Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Ειμαι σε μια σχολη στο 2ο ετος και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να παω στην αντιστοιχη της Αθηνας?

Οποιοσδηποτε και αν ειναι ο τροπος, παρακαλω βοηθηστε γιατι ειναι επειγον!

Δημοσ.

αυτο δεν ηταν η μεταγραφή η οποια καταργηθηκε περσι ή προπερσυ και γινεται για ελαχιστες πλεον περιπτωσεις;

Δημοσ.

αυτο δεν ηταν η μεταγραφή η οποια καταργηθηκε περσι ή προπερσυ και γινεται για ελαχιστες πλεον περιπτωσεις;

Ε γι αυτο ρωταω...Αμα εχεις χαμηλο εισοδημα,μητερα ανεργη και αδερφη που φοιτα στο 1ο ετος στην πολη που θες δεν γινεται να παρεις μεταγραφη????

Δημοσ.

ρωτα στη γραμματεια της σχολης σου. δε μπορω να καταλαβω το λογο που ενω βιαζεσαι κιολας περιμενεις απαντηση σε ενα φορουμ , ενω μπορεις να πας στη γραμματεια να ρωτησεις

Δημοσ.

Πρεπει να περιμενεις την εναρξη της περιοδοου μεταγραφων.

Η οποια ποτε ειναι???

ΥΓ: Δεν μενω στην πολη αυτη που ειναι η σχολη μου και μπορει να αργησω να παω..Γι αυτο δεν ρωταω στην γραμματεια

Δημοσ.

καπου ειχα διαβασει χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου ή να νομιζεις οτι λεω με σιγουρια , οτι αυτο με την αδερφη που λες πρεπει και η αδερφη σου να ειναι σε πολη μακρυα απο τον τοπο μονιμης κατοικιας . δηλαδη απ οσο ειχα καταλαβει οταν το διαβαζα , αντι να ειστε και οι 2 "εκτος εδρας" να ειναι μονο η αδερφη σου και εσυ να ερθεις στη πολη που μενεις μονιμα. αν δεν ισχυει ή δεν ειναι ετσι τα πραγματα διορθωστε με.

Δημοσ.

αυτο που ισχυε τελευταια ήτα οτι μεταγραφες με 2 αδερφια γίνονται μονο ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, κοινώς αν εσυ εισαι απο αθηνα και η αδερφη σου περασε αθήνα ενώ εσυ σπουδάζεις Θεσσαλονική - δε γινεται να πας εσυ αθηνα αλλα να ερθει αυτη θεσσαλονίκη.

(το θεσσαλονίκη ήταν παραδειγμα, νομίζω δεν ισχύει για αθηνα και θεσσαλονική καθώς θεωρούνται κέντρα και οι 2)

Δημοσ.

αυτο που ισχυε τελευταια ήτα οτι μεταγραφες με 2 αδερφια γίνονται μονο ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, κοινώς αν εσυ εισαι απο αθηνα και η αδερφη σου περασε αθήνα ενώ εσυ σπουδάζεις Θεσσαλονική - δε γινεται να πας εσυ αθηνα αλλα να ερθει αυτη θεσσαλονίκη.

(το θεσσαλονίκη ήταν παραδειγμα, νομίζω δεν ισχύει για αθηνα και θεσσαλονική καθώς θεωρούνται κέντρα και οι 2)

Eγω ειμαι απο πολη της περιφερειας και η αδερφη μου περασε στην Αθηνα, ενω εγω σε καποια ακριτικη πολη...Εδω δεν υπαρχει η σχολη της αδερφης μου....Ομως στην Αθηνα υπαρχει η δικη μου σχολη.

Δημοσ.

Τηλεφωνείς ή πας στο τμήμα στο οποίο θα κάνεις αίτηση για μεταγραφή (στην αθήνα δηλαδή) λες την ιστορία σου, σου λένε τι ισχύει, ζητάς και το ΦΕΚ για να σαι σίγουρος πως δε λένε μαλακίες και αν εμπιπτεις σε κάποια απο τις κατηγορίες ξεκινάς την αίτηση που έχει αρκετή χαρτούρα.

• Like 2
Δημοσ.

Κάπως έτσι όπως γράφουν τα παιδιά από πάνω είναι.

Παίζει μεγάλο ρόλο το εισόδημα που πλέον νομίζω το έχουν ρίξει πολύ σε σχέση με παλιότερα που έπαιρνε και η κουτσή Μαρία μεταγραφή. Επίσης τώρα γίνονται θεωρητικά έστω και περισσότεροι έλεγχοι για όσους βάζουν μέσο και τα σχετικά. Κοινώς αν δεν πληρείς τις προυποθέσεις πολύ δύσκολο, αλλά ρώτα σε γραμματείες και ψάξε και τους νόμους δεν είμαι και κάνας ειδικός...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...