brickman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αν και δεν ειχα σκοπο να γραψω σε αυτο το νημα, να πληροφορησω αυτους που διαβαζουν (και με αφορμη το ποστ του brickman) πως για σουπερ-μαρκετ, 8ωρη βαρδια ( συν μια και κατι ωρες αν ειναι στην εναρξη ή στο κλεισιμο του καταστηματος) το ποσο που φτανει στα χερια του εργαζομενου (με βαση την "συνεντευξη", ο Θεος να την κανει, πριν απο 9 εργασιμες μερες) ηταν 489 ευρω. Οχι, αποθηκη, οχι λογιστηριο, οχι ταμιας. Δουλεια μεσα στον χωρο του σουπερ μαρκετ που πηγαινουμε ολοι. Για αποθηκη και λογιστηριο φτανει τα περιπου τα 650 ευρω. Για ταμιας δεν γνωριζω, δεν επεκταθηκε εκει η κουβεντα. Εγω σου λεω για το supermarket της περιοχής μου... Σαφως και ο καθενας πληρωνει οσο θελει....
tritonas00 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Χριστε μου , Χριστέ μου ......επειδή μιλάω ΓΙΑ ναρκωτικά , σημαίνει ότι ΚΑΝΩ ναρκωτικά????? Μοντερέιτορς , κλειδώστε το σας παρακαλώ......θα χάσω ότι μαλλια μου έχουνε απομείνει.....!!!!! Και ρωτάω......αξίζει? Οκ , και εγώ το έχω "σκάσει" μερικές φορές.....αλλά τν επόμενη μέρα είδα μια μικρή αλλαγή στην συμπεριφορά μου....και κατάλαβα.... 1
brickman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Χριστε μου , Χριστέ μου ......επειδή μιλάω ΓΙΑ ναρκωτικά , σημαίνει ότι ΚΑΝΩ ναρκωτικά????? Μοντερέιτορς , κλειδώστε το σας παρακαλώ......θα χάσω ότι μαλλια μου έχουνε απομείνει.....!!!!! μας τρολλαρεις; Και ρωτάω......αξίζει? Οκ , και εγώ το έχω "σκάσει" μερικές φορές.....αλλά τν επόμενη μέρα είδα μια μικρή αλλαγή στην συμπεριφορά μου....και κατάλαβα.... Εντιτ με προλαβες!
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ε, είδες; Εγώ σου βρήκα την δουλειά, εσύ όμως (καλώς ή κακώς) δεν μπορούσες να πας...... Άρα μην μου λες τίποτα! Μπραβο άντρα μου εσυ , μπραβο αξιο τέκνο της Ελλαδος..... Αντί να δουλεύεις , τρολλάρεις εμένα....μπράβο αγόρι μου.... Σύνοψη : 1 ) είμαι τεμπέλης 2) Ειμαι πρεζάκιας
iniohos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εγω σου λεω για το supermarket της περιοχής μου... Σαφως και ο καθενας πληρωνει οσο θελει.... Δεν αντιλεγω. Αυτα που εγραψα δεν ηταν ουτε για να στην "πω", ουτε για να δουμε ποιο σουπερ-μαρκετ την εχει πιο μεγαλη την μισθοδοσια. Εκγυκλοπαιδικες πληροφοριες εδωσα, μην αρπαζεσε.
brickman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μπραβο άντρα μου εσυ , μπραβο αξιο τέκνο της Ελλαδος..... Αντί να δουλεύεις , τρολλάρεις εμένα....μπράβο αγόρι μου.... Δουλευω καλε! Εχω αδεια σημερα, εσυ ομως δουλευεις ή μας τρολαλρεις; Δεν αντιλεγω. Αυτα που εγραψα δεν ηταν ουτε για να στην "πω", ουτε για να δουμε ποιο σουπερ-μαρκετ την εχει πιο μεγαλη την μισθοδοσια. Εκγυκλοπαιδικες πληροφοριες εδωσα, μην αρπαζεσε. Δεν αρπάχτηκα...
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δουλευω καλε! Εχω αδεια σημερα, εσυ ομως δουλευεις ή μας τρολαλρεις; Δεν αρπάχτηκα... Είσαι μεγάλος μαλακας...!!! Ban me..
KleKoR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Συνοψίζω.... 1.200.000+++ μαλάκες.... Συνεχίστε.... 1
Beholder Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αντι να βγει ο νεοελληνας να δουλεψει,καθεται και μαλωνει στο internet! 3
brickman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Είσαι μεγάλος μαλακας...!!! Ban me.. Μπααα, δεν σου εχω μοιάσει... Συνοψίζω.... 1.200.000+++ μαλάκες.... Συνεχίστε.... Μιας και που μπήκες στον κοπο, δεν μας κανεις παραθεση το ποστ που το λεμε αυτο;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 zazik φταις για ενα πραμα. οχι που απεριψες δουλεια των 400 ευρω ουτε που αγνοησες μερικες χρησιμες συμβουλες απο εδω μεσα. φταις επειδη εισαι ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ και απαντας προσωπικα στη καθε βλακεια εδω μεσα. ενα σωστο πραγμα εγραψες (εδώ http://www.insomnia....15#entry4992927 ) που το περασαν πολλοι στο ντουκου αλλα η μαζα βρηκε το θυμα της και ολα μελι γαλα. Καλη τυχη στο μελλον ΥΓ. Εσεις που δωσατε ουσιαστικες απαντησεις (ξερετε ποιοι ειστε) εξαιρειστε. Οι υπολοιποι καλο μηνα
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Οντως zazik εκανες πατατα.Δεν το χειριστηκες σωστα και εδωσες την ικανοποιηση στην μαζα να εκδηλωσει την αγρια χαρα της για το δραμα της διπλανης πορτας.Πρεπει να μιλας γενικα και αοριστα για να εχεις την δυνατοτητα να ελιχθεις και να τα χωσεις αν χρειαστει , τουλαχιστον να μην τους δινεις αυτη την ικανοποιηση.Και δεν σε χρεωνω για την συμβουλη 5
zazik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Οντως zazik εκανες πατατα.Δεν το χειριστηκες σωστα και εδωσες την ικανοποιηση στην μαζα να εκδηλωσει την αγρια χαρα της για το δραμα της διπλανης πορτας.Πρεπει να μιλας γενικα και αοριστα για να εχεις την δυνατοτητα να ελιχθεις και να τα χωσεις αν χρειαστει , τουλαχιστον να μην τους δινεις αυτη την ικανοποιηση.Και δεν σε χρεωνω για την συμβουλη Έκανα ναι....συμφωνω.... ανθρωποι είμαστε , σφαλματα κάνουμε. Αν το σκεφτείς ώριμα , έκανα ακριβώς αυτό που λες , έπεσα στην παγίδα μερικών....αντε να μην τους χαρακτηρίσω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα