πιτόγυρος σε κακό θα βγει.Εφόσον όχι,φάε ότι τραβάει η όρεξη σου,που είπανε και στην 1η σελίδα

Δημοσ.

Οπότε, προφανώς το δίπτιο και το τρίπιτο είναι εφευρέσεις που χρησιμεύουν στο να καλύψουν την έλλειψη κρέατος. Δυο τρεις βαρβάτες πιτάρες με λίγο γύρο μέσα, θα σκάσεις στο φαΐ. Μμμμ.

Tο είχα ακούσει αλλά δεν έχω δει κανέναν να τρώει. Φαντάζομαι με τόσο άμυλο θα χάνεται η αυθεντική κρεατίλα την οποία εξαρχής γυρεύαμε. (για 3 πίτες δεν το συζητώ. Πάρε ένα καρβέλι ψωμί και φάτο)

Άσχετο, λεφτερ έχεις κάτσει στο εστιατόριο στα βλαχάκια που ανοίξαν δίπλα ακριβώς. Χθες ήμουν καλεσμένος σε αρραβώνα εκεί. Και πήγα...

Δεν πήγα. Είναι λίγο οξύμωρο. Βλαχάκια = αντεργραουντίλα, τι κυριλοφανές μαγαζί είναι αυτό που κάνανε... Άσε που δεν θα έμπαινα ποτέ σε μαγαζί με αυτήν την γραμματοσειρά στην ταμπέλα του. Εκτός κι αν είμουν καλεσμένος για τσάμπα μάσα. Για πες εντυπώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...