Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ το είχες πει σε ένα άλλο θέμα πιο παλιά.

Ασχολούμαστε μαζί σου επειδή κάνεις κάποιες μαλακίες και δεν λες να το παραδεχτείς αλλά επίσης επειδή μας μειώνεις λέγοντας οτι και καλά εμείς είμαστε άσχετοι (ενώ εσυ ο σχετικός τωρα εισαι άνεργος και κλαίγεσαι σε ενα φορουμ)....

Οκ να τους βρω δουλεια αλλα μην αρχισουν τα "Ε οχι και σε σουπερ μαρκετ" γιατι θα τους παρει ο διαολος μαζι με εσενα και οποιον αλλον τους υποστηριζει. Σύμφωνοι; Δεν εχω κανενα προβλημα!

Βρες μου το μύνημα , σε προκαλώ !!!!

Εγώ , έχω πει ότι παίρνω ναρκωτικά??????????????

Και σε προκαλώ , αν μου βρεις δουλεια σε σουπερ μαρκετ για 700 Ευρώ , έφυγα.....!!

ΣΕ προκαλώ , είσαι αντρας να υποστηρίζεις όσα λες? Δίνεις το χέρι?

Εδώ , μάρτυρες όλοι !!!!!!

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρες μου το μύνημα , σε προκαλώ !!!!

Και σε προκαλώ , αν μου βρεις δουλεια σε σουπερ μαρκετ για 700 Ευρώ , έφυγα.....!!

ΣΕ προκαλώ , είσαι αντρας να υποστηρίζεις όσα λες? Δίνεις το χέρι?

Εδώ , μάρτυρες όλοι !!!!!!

Ναι σύμφωνοι! Περιμενε να σου βρω το ποστ σου.

ΕΝΤΙΤ το ποστ τελικα το βρηκα, δεν ηταν απο σενα. Σορρυ.

Δημοσ.

Οκ να τους βρω δουλειά αλλα μην αρχίσουν τα "Ε οχι και σε σουπερ μαρκετ" γιατι θα τους πάρει ο διάολος μαζι με εσένα και οποίον άλλον τους υποστηρίζει. Σύμφωνοι; Δεν εχω κανένα πρόβλημα!

1,2 εκατομμύρια μαλάκες....

ο brickman ξέρει...

μα τον παστίτσιο θα φτιάξω meme

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σύμφωνοι! Περιμενε να σου βρω το ποστ σου.

ΕΝΤΙΤ το ποστ τελικα το βρηκα, δεν ηταν απο σενα. Σορρυ.

Για κοίτα λίγο την υπογραφή σου....

Δημοσ.

1,2 εκατομμύρια μαλάκες....

ο brickman ξέρει...

μα τον παστίτσιο θα φτιάξω meme

Ανετα τους βρισκω δουλεια αλλα εαν αρχισουν τα "Μονο 500€;" "Οχι σε σουπερμαρκετ" και αλλα τετοια, μετα μην μου λες τιποτα....
Δημοσ.

Eχεις πει οτι το εχεις "σκασει" μερικες φορες.

Το εχεις επισημανει και στο βιογραφικο σου ?

Δημοσ.

Για κοίτα λίγο την υπογραφή σου....

Ναι την ξερω... Παλι καλα να λες γιατι εαν γινόταν δεν θα σε ειχαμε εδω να γραφεις στο insomnia..... βασικα δεν θα μπορούσες να γραψεις πουθενα....
Δημοσ.

Ανετα τους βρισκω δουλεια αλλα εαν αρχισουν τα "Μονο 500€;" "Οχι σε σουπερμαρκετ" και αλλα τετοια, μετα μην μου λες τιποτα....

Ξαναλέω....αν μου βρεις δουλειά με 600 Ευρώ + ΙΚΑ , έφυγα....σταθερά , όχι πχ. απο ποσοστά σε τηλεφωνικές πωλήσεις.....

Οτιδήποτε.....

Βασικές προυποθέσεις

1) IKA

2) ΝΑ πληρώνει όντως.....να μην είναι απατη

Δημοσ.

Εγω θυμόμουν στο τοπικ "Πες μου ψεματα bitch" αλλα δεν το βρηκα, και βρηκα ενα αλλο απο αλλον χρηστη....

Ξαναλέω....αν μου βρεις δουλειά με 600 Ευρώ + ΙΚΑ , έφυγα....σταθερά , όχι πχ. απο ποσοστά σε τηλεφωνικές πωλήσεις.....

Οτιδήποτε.....

Βασικές προυποθέσεις

1) IKA

2) ΝΑ πληρώνει όντως.....να μην είναι απατη

Ωραια σου εχω ετοιμη: 550€ με ΙΚΑ σε πολυκατάστημα για πωλητής στην Ρόδο.... Τα αλλα 50€ για τα 600 στα συμπληρώνω εγω.... Έφυγες;
Δημοσ.

Απο τα πρώτα skills , τα έχω βάλει πρώτα πρώτα , τυχλιχτής μπαφου για χρόνια.

Σε προκαλώ και σένα να βρεις τα μυνήματα.....

Νταξει ? Με τρολλαρατε καλά σήμερα?

Δημοσ.

Εγω θυμόμουν στο τοπικ "Πες μου ψεματα bitch" αλλα δεν το βρηκα, και βρηκα εαν αλλο απο αλλον χρηστη....

Ωραια σου εχω ετοιμη: 550€ με ΙΚΑ σε πολυκατάστημα για πωλητής στην Ρόδο.... Τα αλλα 50€ για τα 600 στα συμπληρώνω εγω.... Έφυγες;

3) Αθήνα , πρόβλημα υγείας πατέρα....

Δημοσ.

Αν και δεν ειχα σκοπο να γραψω σε αυτο το νημα, να πληροφορησω αυτους που διαβαζουν (και με αφορμη το ποστ του brickman) πως για σουπερ-μαρκετ, 8ωρη βαρδια ( συν μια και κατι ωρες αν ειναι στην εναρξη ή στο κλεισιμο του καταστηματος) το ποσο που φτανει στα χερια του εργαζομενου (με βαση την "συνεντευξη", ο Θεος να την κανει, πριν απο 9 εργασιμες μερες) ηταν 489 ευρω. Οχι, αποθηκη, οχι λογιστηριο, οχι ταμιας. Δουλεια μεσα στον χωρο του σουπερ μαρκετ που πηγαινουμε ολοι.

Για αποθηκη και λογιστηριο φτανει τα περιπου τα 650 ευρω. Για ταμιας δεν γνωριζω, δεν επεκταθηκε εκει η κουβεντα.

• Like 1
Δημοσ.

3) Αθήνα , πρόβλημα υγείας πατέρα....

Ε, είδες; Εγώ σου βρήκα την δουλειά, εσύ όμως (καλώς ή κακώς) δεν μπορούσες να πας...... Άρα μην μου λες τίποτα!
Δημοσ.

Χριστε μου , Χριστέ μου ......επειδή μιλάω ΓΙΑ ναρκωτικά , σημαίνει ότι ΚΑΝΩ ναρκωτικά?????

Μοντερέιτορς , κλειδώστε το σας παρακαλώ......θα χάσω ότι μαλλια μου έχουνε απομείνει.....!!!!!

Δεν συνεχίζω , πραγματικά......εχετε ξεφύγει......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...