bosei Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Θα κάνω ένα γυμναστηριάκι στο υπόγειο του σπιτιού μου και για να βγει όσο πιό φθηνό γίνεται έλεγα μερικά πράγματα (αν όχι όλα) να τα κάνει σιδεράς. Μερικά πράγματα που θα ήθελα θα ήταν: Έναν ορθοστάτη για να ακουμπάω τις μπάρες. (π.χ. http://xtr.gr/pagkoi...)_/X-FIT_41.htm ) Ένα δίζυγο. (π.χ. http://www.nerdfitne...9/chest_dip.jpg ) Έναν πάγκο που η κλίση του να ρυθμίζεται σε κάθετη, επικλινή και επίπεδη. (π.χ. http://www.sporteamstore.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=976&category_id=49&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=10 Ξέρετε καθένα ξεχωριστά ή όλα μαζί πόσα μπορεί να ζητήσει ο σιδεράς ?
Pantelwolf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 μονο τα 2 μεροκαματα να βαλεις και τα υλικα, πιο φτηνο πιστευω θα σου βγει να τα παρεις ετοιμα. μπορει να κανω και λαθος.
bosei Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αγορασμένα όλα αυτά πάνε γύρω στο 250 ευρώ... Λες να πάει και πιό πολύ σε σιδερά ?
pournaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ουυ, ανετα θα σου παει πιο ακριβα. Επισης μην ξεχνας και τη βαφη, το σιδερο θα ειναι αβαφο, οποτε πρεπει να το βαψεις μονος σου, τυχον βιδες η σφηνες που πρεπει να βρεις για να ταιριαξουν με τις τρυπες που θα κανεις και ενα σωρο αλλες παπαριτσες. Εδω για ενα απλο προστατευτικο παραθυρου (10 στρογγυλες βεργες καθετες και 3 οριζοντιες για κοντρα), μαζι με τα εργατικα μου ζητησε 100 ευρα (φιλικη τιμη γιατι ηταν γνωστος...)
bosei Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Α καλά... Τα κομμάτια τα παίρνουν έτοιμα και τα κολλάνε ή τα επεξεργάζονται ανάλογα το "project" ? Αν τα παίνρουν έτοιμα και απλά χρειάζονται να κολλήσουν (οξυγονοκόλληση ?) γίνεται να το προσπαθήσω ή ούτε καν ?
pournaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Α καλά... Τα κομμάτια τα παίρνουν έτοιμα και τα κολλάνε ή τα επεξεργάζονται ανάλογα το "project" ? Αν τα παίνρουν έτοιμα και απλά χρειάζονται να κολλήσουν (οξυγονοκόλληση ?) γίνεται να το προσπαθήσω ή ούτε καν ? Αν εχεις τροχο - ηλεκτροκολληση κλπ, και εχεις εμπειρια, παρε μια δυο τετραγωνες η ορθογωνιες σωληνες (3μετρες η 4μετρες ειναι νομιζω) και πειραματισου, αλλιως δεν αξιζει οικονομικα.
ggQQbb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Σε 6μετρες βέργες και κοιλοδοκούς τα αγοράζουν και αυτοί. Παίζει ρόλο πόσο πάχος θες να έχει κτλ. Πάντως αν οπως λένε τα παιδιά όλα αυτα τα παίρνεις έτοιμα απο το εμπόριο με 250ευρώ, Τα υλικά μαζί με το μεροκάματο του σιδερά στα ίδια πανω κάτω θα σου έρθει, αλλα το αποτέλεσμα θα απέχει πάαααρα πολυ απο αυτά που δίνεις στα links
bosei Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εννοείται δεν περιμένω ίδια αποτελέσματα απλά ήλπιζα μπας και γλιτώσω κανά λεφτό για να πάνε και σε άλλα πράγματα.
sphinxgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 αξίζει φίλε μόνο αν τα φτιάξεις μόνος σου. άντε να σου πάνε 20 ευρώ τα σίδερα. υπολόγισε κάπου 1 ευρώ το κιλό
bosei Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Οκ...ευχαριστώ πολύ όσους απάντησαν...θα το ψάξω και γω μπας κάνω κάτι μόνος μου.
sphinxgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ps γνώμη μου να ψάξεις μεταχειρισμένα. ¨ολοι κάποια στιγμή της ζωής μας την βλέπουμε μασίστες και αγοράζουμε τα πάντα! Μετά επανερχόμαστε στην πραγματικότητα και χαρίζουμε τα όργανα που πιάνουν άπειρο χώρο. 1
kfyros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 εγώ θα λεγα να προσέχεις πάρα πολύ !!! και καλύτερα να πάρεις κάτι έτοιμο.. έχω δει κατασκευές να σπάνε και να σωριάζονται χάμω άνθρωποι με τα κιλά στα χέρια ..
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Οκ...ευχαριστώ πολύ όσους απάντησαν...θα το ψάξω και γω μπας κάνω κάτι μόνος μου. Όπως σου είπαν και οι άλλοι, ο σιδεράς θα σου έρθει πολύ πιο ακριβά. Όσο για να το κάνεις μόνος σου, αν δεν έχεις ξανακάνει παρόμοιες σιδηροκατασκευές θα σου έλεγα να μην το προσπαθήσεις γιατί και πολύ χρόνο θα σου πάρει και θα βγει και θεόστραβο(και θέλεις και ένα κάρο εργαλεία). Και αυτό στην καλή περίπτωση που θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις την κατασκευή, γιατί αν δεν έχεις ξανακάνει, ξαναλέω μην το κουράσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα