TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Με εχουν ταραξει στα mail με ιούς και θελω να μαθω αν υπαρχει τροπος να λαμβανω mail μονο απο ατομα που θα επιλεγω εγω. Δεν μπορω να αποκλεισω αυτον/ην/ους που μου στελνουν τους ιους λογω της φαινομενικης αλλαγης καθε φορα στα πεδια from & subject... :evil: Τι προτεινετε? :?
gv Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 vale ena poly kalo antivirus !!! kai enimerose to syxna !!!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 εχω antivirus , απλως εχει καταντησει σπαστικο να τα βρισκω αυτα τα mail. εξαλλου o isp μου καταστρεφει τους ιους απο το server και δε φτανουν σε μενα. θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο φιλτρο μεσω outlook για να δεχομαι mail μονο απο συγκεκριμενες διευθυνσεις...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Από το Outlook Express μπορείς να ρυθμίσεις φίλτρο για να δέχεσαι e-mail μόνο από συγκεκριμένες διευθύνσεις ή από όποιους έχεις στο Address Book: Πηγαίνεις Tools > Message Rules > Add > Mail. Πατάς το κουμπί New... Ενεργοποιείς το πρώτο rule (Where the From line contains people). Πατάς (στο Rule Description) το μπλε link και σου ανοίγει νέο παράθυρο. Πατάς Address Book. Στο Address Book, διαλέγεις ΟΛΑ τα contacts σου. Πατάς το κουμπί From για να μεταφερθούν στο δεξί μέρος του παραθύρου. Πατάς ΟΚ. Στο προηγούμενο παράθυρο τώρα, πατάς Options. Διαλέγεις την 2η επιλογή (Message does not contain any of the people below). Πατάς ΟΚ και ξανά OK. Τώρα επιλέγεις τι να κάνει το Outlook Express αν δεχθεί e-mail από άσχετο άτομο. Στο Select Actions παράθυρο, επιλέγεις Delete it. Πατάς το τελικό ΟΚ κι είσαι έτοιμος!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 thanx paredwse!!! αυτο ακριβως εψαχνα! :)
georgeadams Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Μια ακόμα λύση, όχι μόνο για το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά για τα spam γενικότερα, είναι κάποιο πρόγραμμα σαν το POPFile. Χρησιμοποιεί τη λεγόμενη Naive Bayesian μέθοδο, δηλαδή κάνει στατιστική ανάλυση των περιεχομένων των e-mail και τα ταξινομεί σε κατηγορίες που του ορίζεις εσύ. Μπορείς μετά να φτιάξεις φίλτρα στο outlook (ή σε όποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιείς) που να ταξινομούν ή/και να διαγράφουν τα mail με βάση τον χαρακτηρισμό τους από το POPFile (πχ εγώ έχω ορίσει τα mail τα οποία το POPFile έχει χαρακτηρίσει με τη λέξη [sPAM] να πηγαίνουν στον φάκελο "διεγραμμένα". Το καλό με αυτού του είδους τα προγράμματα φιλτραρίσματος είναι πως δεν εξαρτώνται από έτοιμες blacklists αλλά "μαθαίνουν" από εσένα. Δηλαδή, στην αρχή, βάζεις μόνος σου τα mail σε κατηγορίες και το πρόγραμμα "μαθαίνει" από αυτά... Υ.Γ. Είναι και δωρεάν (και open-source μάλιστα)!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Έγραψα για φίλτρο του Outlook Express επειδή αυτό ήταν το ζητούμενο. Για εξωτερικό πρόγραμμα εγώ προτείνω το Mailwasher. Δυστυχώς η έκδοση Pro (που είναι και πιο δυνατή και κάνει φιλτράρισμα και σε λογαριασμούς Hotmail) είναι επί πληρωμεί. Αλλά και η απλή freeware έκδοση είναι μια χαρά!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 thanx georgeadams - προτιμω κατι πιο απλο. μου αρκει το φιλτρο του outlook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.