Προς το περιεχόμενο

X-Men: Days of Future Past

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

και για τα καρναβάλια bishop, blink, warpath κτλ ούτε λόγος.

Γιατι ρε συ? Νομιζω πως ο  Βishop ειδικα ειχε πολυ καλη μεταφορα.. Ο Warpath ok με χαλασε λιγο, η δε Blink ηταν μαλλον decent.

Δημοσ.

Γιατι ρε συ? Νομιζω πως ο  Βishop ειδικα ειχε πολυ καλη μεταφορα.. Ο Warpath ok με χαλασε λιγο, η δε Blink ηταν μαλλον decent.

Πολύ προχειροδουλειά και τα κουστούμια και το make-up. Περισσότερο σε αξιοπρεπές cosplay έφερναν παρά σε blockbuster παραγωγή.

Δημοσ.

O Bishop από μελαμψός έγινε κουραδί. Γ*** το political correctness δηλαδή :P

Δημοσ.

Thanks man.

Επίσης, πρόσεξε κάποιος την ομοιότητα του ηθοποιού που έπαιζε τον Quicksilver με τον Malcolm McDowell όταν έπαιξε στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι"; Υπήρχαν φορές που χαμογέλαγε ο Quicksilver και διερωτούμουν με κάποιον τρόπο έκαναν τον 70άρη McDowell τζόβενο και του έδωσαν ρόλο στην ταινία...! :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

54e224f12babc71eaf7ba9339862425c.jpg

Από το 1ο Kick-Ass, ο ένας υποδύεται τον Quicksilver στο DOFP κι ο άλλος στο Avengers 2 :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις ειχε σκηνη στο τελος; Το ειδα σημερα και περιμενα, περιμενα, περιμενα, ειχα μεινει μονος στην αιθουσα, μετα ηρθε και η καθαριστρια αλλά εγώ περιμενα και περιμενα, μετα εφυγε και η καθαριστρια και την εκανα και γω μαζι της..

Δημοσ.

Ρε σεις ειχε σκηνη στο τελος; Το ειδα σημερα και περιμενα, περιμενα, περιμενα, ειχα μεινει μονος στην αιθουσα, μετα ηρθε και η καθαριστρια αλλά εγώ περιμενα και περιμενα, μετα εφυγε και η καθαριστρια και την εκανα και γω μαζι της..

Ειχε ναι. Δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν την δειχνουν. Σε καμια απ οσες εχω δει δεν εχουν προβαλει την σκηνη.

95xdz33.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...