Προς το περιεχόμενο
1453

Προβλημα με τον εξπλορερ 9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας.μεχρι τωρα οταν εψαχνα κατι μεσω αναζητησης μεσω google ,μου ευγαζε αποτελεσματα αναζητησης σελιδων και με καθε επισκεψη σε μια απο αυτες ,στα αποτελεσματα αναζητησης ,ta link αυτα επερναν μια μπορντο χρωματικη αποχρωση ως αναγνωσμενα λινκ.ξαφνικα σταματησε αυτο και οποιο λινκ επισκεπτομαι παραμενει με μπλε χρωμα,ολο αυτο το προβλημα υπαρχει με internet explorer 9 ενω με τον google chrome παιζε κανονικα .καποια λυση?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως απενεργοποίησες το ιστορικό ή τίποτα τέτοιο στον ie;

Πήγαινε στο γραναζάκι και μετά Επιλογές Intrenet. Στην καρτέλα Για προχωρημένους πάτα στην Επαναφορά, κλείσε και ξανάνοιξε το ie.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά με την επαναφορά θα γίνεται reset κι αυτή η ρύθμιση αλλά καλού-κακού δες στον πρώτη καρτέλα των επιλογών, εμφάνιση->χρώματα αν τα links από σελίδες που χεις επισκεφθεί έχουν τα default χρώματα των Win. Αν ναι, καντο un-check και όρισε εσύ το σωστό χρώμα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκανα αυτο με τα χρωματα αλλα τιποτα,εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του εξπλορερ αλλα......τιποτα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.