dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς που θα βρω φτηνή ηλεκτροστατική βαφή για το ποδήλατο μου ; ή μου προτείνετε κάποια άλλη βαφή ;
Haldol Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αξίζει ηλεκτροστατική στο ποδήλατο; Είναι τόσο καλό; Με κλασικό ντουκόχρωμα και πιστόλι χρώματος το αποτέλεσμα θα είναι μια χαρά.
fylatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εγώ λέω κάνε την προεργασία εσύ (γυαλοχαρτο, στόκο, αντισκωριακό) και πήγαινε το σε ένα βαφείο αυτοκινήτων να σου πουν τι αστάρι να πάρει. Πάρε κάνε και το αστάρι εσύ και πήγαινε τους το να στο βάψουν ασημί/κόκκινο/μαύρο με το χρώμα που βάφουν το αυτοκίνητο που τελειώνει εκείνη την ώρα. Θα γίνει άψογο και θα βγει φθηνά. Απλά πάρε και κάνε τα πάντα εσύ. Μετά το πλακώνεις στα decal κλπ διακοσμητικά και είσαι μια χαρά.
dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αξίζει ηλεκτροστατική στο ποδήλατο; Είναι τόσο καλό; Με κλασικό ντουκόχρωμα και πιστόλι χρώματος το αποτέλεσμα θα είναι μια χαρά. Είναι αναπαλαίωσα ποδηλάτου κούρσας του '80 δεν είναι τις πλάκας και θέλω να το κάνω γιατί εδώ και τόσα χρόνια 30 περίπου δεν έχει κανένα πρόβλημα σημαντικό και απλά θέλει βάψιμο "Με κλασικό ντουκόχρωμα και πιστόλι χρώματος" τι εννοείς ; Εγώ λέω κάνε την προεργασία εσύ (γυαλοχαρτο, στόκο, αντισκωριακό) και πήγαινε το σε ένα βαφείο αυτοκινήτων να σου πουν τι αστάρι να πάρει. Πάρε κάνε και το αστάρι εσύ και πήγαινε τους το να στο βάψουν ασημί/κόκκινο/μαύρο με το χρώμα που βάφουν το αυτοκίνητο που τελειώνει εκείνη την ώρα. Θα γίνει άψογο και θα βγει φθηνά. Απλά πάρε και κάνε τα πάντα εσύ. Μετά το πλακώνεις στα decal κλπ διακοσμητικά και είσαι μια χαρά. αυτό εννοείται απλά αυτήν την δουλεία θέλω να την κάνω όταν βρω κάποιον . με την βαφεί φούρνου δεν θα έχω πρόβλημα ε ; Απλά ψάχνω να βρω των πιο φτηνό και πιο καλό τρόπο βαφής .
fylatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λογικά και όχι μόνο λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Απλά θα ρωτήσεις για το αστάρι για να κάτσει καλά στο ποδήλατο και η βαφή σε αυτό. Εγώ έκανα ένα bianchi (κούρσα επίσης 20ετίας+) και το έβαψα σκούρο πράσινο μεταλικό, σχεδόν μαύρο (σκούρο πετρόλ αν θες, δεν μπορώ ακριβώς να σου πω το χρώμα) και έβαλα πράσινα γράμματα στο κλασικό χρώμα της bianchi. Βγήκε κουκλί. Decal σηματάκια κλπ βρίσκεις εύκολα. Αν έχεις το παλιό σύστημα ταχυτήτων με τις μανέτες στο σκελετό βγάλτο καθάρισε το και ξανά φτιάξτο. Είναι retro όμορφο.
dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 έτσι έχει γίνει μέχρι τώρα απλά εσύ λες να το πάω σε βαφή φούρνου και θα είμαι εντάξει μετά ;
fylatos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 πρέπει να το γδύσεις τελείως και να καθαρίσεις τα επιχρωμιωμένα τμήματα. Ακόμα και τα δαχτυλίδια στο σωλήνα από το τιμόνι πρέπει να βγούνε. Μετά καθάρισε το, γυαλοχάρτισε το και πήγαινε το για να σου πουν τι αστάρι να πάρεις. Θα γίνει tzitzi
dimitrisOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ναι τα ποτήρια τα έβγαλα στις σφήνες έχω κολλήσε αλλά που θα πάει θα βγουν πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια σου
athlios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αν εισαι απο Θεσσαλονίκη και επιμενεις στην ηλεκτροστατικη μπορουμε να βρεθουμε να με το δωσεις να στο κανω εγω σε φίλο που έχει ο,τι χρειαζεται λογω δουλειάς.
fylatos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αμα δεν βγαίνουν πάνε τα στο φανοποιείο, θα στην κάνει την δουλειά μια χαρά. Αν εισαι απο Θεσσαλονίκη και επιμενεις στην ηλεκτροστατικη μπορουμε να βρεθουμε να με το δωσεις να στο κανω εγω σε φίλο που έχει ο,τι χρειαζεται λογω δουλειάς. από Γαλάτσι λέει στο προφίλ. Αλήθεια, αν δώσω ένα macbook αλουμίνιο μπορεί να το βάψει (λυμένο εννοείται); Ρώταν τον πόσο πάει;
dimitrisOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αν εισαι απο Θεσσαλονίκη και επιμενεις στην ηλεκτροστατικη μπορουμε να βρεθουμε να με το δωσεις να στο κανω εγω σε φίλο που έχει ο,τι χρειαζεται λογω δουλειάς. όχι Αθήνα τελικά μάλλον βρήκα από έναν φίλο μου που αυτός κάνει βαφές σε κλειστό χώρο γιατί είναι μοντελιστής και μάλλον θα κάνω εκεί την δουλεία μου Αμα δεν βγαίνουν πάνε τα στο φανοποιείο, θα στην κάνει την δουλειά μια χαρά. από Γαλάτσι λέει στο προφίλ. Αλήθεια, αν δώσω ένα macbook αλουμίνιο μπορεί να το βάψει (λυμένο εννοείται); Ρώταν τον πόσο πάει; τους έριξα λαδάκι το πρωί και θα πάω το απόγευμα να δω τι έγινε αλλιώς θα το πάω στο podilato.com.gr που είναι κοντά μου
fylatos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Λύνεται εύκολα όλο;; Εύκολα οχι, αλλά ότι λύνεται λύνεται, επιπλατινωση είχε κάνει ένας φίλος μου αλλά είναι κιτσομπλινκμπλινκ για τα γούστα μου. Ενώ ένα μαύρο ματ...
apd453 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 από Γαλάτσι λέει στο προφίλ. Αλήθεια, αν δώσω ένα macbook αλουμίνιο μπορεί να το βάψει (λυμένο εννοείται); Ρώταν τον πόσο πάει; Δεν βάφονται τα αλουμίνια έτσι εύκολα. Πρέπει να ξέρει ο άλλος. Θέλει απολάδοση κλπ
dimitrisOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δεν γνωρίζει κανείς τίποτα ....................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα