Προς το περιεχόμενο

Κόλημα Lg L3 optimus


b4ldazor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια!!

Χρειαζομαι τα φωτα σας γιατι ειμαι στα προθυρα νευρικου κλωνισμου....Εχω το lg optimus l3,το ειχα ροοταρει και δουλευε αριστα.Καποια στιγμη του εκανα install το clockworkmod recovery χωρις ομως να πειραξω κατι! Δλδ με το που το περασα μετα απο κανα μισαωρο το εκανα unistall! Σημερα εκτελωντας ελεγχο για ενημερωσεις μου εδειξε οτι ειχα,παω και εγω ο ταλαιπωρος να την κανω το περναει κανονικα και μετα μου πεταει το γνωστο μηνυμα για να γινει reboot του κινητου.Με το που κανει το reboot με παει σε ενα παραθυρο του clockworkmod και μου βγαζει κατι ρυθμισεις..οτι και να κανω δεν ανταποκρινεται,εχω κανει wipe αλλα τπτ και αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ουτε hard reset δεν μπορω να του κανω...Αφου το ειχα κανει unistall το clockwokmod για πιο λογο με πεταει εκει?

 

Ευχαριστω προκαταβολικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανώς δεν είχες κάνει uninstall το CWM. Πρέπει να ξέρεις οτι είναι σε μερικές περιπτώσεις είναι απαραίτητο να έχεις την επίσημη recovery για να γίνει το update.

 

Για πες λιγάκι, πώς το έκανες uninstall;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα κλασσικο unistall εκανα. Πηγα στα προγραμματα και επελεξα απεγκασταση...Ηθελε και κατι αλλο να γινει?

 

Δεν ειχα βαλει καποια custom rom! Την "μαμα" χρησιμοποιουσα! Το προγραμμα μια που το περασα και μια που νομιζα οτι το απεγκατεστησα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις μπερδευτει. Να στο ξεκαθαρισω. Το clockwordmod ειναι recovery. Δηλαδη κατι σαν bios στον υπολογιστη. Αυτο που εκανες εσυ ηταν να κατεβασεις ενα application ας πουμε το clockworkmodapplication που η δουλεια του ειναι να αλλαζει το bios το clockworkmodrecovery.

Εκανες uninstall το application και οχι το recovery. Εξαλου δεν μπορεις να το κανεις uninstall παρα μονο να το γραψεις απο πανω.

Εσυ τωρα κατεβασες το update ενω ειχες αλλαξει το recovery πηγε το update να μιλησει με το παλιο recovry και εγινε μια σαλατα που μπερδευτικε.

Οπως το βλεπω η πιο ευκολη λυση ειναι να περασεις ενα custom rom χωρις να ξερω της ιδιαιτερότητες του L3 το λεω αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι τα γνωριζω αυτα(τα εχω διαβασει, πτυχιο πληροφορικης περνω ^^) απλα ειναι το 1ο μου android και ξερεις πως ειναι να σου πεταει πραγματα κ να λες πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι εκανα παλι :Ρ

Θα το δοκιμασω και θας πω αποτελεσμαστα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...