Diablo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Γεια χαρα σε ολους, θελω να αγορασω ηχεια 5.1 και να συνδεσω το PC και το XBOX.Η ερωτηση μου ειναι κανουν ολα τα 5.1 σετ που κυκλοφορουν;Επισης αν εχετε υποψη κανενα καλο σετακι μεχρι 150 ευρο πειτε τη.Thanks. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadSurfer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 An exeis to advanced scart cable gia to x-box stin timi peripou pou theleis einai ta Creative Inspire 5500 Digital ta opoia mporeis na ta syndeseis meso optikis inas Ego sto x-box exw ta Yamaha TSS-1 meso optikis inas kai eimai pliros eyxaristimenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebel2000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Epeidh kai egw to psaxnw ayton ton kairo gia hxeia sta 150 e einai ta ekshs : Terratec Home Arena 5.1 Creative 5500 digital ALTEC LANSING 251AAD + AAD200 (90W , 5+1) Ta parapanw hxeia vgainoun sta 150e+FPA ektos apo ta terratec pou exoun 120 e symperilamvanomenou tou FPA. Perisotero mou aresoun ta Terratec alla den kserw kanenan pou na ta exei na mas pei th gnwmh tou. Ta terratec ta exei o Nakas kai Ta Makedonika Perif. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Τα Creative 5500 digital πολύ καλά, τα έχω από το Πάσχα περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_crete Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Episis kala kai oikonomika , an exeis mikro xoro na kalipseis (p.x. domatio h mikro saloni) , einai ta 5100.konta 90 euros.Se kaliptoun an den ipervaleis ston xwro kai tin entasi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Το θεμα ειναι αν θα εχω καλο ηχο με το ΧΒΟΧ.Αυτα απο οτι ξερω δεν εχουν οπτικη ινα.Αν πχ. συνδεσω μονο το ΧΒΟΧ θα εχω 5.1;Επισης εψαξα και βρηκα και τα logitech Z 640 που εχουν ανταπτορα για κονσολες.Αυτα τα εχει ακουσει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
searching Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 lipos exoun to Z 640 andaptora gia X box playstasion alla den pezoun 5.1 pezoun stereo kathos ta Z 640 den exoun esomatomeno apodikopiiti 5.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 yparxi adaptoras gia to xbox opoy metatrepi to yuparxon sima se optiki ina eine poli kalo mixanimataki kai den eine poli akribo gia perisoteres plirofories apeythintite se kapi katastima game buster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.