FilipposMD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ρε κωλοπαίδια, είπα κι εγώ να μπω μήπως χρειάζεται η συνδρομή μου και κατέληξα να σκέφτομαι την πατρίδα και τα σουβλατζίδικά της. Ουστ. Να αρρωστήσετε όλοι και να ψήνεστε στον πυρετό 37.2. Μην πω 37.3 και σας πάρω στο λαιμό μου... 6
ennoeitai Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Food Plaza απλα ο καλύτερος γύρος στην πόλη http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t1014 Γύρος λεπτομέρεια [AG]
thomasG4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ρε κωλοπαίδια, είπα κι εγώ να μπω μήπως χρειάζεται η συνδρομή μου και κατέληξα να σκέφτομαι την πατρίδα και τα σουβλατζίδικά της. Ουστ. Να αρρωστήσετε όλοι και να ψήνεστε στον πυρετό 37.2. Μην πω 37.3 και σας πάρω στο λαιμό μου... Άσε γιατρέ πολύ χάλια η κατάσταση. Η μισή Ελλάδα άρρωστοι είναι.
klainmaingr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Βάλτε και καμιά τιμή από δίπλα να ξέρουμε που βρισκόμαστε. 2,60 ο γύρος + 0,30 παραδοσιακά η σαλάτα (αλοιφή πείτε το όπως θέλετε). Ταρίφα σχεδόν. Afaic έχω σχεδόν κόψει γύρους και το έχω ρίξει σε γιόκ μπαλίκ (φτερωτό), μπριζολάκι απο all day και club κοτόπουλο απο all fresh. Όταν όμως πιάνει η σαπίλα έναν γιώτη σε κυπριακή τον έχω άνετα. Γενικά ότι διαβάζω παραπάνω για ν^πιτό ή για 2x γύρους does not compute. Ένα απο όσα ποσταρίστηκαν παραπάνω και είσαι στομαχικά off εκτός αν είσαι 110 κιλά, βουλιμικός ή emo με alternative αυτοκτονικές τάσεις. 2
ennoeitai Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 μπριζολάκι απο all day Κάτι πάρα πολύ σημαντικό: μπριζολάκι μερίδα, ή σε σάντουιτς;
apd453 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Food Plaza απλα ο καλύτερος γύρος στην πόλη Καλός είναι αλλά καμιά φορά τον αφήνει πολύ ώρα στον πάγκο (κάτω από τις λάμπες). Σαν να ξεραίνεται κάπως. Ο γιώτης προηγείται ελαφρά στις προτιμήσεις μου. Από τα γνωστά γυράδικα τις πόλης γιώτη, πλάζα, μάκη, βλάχο, πρασά κλπ δύσκολα τρως δύο. Αν το γαμήσεις με δύο και βάλεις καμιά ουγγαρέζα μέσα για βραδινό πάρε καλύτερα και ένα μπουκάλι νερό στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας να μη σηκώνεσαι κάθε τρεις και λίγο. 2
Latency Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ..κάνει να φας ένα δίπιτο; Δεν λέω τρίπιτο.. δίπιτο.. για σουβλάκι μιλάς? κοίτα, αν έχεις πονοκέφαλο-πυρετό, αδιαθεσία, και τέτοια μικροπράγματα μια χαρά τσιμπας 1 άμα έχεις καιρό αν όμως είσαι μετά από εξαγωγή δεν τρως, ακόμα και από την άλλη μεριά δεν κάνει. πείνασα... http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t1014 πω πω, βλέπω την φωτο και μου έρχεται να... παιδιά προσοχή με τις μπριζόλες, προσοχή τα δοντάκια σας....
klainmaingr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Κάτι πάρα πολύ σημαντικό: μπριζολάκι μερίδα, ή σε σάντουιτς; Όντως ξέχασα το πιο σημαντικό!! Μπαγκέτα! Μή σου πω και all day special να γίνει χαμός. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Όπως το βλέπεις αυτό, +1 πίτα, και ΠΑΑΡΑ πολύ Sauce (της επιλογής σου), τρώγεται εδώ στα Δυτικά.. τώρα πάνω, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν. Εγώ που το τρώω στην πείνα, είμαι 53 κιλά. Υ.Γ: Ίσως σας βγάλω μια πικ από τα δικά μας καλά.. Ίσως σας βγάλω και βιντεάκι κάναν φίλο να τα σαπακιάζει.. θα σας το ανεβάσουμε να το έχετε σαν μάνιουαλ, γατάκια.
Latency Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 δεν μου αρέσει η μουστάρδα και τόσο με γύρο βασικά δεν μου αρέσει που τα γεμίζουν έτσι, μερικοί βάζουν αβέρτα κρεας και πατάτες και από ντομάτα, αγουράκι, μαγιονέζα, τυροκαυτερή (ανάλογα την επιλογή ) τίποτα.... ουσιαστικά τρως κρεας και πατάτες, προτιμώ να έχει αρκετή ντομάτα- μαγιονέζα / μουστάρδα ή τυροκαυτερή - αγουράκι γιατί είναι και δροσιστικό ΥΓ: και δεν το γεμίζουμε τόσο, που να το πάρεις στο δρόμο αυτό να το φας, βασικά δεν είναι και άνετο να το δαγκώσεις-μασήσεις 1
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 δεν μου αρέσει η μουστάρδα και τόσο με γύρο βασικά δεν μου αρέσει που τα γεμίζουν έτσι, μερικοί βάζουν αβέρτα κρεας και πατάτες και από ντομάτα, αγουράκι, μαγιονέζα, τυροκαυτερή (ανάλογα την επιλογή ) τίποτα.... ουσιαστικά τρως κρεας και πατάτες, προτιμώ να έχει αρκετή ντομάτα- μαγιονέζα / μουστάρδα ή τυροκαυτερή - αγουράκι γιατί είναι και δροσιστικό ΥΓ: και δεν το γεμίζουμε τόσο, που να το πάρεις στο δρόμο αυτό να το φας, βασικά δεν είναι και άνετο να το δαγκώσεις-μασήσεις σωστος ο παιχτης.
apd453 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 σωστος ο παιχτης. Με τα αγγουράκια και φλωριές στο γύρο!!! Καταρχήν το αγγούρι τρώει πολύ χώρο εις βάρος του pure γύρου.
kuzko21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Όπως το βλέπεις αυτό, +1 πίτα, και ΠΑΑΡΑ πολύ Sauce (της επιλογής σου), τρώγεται εδώ στα Δυτικά.. τώρα πάνω, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν. Εγώ που το τρώω στην πείνα, είμαι 53 κιλά. γουελ , τρωγοντας και μενοντας εδω στα δυτικα αυτο το πραμα και +1 πιτα δεν το τρωμε...definitely παραπληροφορση. αμα το τρωγαμε ετσι το 80% των σουβλατζιδων επρεπε να το κανει ετσι... επισης , εξαιρουνται κοτοπουλαδες και λοιπα σαντουιτσαδικα που παιζουν σε αλλη κατηγορια μασαμπουκ.
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Με τα αγγουράκια και φλωριές στο γύρο!!! και αγγουρακια και καλαμποκι αμα λαχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα