Προς το περιεχόμενο

Samsung UE40EH6030


mpele

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα απο εμενα!αγορασα την τηλεοραση χθες κυριως για να βλεπω ταινιες!περασα λοιπον μια ταινια στο στικακι κατεβασα και τους υποτιτλους σε αρχειο srt.συνδεσα το στικακι και πηγα ολο χαρα να απολαυσω την ταινια!!!ματαια ομως...απο εικονα σουπερ αλλα απο υπιτιλους τζιφος!!!!δεν τους διαβαζει καθολου.προσπαθησα να τους ενσωματωσω στην ταινια αλλα δεν τα καταφερα!αν εχει καποιος την συγκεκριμενη τν και μπορει να με βοηθησει.....ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν και κάτι μακρινάρια τίτλοι που μπορεί εύκολα να γίνει ένα λάθος.

Κάθεσαι γεμάτος χαρά να δεις την καινούργια ταινία που την περίμενες τόσο καιρό και... :whistle:

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

mpele επειδή αγόρασα και εγώ αυτήν την τηλεόραση ξέρεις πως ταξινομείς τα κανάλια? Έχω ένα προγραμματάκι που τα ταξινομεί στο pc, αλλά κατάφερα να ταξινομήσω μόνο τα ψηφιακά κανάλια, τα αναλογικά είναι μπάχαλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ψηφιακά μου κάνουνε κάτι σπασίματα στην εικόνα, γιαυτό. Αλλά σκέφτομαι να πάρω καλής ποιότητας ομοαξωνικό καλώδιο με διπλή θωράκιση 75 ωμ, μάλλον θα παρεμβάλλονται διάφορες ηλεκτρικές συσκευές στο σήμα και πρέπει να φταίει αυτό. Δηλαδή πρέπει να είναι η κακή ποιότητα καλωδίου που χρησιμοποιώ.

 

Ενα τέτοιο θα κάνει ή πρέπει να αγοράσω πιο ακριβό? Καμία πρόταση κανένας?

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.751741

 

Αγόρασα αυτό το καθαριστικό

http://www.amazon.co.uk/OFFER-INSTEAD-Crystal-Quality-Cleaner/dp/tech-data/B003QGGURM/ref=de_a_smtd

 

Είναι φιλικό για τις τηλεοράσεις ή έχει χημικά μέσα και ενδέχεται να κάνω ζημιά στην οθόνη Samsung?

Επεξ/σία από Padaz Bloody
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σου κάνει σπασιματα οπως λες δεν πιστευω οτι φταιει το καλωδιο. Για δοκιμασε νακανεις μικρομετακινησεις στην κεραια σου...

Αν σου εκανε παρεμβολες λογω κακης ποιοτητας καλωδιου περισσοτερο θα εβλεπες ειδωλα μεσα στην εικονα σου παρα σπασιματα. Αυτο το γεγονος ηρθε να αντιμετωπισει η "ψηφιακη" εποχη στην Ελλαδα με digea 576i.... :-(

 

Οσο για το καθαριστικο δεν ξερω να σου πω καθως χρονια τωρα σε lcd τις καθαριζω μονο με microfibre πανακια χωρις προβλημα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Σε αυτήν την τηλεόραση έχει παρατηρήσει κανείς καθόλου lagging σε ταινίες μέσω υπολογιστή (με σύνδεση hdmi)? Γιατί εμένα μου κάνει κάτι σπασιματάκια.

Οι πιο σταθερές ρυθμίσεις είναι motion να έχει επιλεγμένο την καθαρή εικόνα και ακριβώς από κάτω έχει επιλογή για led on σε γρήγορες σκηνές δράσης σε ταινίες.

 

Αν το motion το ρυθμίσουμε σε πιο γρήγορη επιλογή δεν δουλεύει σωστά. Παίζει για 3 δευτερόλεπτα τέλεια ομαλά την εικόνα και μετά κάνει ένα κλώτσιμα πολύ απαίσιο. Τελικά οι κανονικές lcd led τηλεοράσεις πρέπει να είναι πολύ αργές σε σχέση με ips τηλεοράσεις.

Να θυμίσω ότι έχω ήδη ips monitor για το desktop αυτό που βλέπετε στην υπογραφή μου. Όλες τις ταινίες από τον υπολογιστή τις βλέπω τέλεια χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...