oriok Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 γνωρίζει κανείς αν έχει κάποιους περιορισμούς η έκδοση που δίνουν ή είναι κανονική
nick_gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αγόρασε κανένας άλλος γιατί δύο άτομα που προσπαθούμε με διαφορετικές κάρτες βγάζει αποτυχία. "προσωρινά έχει δημιουργηθεί τεχνικό θέμα στην διαδικασία της αγοράς των προσφορών μας. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα όταν επιλυθεί και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας "
frankp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το παρήγγειλα για το tablet μου. Το περίεργο και ίσως ενοχλητικό είναι ότι χρεώνει ξεχωριστά για ΑNDROID / WINDOWS. Επίσης δεν έχει iOS έκδοση (κακό δικό τους). Επίσης περίεργο είναι ότι σου δίνει 4 γλώσσες λεξικών που μάλλον δεν είναι χρήσιμες σε όλους. Για να δούμε πως θα δουλεύει... Στο AppStore έχουν έτσι κι αλλιώς 5€, γίνει αυτό δεν τα έβαλαν. Sent from my iPad using Insomnia
k_dinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Λέει: Το λεξικό, με τον ίδιο κωδικό, παρέχεται για προσωπική χρήση και μπορεί να εγκατασταθεί στους προσωπικούς Η/Υ του χρήστη (π.χ. laptop, επιτραπέζιο κ.λπ.). Μπορώ αραγε με τον ιδιο κωδικό να το έχω και σε android και σε PC?
zizu10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Λέει: Το λεξικό, με τον ίδιο κωδικό, παρέχεται για προσωπική χρήση και μπορεί να εγκατασταθεί στους προσωπικούς Η/Υ του χρήστη (π.χ. laptop, επιτραπέζιο κ.λπ.). Μπορώ αραγε με τον ιδιο κωδικό να το έχω και σε android και σε PC? Απ'ότι διαβάζω και σε προηγούμενα posts λογικά θα πρόκειται για διαφορετική έκδοση...
kalmik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 To αγορασα μεν απο 3 του μηνος αλλα το Goldendeals ενω η προσφορα ληγει την επαναφερει συνεχως και απο τη Μagenta λενε οτι δεν παραδινουν πριν ολοκληρωθει. Δηλ. καθε 24ωρο την ανανεωνουν και δεν τελειωνει ποτε... Δε μου αρεσει αυτη η καθυστερηση.
mc01319 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 To αγορασα μεν απο 3 του μηνος αλλα το Goldendeals ενω η προσφορα ληγει την επαναφερει συνεχως και απο τη Μagenta λενε οτι δεν παραδινουν πριν ολοκληρωθει. Δηλ. καθε 24ωρο την ανανεωνουν και δεν τελειωνει ποτε... Δε μου αρεσει αυτη η καθυστερηση. Νομίζω το λέει ξεκάθαρα: Η προσφορά ισχύει από 15/10/2012 έως και 15/11/2012.
kalmik Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω το λέει ξεκάθαρα: Η προσφορά ισχύει από 15/10/2012 έως και 15/11/2012. H προθεσμία που αναγράφεις είναι για να εξαργυρώσεις το κουπόνι.Eξ άλλου φαίνεται από την ημερομηνία έναρξης που λέει 15/10 ενώ στην πραγματικότητα άρχισε στις 3/10. Το φάουλ τους είναι ότι γράφει κάθε μέρα στο deal ότι λήγει σε κάτι ώρες και μετά το ξεκινάνε ξανά. Έτσι δηλ. πότε θα πάρουμε το προϊόν; Έτσι μου έρχεται να το ακυρώσω και να στείλω και μια καταγγελία.
giorginho Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Tι δεν καταλαβες απο τα παραπανω; Ειτε σημερα ληξει ειτε στις 14/10 στις 23:59 το deal εσυ απο 15/10 θα μπορεις να "παρεις το προϊον" (το γραφεις και μονος σου!), οποτε πού σε εμποδιζει το οτι δεν ληγει σημερα το deal; @downhill: ακομα περιμενω να μαθω πώς με 2,5 ευρω σε coins πηρες κατι που κανει 4,5!!! 2
nick_gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τους έστειλα σχετικό μήνυμα μήπως μπορέσουν και μας εξυπηρετήσουν χωρίς απάντηση φυσικά από την εταιρεία που διαθέτει το προϊόν. Γιατί δεν ρωτάτε και εσείς μέσω FB ή μαιλ; Το φάουλ είναι ότι η προσφορά έληξε κανονικά κάποια στιγμή και το ξαναβάλανε σε προσφορά αφού είχε λήξει (πέτυχα τη 2η προσφορά την οποία την είχανε αγοράσει 30 άτομα), που φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν λειτούργησε αθροιστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα