paakun Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το καινούργιο μου Pc. Οταν δοκιμαζω να τρεξω οποιδηποτε παιχνιδι κολλαει η εικονα και ο ηχος και γενικα δεν μπορω να κανω τιποτα μεχρι να κανω επανεκκινηση το Pc. Τεσταρα την καρτα γραφικων με το Furmark(κολλησε το pc) αλλα οταν την εβαλα σε αλλο Pc δουλευε κανονικα. Επισης ετρεξα και το memtest για την RAM και δεν υπηρχε κανενα error.Το Pc δουλευει κανονικα με την on-board καρτα. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι συμβαινει; pc-specs: CPU: I5 3570K Mobo: Gigabyte B75M-D3H GPU: Gigabyte GTX-550 Ti PSU: Thermaltake Berlin 630W RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz
nikos1982 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 3570κ και Β75 chipset πως το εκανες αυτο???κανε καθαρει εκγατασταση του drivers της καρτας.και δοκιμασε ξανα.
paakun Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω δοκιμασει να περασω τους drivers της καρτα αρκετες φορες.Μεχρι και αλλη καρτα γραφικων δοκιμασα αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει.
nikos1982 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 δες το τροφοδοτικο και μετα δες το θεμα μητρικης.
paakun Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Θα κοιταξω το τροφοδοτικο αυριο.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα