MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Να καταθεσω 2 cents στο τοπικ κι εγω, απευθυνομενος στον ζαζικ προσωπικα. Φιλε zazik, επειδη και σε αλλο ποστ/τοπικ σου ειχα εντοπισει την αγωνια σου για το τι θα κανεις και οτι σκοπευεις να αποχωρησεις απτην Κυπρο και να επιστρεψεις Ελλαδα, οπως θυμασαι σου εστειλα ενα email με προτασεις. Πιο πολυ για να σε αποτρεψω απο μια λανθασμενη αποφαση. Θυμαμαι λοιπον τοτε οτι ασπαζοσουν καποιες χαζες αποψεις αλλων μελων στο ανιτστοιχο τοπικ οτι η Κυπρος ειναι χαλια, η ζωη ετσι, οι Κυπραιοι γιουβετσι, οι εργοδοτες τρεις χειροτεροι κλπ κλπ. Οι οποιες μπορει ναναι και ολοσωστες, αλλα δεν αφορουν αυτον που εχει ξεκαθαρισει στο μυαλο τι ψαχνει απο την υποθεση μεταναστευση. Διοτι οντας ελαφρως παλιοτερος στο θεμα μεταναστευσης απο το τελευταιο κυμα μεταναστων, διαπιστωνω οτι πολλοι απο αυτους που ερχονται Κυπρο, δεν ειναι απολυτα συνηδητοποιημενοι στο τι κανουν και τι περιμενουν να βρουν, ενω ειτε το πιστευεις ειτε οχι, εχω δει και ατομα που ερχονται εδω για διακοπες και κανουν μεγαλη ζωη με την προφαση (τοσο στην οικογενεια οσο και στον εαυτο τους) οτι ψαχνουν δουλεια. Και επειτα με την προφαση οτι στην Κυπρο ολα ειναι χαλια, επιστρεφουν πισω, βριζοντας και χλευαζοντας οτιδηποτε εχει σχεση με το νησι. Καλο λοιπον ειναι να μην παρασυρομαστε απο τετοιες επιπολαιες και ανευ ουσιας αποψεις (τις οποιες δυστυχως σε ειχα δει να αναπαραγεις τοτε), για εναν που ξερει τι ζηταει και τι ψαχνει και ειναι αποφασισμενος να σφιξει δοντια μεχρι τελικης πτωσης (διοτι αν γυρισεις πισω, ειναι σαν να σηκωνεις τα χερια ψηλα και να παραδινεσαι). Δευτερον, προσπαθωντας πρωτιστως να σε ενθαρυνω οτι υπαρχουν λυσεις και δευτερευοντως να συνεισφερω μηπως βρεις μια τετοια, σε παρεπεμψα να μελετησεις τα σχεδια της ΑΝΑΔ μεσω της οποιας πολλες επιχειρησεις ΨΑΧΝΟΥΝ εργαζομενους και μαλιστα με καλες εξασφαλισεις για αρχη. Τριτον, σου ειπα οτι απτη φαση αυτη περασα κι εγω (δηλαδη του στυλ "χαλια εδω, γυρναω πισω") αλλα σου ειπα και την αλλη οψη του νομισματος σε περιπτωση επιστροφης πισω, αυτην που αντικρυζεις τωρα με τα 200 βιογραφικα και τις 0 απαντησεις. Αυτο δεν το ειχες υποψιν πριν φυγεις απτην Κυπρο? Το συνηδητοποιησες σημερα οτι συμβαινει? Τεταρτον, σου προτεινα να παμε για καφε για να σε βοηθησω περαιτερω, ιδιαιτερα στο ψυχολογικο κομματι πρωτου παρεις αποφασεις για το μελλον που ισως να ειναι χειροτερες. Πεμπτον σου ειπα οτι μπορεις να περιορισεις τα εξοδα σου ευκολα, αλλαζοντας σπιτι, καθως τα 550 ενοικιου για γκαρσονιερα ηταν υπερβολικο ποσο. Με 450 βρισκεις αξιοπρεπεστατες γκαρσονιερες και αν ηθελες εκει θα σε βοηθουσα εμπρακτως, παροτι ασχετος με μεσιτικα εχω γνωστους που δραστηριοποιουνται σε ενοικιασεις κλπ. Η απαντηση σου μονολεκτικη και αποστομωτικη συναμα , δεν θα ηθελα να την κοινοποιησω εδω διοτι δεν ειναι στη δικαιοδοσια μου να κοινοποιω προσωπικους διαλογους χωρις την αδεια του συνομιλητη. Και σε ερωτω. Δεν ηταν deja vu για σενα οτι γυρνωντας πισω στην Ελλαδα θα εχεις τα προβληματα που περιγραφεις στο τοπικ? Περιμενες κατι καλυτερο με την επιστροφη σου απ'οσα εβλεπες στην Κυπρο? Ηταν ρεαλιστικη σκεψη θαρρεις? Και κατι τελευταιο προς ολους. Ειναι τουλαχιστον φυγοπονη και ωχαδελφιστικη μεθοδος να περιμενετε να βρειτε δουλεια με το πατημα 2 κουμπιων στο pc σας, πινοντας φραπεδουμπα. Δουλεια δεν βρισκεις στελνοντας email ΕΙΔΙΚΑ τη σημερον ημερα. ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ αμεση επαφη με τον εργοδοτη, ξεκινωντας απο τηλεφωνο και ζητωντας εσυ ο ιδιος να πας να τα συζητησετε απο κοντα. Προσωπικα εχω περασει κι απτη φαση που φορεσα τα καλα μου, εβαλα σε μια τσαντα βιογραφικα και εμπαινα χυμα στα μαγαζια και ζητουσα τον υπευθυνο στον οποιο αφηνα το βιογραφικο μου και του ελεγα λιγα πραγματα για μενα. Κανεις δεν με πηρε δουλεια απο αυτους, διοτι ολοι ειχαν οσους υπαλληλους χρειαζονταν, ομως με καλεσαν για 2 interviews για να με εχουν υποψιν τους για μελλοντικη συνεργασια. Κι αυτο ειναι ενα κερδος μπρος στα 0 interviews μετα απο 200mail. Μου επεσε η μυτη ΝΑΙ, αλλα τι να κανουμε ή αποφασιζεις να δουλεψεις ή απλως μοιρολατρεις οτι ζουμε σε δυσκολους καιρους. Αρα τα email ξεχαστε τα και μην κρυβεστε πισω απτο δαχτυλο σας. Εχω παρα πολλους φιλους που μου λενε την ιδια προταση "εστειλα xyz emails και δεν πηρα απαντηση". Ε ναι, μετα απο xyz emails ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι αυτη η μεθοδος δεν πιανει πλεον? Ποσα xyz πρεπει να στειλεις ακομα να το παρεις χαμπαρι? 8
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 headbanger, ενα pm με διαδικασια visa αν γινεται?
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δεν βλεπω να το αρνιεσαι παντως.Βρε μπας και τελικα επεσα μεσα ? Μηπως εισαι κρατικοδιαιτιος και σε ταιζουν ολοι οι υπολοιποι ? Και κανεις αναλυσεις , παροιμιες δηλαδη , για το επιχειρειν ? LOL! Εάν κατάλαβες αυτό που έγραψες από αυτά που διάβασες, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα αντίληψης. Σόρρυ, αλλά με τέτοια επίπεδα αντίληψης... δεν νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω την κουβέντα. Να με συμπαθάς, αλλά δεν έχω την υπομονή πλέον.
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 LOL! Εάν κατάλαβες αυτό που έγραψες από αυτά που διάβασες, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα αντίληψης. Σόρρυ, αλλά με τέτοια επίπεδα αντίληψης... δεν νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω την κουβέντα. Να με συμπαθάς, αλλά δεν έχω την υπομονή πλέον. Kαι εγω βαρεθηκα τις βλακειες.Ποσο δυσκολο σου ειναι να καταλαβεις αυτο που εγραψα ? Οτι η εποχη δεν ειναι η πλεον καταλληλη για ανοιγματα και επιχειρηματικα σχεδια.Δηλαδη επιμενεις οτι ειναι ? Τωρα αν καποιος δεν εχει αλλη διεξοξο, ειναι το ονειρο του,η τρελα του γουσταρει να παρει το ρισκο να κανει μια επιχειρηση φυσικα και ουτε θα μπορουσα αλλα ουτε και ενδιαφερομαι να τον αποτρεψω. Το επιχειρειν θελει κεφαλαιο , σωστο φορολογικο συστημα και σχετικη πολιτικη σταθεροτητα , οχι βγαινουμε/μας βγαζουν απο την ευρωζωνη -δεν βγαινουμε Δηλαδη πραγματικα.Μονο εσυ θα το εβρισκες παραλογο αυτο που ειπα. 1
DrLo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δύο αδιάκριτες ερωτήσεις στον ζαζικ για να δω αν μπορώ να βοηθήσω 1. Από την Κύπρο παραιτήθηκες ή τελείωσε πχ σύμβαση ή απελύθεις 2. Μπορείς να μου πεις , μέσες-άκρες όχι λεπτομέρειες, τι ακριβώς είναι τα προβλήματα υγείας που ανέφερες, πόσο σοβαρά και πως σχετίζονται με την παρουσία σου στην Αθήνα ? Αν δες θες να απαντήσεις δημόσια μπορείς να μου πανατήσεις μέχρι εκεί που θες σε pm
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Επιτέλους κάποιος που με καταλαβαίνει! Ν' αγιάσει το πληκτρολόγιό σου! Για του λόγου το αληθές: Ρε παλίκαρε , για ποιο λόγο προσπαθείς τόοοοσο σκληρά να με βγάλεις σκάρτο , ψαχνοντας να βρείς όοοοοτι μαλακία έχω πει κατα καιρούς στο ινσόμνια? Δώστου , δεν με νοιάζει , απλά έχω απορία... Δύο αδιάκριτες ερωτήσεις στον ζαζικ για να δω αν μπορώ να βοηθήσω 1. Από την Κύπρο παραιτήθηκες ή τελείωσε πχ σύμβαση ή απελύθεις 2. Μπορείς να μου πεις , μέσες-άκρες όχι λεπτομέρειες, τι ακριβώς είναι τα προβλήματα υγείας που ανέφερες, πόσο σοβαρά και πως σχετίζονται με την παρουσία σου στην Αθήνα ? Αν δες θες να απαντήσεις δημόσια μπορείς να μου πανατήσεις μέχρι εκεί που θες σε pm 1. Παραιτήθηκα τον Ιούλιο , μετά απο παραινέσεις των γονιών μου , και έχοντας πάει και σε άλλες συνεντευξεις....δεν εβγαινα με τίποτε , και στελνανε λεφτά απο δω... 2. Το μόνο που μπορώ να πω για την δικιά μου ασθένεια , είναι ότι χρειάζεται συνεχής παρακολουθηση , για να μην εξελιχτεί σε κάτι χειρότερο.
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Να καταθεσω 2 cents στο τοπικ κι εγω, απευθυνομενος στον ζαζικ προσωπικα. Φιλε zazik, ..................................................................................... παρεις χαμπαρι? Σου είπα και τότε , καλα τα λες , αλλά υπάρχουνε πολλοι παράγοντες που μπαίνουνε στην εξίσωση.
DrLo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 1. Παραιτήθηκα τον Ιούλιο , μετά απο παραινέσεις των γονιών μου , και έχοντας πάει και σε άλλες συνεντευξεις....δεν εβγαινα με τίποτε , και στελνανε λεφτά απο δω... OK. 2. Το μόνο που μπορώ να πω για την δικιά μου ασθένεια , είναι ότι χρειάζεται συνεχής παρακολουθηση , για να μην εξελιχτεί σε κάτι χειρότερο. Είναι κάτι πχ που δεν μπορεί να παρακολουθεί στη Θασσαλονίκη, Αγγλία ή όπου άλλου ?
brickman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ρε παλίκαρε , για ποιο λόγο προσπαθείς τόοοοσο σκληρά να με βγάλεις σκάρτο , ψαχνοντας να βρείς όοοοοτι μαλακία έχω πει κατα καιρούς στο ινσόμνια? Δώστου , δεν με νοιάζει , απλά έχω απορία... Ευχαριστω που με ρωτησες. Οταν καποιος με προκαλεί χρησιμοποιώ καθε θεμιτό ή αθέμιτο μεσο για να τον υπονομεύσω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Για 1 μονο παραγοντα μου ειπες τοτε (κι αυτο με μονολεκτικη απαντηση, σαν να σου μπηκαν ολα οσα σου ειπα/προτεινα/καθοδηγησα απτο ενα αυτι και να βγηκαν απτο αλλο, σαν να μη σε ενδιεφερε να το ψαξεις καν) , για τον οποιο σου προσεφερα αντιπροταση που πιθανως να σε βοηθαγε και δεν πηρα ποτε απαντηση. Παρολα αυτα δε σε στηνω στον τοιχο για να σου πω οτι και καλα δεν με ακουγες κι οτι ησουν αδιαφορος or something. Αυτο που θελω να σε ρωτησω ειναι αν τελικα η αποφαση που πηρες τοτε θεωρεις οτι ηταν πιο future-proof απο μια αποφαση να παραμεινεις στην Κυπρο και να συνεχισεις να ψαχνεσαι παρολες τις δυσκολιες που αντιμετωπιζες (και αντιμετωπιζουν οι περισσοτεροι που μεταναστευουν συνηδητοποιημενα και οχι για τουρισμο ή για να κανουν τη χαρη στους γονεις τους κλπ). Το γεγονος οτι ειχες κανει ηδη το δυσκολοτερο βημα, αυτο του να αλλαξεις χωρα, να βρεις σπιτι και δουλεια ηταν κυριολεκτικα πολυ σημαντικο ωστε να το ακυρωσεις τοσο ευκολα και συντομα επειδη "η Κυπρος ηταν ετσι και γιουβετσι". Οκ δεκτο, αλλα και στην Ελλαδα τι? Βγαινεις οικονομικα πλεον? Δεν πληρωνουν οι γονεις σου? Δεν εχεις τα ιδια προβληματα? Πολυ περισσοτερο το μελλον δεν ειναι ακομα πιο δυσοιωνο αποτι σου φαινοταν εδω? Γενικα επειδη εχω παρακολουθησει τους κατα καιρους προβληματισμους σου με ιδιαιτερο ενδιαφερον, νομιζω οτι αντιμετωπιζεις τα πραγματα αρκετα μοιρολατρικα και απελπιζεσαι ευκολα, παραδιδοντας τα οπλα εν τελει. Σου προτεινω, ακομα και τωρα, για καθε 1 απτα email που στελνεις να επιδιωκεις και αμεση επικοινωνια, πχ τηλεφωνο. Του φουστη απτους 200 δε μπορει ολοι να σου λενε οτι δεν εχουν χρονο να σε δουν. Δεν ειναι σοβαρο ανθρωποι σαν κι εμας κοντα στα 30 να περιμενουν με ενα attachment και ενα Send, να πιασουν την καλη. H το κυνηγας, ή απλα λες εχεις ως αλλοθι οτι το κυνηγας (επιφανειακα) αλλα ποτε δεν σου καθεται και μοιρολατρεις για τα 7 κακα της μοιρας μας που μας βρηκαν ως γενια (που οντως μας βρηκαν, αλλα σημειωσε οτι καθε γενια κουβαλα το σταυρο της και περασε το δικο της γολγοθα).
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 OK. Είναι κάτι πχ που δεν μπορεί να παρακολουθεί στη Θασσαλονίκη, Αγγλία ή όπου άλλου ? Αν και έχει πάει πολύ επι του προσωπικου η κουβέντα , και ο Brickman προσπαθεί να βγάλει σκάρτο όχι στα μυνήματα μου , αλλα το πρόσωπό μου , δεν έχω κανένα πρόβλημα να απαντήσω. Πριν κατι χρόνια είχα 6-7 λιποθυμικά επεισόδεια. 3-4 γίνανε όταν ήμουνα Αγγλία. 1-2 γίνανε στον στρατο. Αφού έκανα όλες τις εξετάσεις , δεν βρέθηκε τίποτε. Μέχρι που έκανα και εξέταση DNA. Σε αυτό βρέθηκε βλάβη του dBH , και αυτό δημιουργεί άλλα θέματα υγείας , έχω δηλαδή Dopamine beta hydroxylase deficiency Το αντιμετωπίζω φαρμακευτικά....
REDODIN7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια μην λετε συνεχεια για ντεμπελια και τα συναφη. Ας πουμε στη δικια μου περιπτωση ειμαι 28 χρονων και εχω ενα πτυχιο αλλα ειμαι ανεργος. Λογω των καταστασεων βλεπω τελικα να ξεσκατηζω γριες και γερους, αν τελικα το κανω για να ζησω δεν σημαινει οτι ειναι οτι το καλυτερο και ουτε καποιον που το απεριψε οτι πρεπει να τον κραζω.
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω που με ρωτησες. Οταν καποιος με προκαλεί χρησιμοποιώ καθε θεμιτό ή αθέμιτο μεσο για να τον υπονομεύσω Το να μειώνεις τον άλλον δεν σε κάνει εσένα καλύτερο πάντως , πληροφοριακά.... Και σε ευχαριστώ που προσπάθησες να με μειώσεις , αυτό σημαίνει ότι είμαι ++++++++ και προσπάθησες να βάλεις μερικα - - - - - 2
brickman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Το να μειώνεις τον άλλον δεν σε κάνει εσένα καλύτερο πάντως , πληροφοριακά.... Αυτό έλλειπε! Έχω πιάσει την κορυφή, δεν πάω πιο πάνω... αυτό σημαίνει ότι είμαι ++++++++ Ρε μεγαλε μου εφτιαξες την μερα! Τοσο γελιο εχω να ριξω απο την εποχη των Απαραδεκτων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα