skiabox Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Χρησιμοποιεί κανείς το easy pay για την εφορία; Σε κατάθεση που έκανα 24/9 η εφορία δεν την έχει δει ακόμα! Σε επικοινωνία που είχα με την Πειραιώς, μου είπανε ότι θα τα δει την Τετάρτη! Ξέρει κανείς τι γίνεται και κάνει 10 μέρες να πάει το ποσό;
kfyros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν πληρώνονται αυτά ; πχ. φόρος εισοδήματος τελευταία εργάσιμη του μήνα , δηλαδή την παρασκευή..
skiabox Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Βασικά με ένα σερφάρισμα που έκανα είδα ότι είναι πολύς ο κόσμος που έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
fylatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Παίζει να τα κρατούν για να τοκίζονται; Δεν είναι κάπως λέω κάπως παράνομο; Αλλά και πάλι το ίδιο κάνουν και με τα εμβάσματα για μια εργάσιμη. Δεν είπε κανείς κάτι..
skiabox Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Επειδή το είδα το πρόβλημα να το έχουν πολλοί, πιθανότατα είναι στην άλλη άκρη το πρόβλημα.Μπορεί να έχει σχέση και με τις απεργίες, δεν ξέρω.
The_Judas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εχεις λογαριασμό στην Πειραιώς ή σε άλλη τράπεζα; Νομίζω ότι αν γίνεται διατραπεζικά αργεί περισσότερο. Στο winbank που χρησιμοποιώ, η εκτέλεση των πληρωμών γίνεται την ίδια μέρα ή την επόμενη αν έχει παρέλθει κάποια συγκεκριμένη ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα