DrLo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Εμ γυναίκα μου πήρε συνέντευξη.Αμάν με τα μπούτια.
black_widow Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τελικά στην συνέντευξη που πήγα μου είπαν για 16 ώρες την εβδομάδα 550 ευρώ μεικτά ο μισθός. (Δηλαδή καθαρά πόσα . Δεν είναι πολλά για τόσες λίγες ώρες; Τι έχεις σπουδάσει ; Ναι φυσικά και είναι καλά. Σκέψου ότι δίνουν 470 ευρώ βασικό πολλοί εργοδότες για 8ωρο ( και δε μιλάω μόνο για ανειδίκευτες δουλειές). Καλή επιτυχία !
UncleBens Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τι έχεις σπουδάσει ; Ναι φυσικά και είναι καλά. Σκέψου ότι δίνουν 470 ευρώ βασικό πολλοί εργοδότες για 8ωρο ( και δε μιλάω μόνο για ανειδίκευτες δουλειές). Καλή επιτυχία ! 470 το 8ωρo είναι για τους υποψηφιους που λέγονται κώστας μήτσος θανάσης αν λέγεσαι παβλιναρα τότε αλλάζει (δεν το παω προσβλητικά απλά στις μέρες μας - και σχεδόν πάντα- το να είσαι γυναικα είναι ένα επιπλέον ατού)
Pantelwolf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 http://aftertax.gr/ Είναι καλά πάντως. Μπούτι πέταξες? Αν δε πέταξες τότε μη περιμένεις και πολλά. Dat awkward moment when you compare ποσα σου μενουν στην Ελλαδα μετα τους φορους και ποσα Ιρλανδια, χωρις καν να υπολογιζεις υψος βασικου. http://www.deloitte.ie/tc/
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 470 το 8ωρo είναι για τους υποψηφιους που λέγονται κώστας μήτσος θανάσης αν λέγεσαι παβλιναρα τότε αλλάζει (δεν το παω προσβλητικά απλά στις μέρες μας - και σχεδόν πάντα- το να είσαι γυναικα είναι ένα επιπλέον ατού) Πεστο σε μια παντρεμενη με παιδια. Πολυ περισσοτερο πεστο σε μια χωρισμενη με παιδια. Μην τολμησεις να το πεις καλυτερα, σε ανυπαντρη με παιδια. Και τελος τσεκαρε και μια 45ρα απολυμενη ή μια εγκυο που απολυεται ή μια που η φυση δεν την προικισε οσο θα φανταζεσαι κλπ (λες και ολες οι γυναικες του κοσμου ειναι απο καυλωτικα κοντοπουτανα με 20ποντα και μινι, εως Σκλεναρικοβες). Εν τελει η παβλιναρα ειπε οτι γυναικα της πηρε την συνεντευξη αρα τσαμπα υπονοουμενα Και επειδη ολα τα παραπανω τα ανεφερα γιατι το τσουβαλισμα σε αυτο το ζητημα ειναι γενικο φαινομενο, να αναφερω οτι η ανεργια στις γυναικες ( ακομα και στις νεες) ειναι σημαντικα μεγαλυτερη απο αυτην στους αντρες. http://www.best-tv.g...eous&Itemid=441 1
apd453 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Κάποιος μου είπε για ημιαπασχόληση στο Βασίλαγα (3Β) τον είπανε 190ευρά. Παίζει κάτι τέτοιο?
DrLo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ... λες και ολες οι γυναικες του κοσμου ειναι απο καυλωτικα κοντοπουτανα με 20ποντα και μινι, εως Σκλεναρικοβες Σημασία έχει η προσπάθεια. Εν τελει η παβλιναρα ειπε οτι γυναικα της πηρε την συνεντευξη αρα τσαμπα υπονοουμενα Τώρα γιατί μου το χαλάς ?
black_widow Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Και επειδη ολα τα παραπανω τα ανεφερα γιατι το τσουβαλισμα σε αυτο το ζητημα ειναι γενικο φαινομενο, να αναφερω οτι η ανεργια στις γυναικες ( ακομα και στις νεες) ειναι σημαντικα μεγαλυτερη απο αυτην στους αντρες. http://www.best-tv.g...eous&Itemid=441 Σωστός , έχω κουραστεί να το λέω συνέχεια αυτό. Άντε και πέφτεις σε άντρα εργοδότη ας πούμε και σε προσλάβει γιατί πήγες με μίνι και γόβα και τι έγινε ; Με τόση προσφορά σε έχει αντικαταστήσει σε μηδέν χρόνο. Εντάξει δεν είσαι και η Τζολί να πούμε ή εάν ήσουν επιπέδου Τζολί σιγά μην έψαχνες δουλειά. Ας τελειώσει πια αυτό το αστείο με τις γυναίκες που είναι τόσο πολύ ευνοημένες ( ?! ) εργασιακά. Έχω και παραδείγματα και απο γνωστές και από πρώην συναδέλφους που ούτε αυτές τις έσωσε η εμφάνιση τους από το να απολυθούν ( και ήταν και καλές στη δουλειά τους ). Ας κόψουν κάποιοι τις πολλές τσόντες επιτέλους... 3
REDODIN7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Κάποιος μου είπε για ημιαπασχόληση στο Βασίλαγα (3Β) τον είπανε 190ευρά. Παίζει κάτι τέτοιο? Πολύ πιθανό, ένας γνωστός έπιασε δουλειά σαν security με 400 ευρώ. Του λέω 4ωρο και μου λέει 8 ωρο!
apd453 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Και επειδη ολα τα παραπανω τα ανεφερα γιατι το τσουβαλισμα σε αυτο το ζητημα ειναι γενικο φαινομενο, να αναφερω οτι η ανεργια στις γυναικες ( ακομα και στις νεες) ειναι σημαντικα μεγαλυτερη απο αυτην στους αντρες. http://www.best-tv.g...eous&Itemid=441 Λογικό αφού: Οι γυναίκες δεν έχουν ίδιου επιπέδου καούρα για δουλειά με έναν άνδρα. Αν είσαι νάρα θα βρεις τουλάχιστον κάποιον να σου τα χώνει. Αν είσαι καμιά κάμπια κάνε μήνυση τη μάνα και γράψου στο ταμείο για πλακοραφού γιατί: Η βιοτεχνία πέθανε, παραγωγή δεν υπάρχει και κάποιες θέσεις "βιτρίνα" στην εταιρία (π.χ. πωλήτρια) απαιτούν να είσαι ή σούστα ή πέταλο, χαμαλίκα δε μπορείς να κάνεις κλπ. Καταλήγω στα εξής συμπέρασματα λοιπόν: υπάρχει πληθώρα καμπιών αλλά λίγες θέσεις που θα μπορούσε να εργαστεί μια κάμπια. αυτές τελικά που είναι άνεργες αλλά θέλουν πραγματικά να εργαστούν και δε βρίσκουν είναι όλες κάμπιες.
black_widow Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 470 το 8ωρo είναι για τους υποψηφιους που λέγονται κώστας μήτσος θανάσης αν λέγεσαι παβλιναρα τότε αλλάζει (δεν το παω προσβλητικά απλά στις μέρες μας - και σχεδόν πάντα- το να είσαι γυναικα είναι ένα επιπλέον ατού) Μπα δεν κάνουν οι εργοδότες διακρίσεις στα λεφτά , παραδοσιακά οι γυναίκες θεωρούνται και ριγμένες μισθολογικά ( συνήθως είναι και αυτές που καταλήγουν να δουλεύουν και part-time). Αν εσύ έχεις κάποια καινούργια έρευνα που να το αποδεικνύει αυτό ότι οι γυναίκες παίρνουν περισσότερα ενημέρωσε μας. Θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό να είχαμε στην Ελλάδα gender discrimination κατά των αντρών. υπάρχει πληθώρα καμπιών αλλά λίγες θέσεις που θα μπορούσε να εργαστεί μια κάμπια. αυτές τελικά που είναι άνεργες αλλά θέλουν πραγματικά να εργαστούν και δε βρίσκουν είναι όλες κάμπιες. Πάω να κλάψω τώρα για την ασχήμια μου ( έχω και το avatar έτοιμο ). Από που προκύπτει ότι η γυναίκα δεν έχει τόσο ανάγκη για δουλειά ; Δηλαδή είμαστε όλες a priori ή " πόρνες πολυτελείας " ή άσχημες... Ενδιαφέρον ! Πολύ πιθανό, ένας γνωστός έπιασε δουλειά σαν security με 400 ευρώ. Του λέω 4ωρο και μου λέει 8 ωρο! Εάν είναι κάτω των 25 , 400 είναι τα καθαρά για 8ωρο.
REDODIN7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μπα δεν κάνουν οι εργοδότες διακρίσεις στα λεφτά ' date=' παραδοσιακά οι γυναίκες θεωρούνται και ριγμένες μισθολογικά ( συνήθως είναι και αυτές που καταλήγουν να δουλεύουν και part-time). Αν εσύ έχεις κάποια καινούργια έρευνα που να το αποδεικνύει αυτό ότι οι γυναίκες παίρνουν περισσότερα ενημέρωσε μας. Θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό να είχαμε στην Ελλάδα gender discrimination κατά των αντρών. Πάω να κλάψω τώρα για την ασχήμια μου ( έχω και το avatar έτοιμο ). Από που προκύπτει ότι η γυναίκα δεν έχει τόσο ανάγκη για δουλειά ; Δηλαδή είμαστε όλες a priori ή " πόρνες πολυτελείας " ή άσχημες... Ενδιαφέρον ! Εάν είναι κάτω των 25 , 400 είναι τα καθαρά για 8ωρο.[/quote'] Ναι το ξέρω αλλά δεν πάει να είναι πολύ λίγα εγώ τόσα χάλαγε πριν μια 5 ετια όταν ήμουν φοιτητής μόνο για τις βασικές μου ανάγκες και ήμουν και πολύ οικονομολόγος.
DrLo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ναι το ξέρω αλλά δεν πάει να είναι πολύ λίγα εγώ τόσα χάλαγε πριν μια 5 ετια όταν ήμουν φοιτητής μόνο για τις βασικές μου ανάγκες και ήμουν και πολύ οικονομολόγος. Άντζελα ? εσύ ? 2
black_widow Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ναι το ξέρω αλλά δεν πάει να είναι πολύ λίγα εγώ τόσα χάλαγε πριν μια 5 ετια όταν ήμουν φοιτητής μόνο για τις βασικές μου ανάγκες και ήμουν και πολύ οικονομολόγος. Μπα σε καλό σου Προς το παρόν αντέχω να μη δεχτώ να εργαστώ για τόσα λεφτά και με τις συνθήκες τις υπάρχουσες ( που το 8ωρο δεν είναι ποτέ 8ωρο και πάνε να καταργήσουν και το 5ημερο), δεν είναι και στη φύση μου να ρίχνω και την ποιότητα της δουλειάς αναλόγως αμοιβής. Κλείνω δουλειές και συνεντεύξεις μόνο με ξένους, την τελευταία φορά που πήγα να συνεννοηθώ με Έλληνα ήθελε ινδο-πακιστανικές τιμές και παράδοση δουλειάς εντός 24ωρών...Και συνεντεύξεις στο Skype, μπαίνουν στον κόπο να κάνουν ένα pre-screening υποψηφίων, οι δικοί μας είναι πολυάσχολοι .
zazik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μιλώντας ψύχραιμα και ώριμα , θέλω να σας πω ότι μερικές φορές , όντως κλαψομουνίζω...Δεν ξέρω τι με πιάνει , πέφτω ψυχολογικά , και έχω ένα παράπονο. Βασικά δεν είμαι και ο μονος , ειδικά τώρα με αυτή την κατάσταση , απλά τώρα μιλάω για μένα. Συγνώμη λοιπόν απο όλους , παρόλο που μερικοι , ήτανε σκληροί , κακοπροαίρετοι , και ξερόλες , και απάντησαν πολύ σκληρά. Όσο για το αν είμαι ικανος , δυναμικός , και οτιδήποτε άλλο , αν με ξέρατε λίγο καλύτερα , ίσως να είχατε διαφορετική γνώμη για μένα. Καλη συνέχεια στο νήμα , και στο φόρουμ , και όσα παιδιά είναι και αυτά σε παρόμοια φάση , με χαρά να τους δω να γράψουνε. PS : Καλο θα ήτανε κάποιος moderator , να σβήσει τα άσχημα μηνύματα , και να κρατηθούνε τα ποιο ουσιώδη. Keep Walking http://www.youtube.com/watch?v=kK_emv8sqos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα