kostask91 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα. εχει εδω και πολλες μερες που με παιρνουν τηλεφωνο συνεχεια 2 φορες τη μερα απο το εξης σταθερο 2130086460. γκουγκλαρα τον αριθμο και μου εβγαλε μερικα πραγματα τα οποια με παραξενεψαν https://www.google.gr/search?q=2130086460&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a . τωρα με ξαναπηραν και ειπα να απαντησω αυτη τη φορα. και κατι μου ειπαν οτι ειναι απο την hol και μου ζητησαν την διευθυνση της παλιας μου κατοικιας οπου ειχα συνδεση με τη hol ( ξενοικιασα , και εκανα αλλαγη στο ονομα της νεας ιδιοκτιτριας ) , και επειδη ειχα διαβασει κατι περιεργα στο γκουγκλ δεν τους εδωσα κανενα στοιχειο και μετα μου ζητησαν τα 3 πρωτα ψηφια του αφμ μου. τα οποια δεν τα εδωσα , λεγοντας πως ειμαι σε χωρο εργασιας και δεν εχω την πολυτελεια να συνεχισω το τηλεφωνημα , και μου ειπε οτι θα ξαναπαρει. επιπλεον βρηκα αυτο εδω http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-642974.html . τι λετε?? τι ακριβως παιζει ?
mary Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Απο τη hol παντως δεν ειναι.Οσες φορες με εχουν παρει ηταν απο το 2130013844
mphxths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 εισπρακτικη μαλλον ειναι , απλα πηγαινε να πληρωσεις αυτο που χρωστας
profi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 χρώσταγες τίποτα στην hol?? η hol μήπως ΝΟΜΙΖΕΙ οτι της χρωστάς?? εγώ ήμουν στην 2η περίπτωση...από την χολ μου έλεγαν όλα καλά στον επόμενο λογαριασμό θα έχει αφαιρεθεί το ποσό που νομίζαμε οτι μας χρωστάτε,μην πληρώσετε τον τρέχοντα μέχρι να έρθει ο εκκαθαριστικός!! 4 μήνες εγώ δεν πλήρωνα με υπόδειξη της χολ...το "χρέος μεγάλωνε" κ η εισπρακτική επέμενε να με ζαλίζει κ να μην επικοινωνεί με την χολ παρ'όλο που είχα βαρεθεί να εξηγώ "δεν χρωστάω είναι λάθος της χολ μιλήστε μαζί τους κ βγάλτε με από το σύστημά σας"...καμία επαφή,δεν χαμπάριαζαν!!ο τρόπος των υπαλλήλων άθλιος...μόνο όταν ζήτησα σε μια το όνομα της γιατί ενώ ήμουν ευγενικός πάντα πήρε αέρα, κ τον υπεύθυνό της κόμπιασε η φωνή της κ η τρομερή απάντηση ήταν "τι το θες δεν στο δίνω"...λολ! το πήρα τελικά,ΤΟΝΙΣΑ κ το δικό μου να το γράψει αν κ το ήξερε κ της έστειλα στο fb "γειαααα" χαχαχα...ελπίζω να απέκτησε τρόπους!! παράλληλα πήγαινα κ στην χολ να το διρθώσω αλλά μια,μην βρίσω τώρα, εκεί μου έλεγε ¨στον επόμενο λογαριασμό θα έχει λυθεί κ μέχρι τότε δεν θα σας ξαναπάρουν" 4 φορές αυτό όσες κ οι επισκέψεις μου!!κ φυσικά δεν άλλαζε τίποτα...τηλέφωνα κ τηλέφωνα κ οι υπευθυνοι σιγά μην ασχολήθηκαν να πάρουν την χολ! μέχρι που πήγα ξανά στην χολ...με όλα τα χρήματα που "χρωστούσα" από τους λογαριασμούς που μου έλεγαν να μην πληρώσω εκτός από εκείνη την εξτρα χρέωση με την οποία ξεκήνησε η ιστορια....ήταν ένα άλλο παιδί εκει η άχρηστη δεν ηταν,του εξηγώ κ ξεκινάει να πληκτρολογεί πέρα του να δει την καρτέλα μου (η άχρηστη δεν το είχε κάνει ποτέ ) κ μου λέει ναι μισο λεπτό...του εξηγώ επίσης,μίλαγα ήρεμα κ πολιτισμένα επειδή δεν ήταν η άχρηστη,πως δεν φεύγω χωρίς υπεύθυνη δήλωση οτι δεν χρωστάω κ οτι θα έχουν νομικές συνέπειες ταδε κ τάδε (απο φίλο δικηγόρο) αν δεν σταματήσουν τα τηλέφωνα...,το παιδί σκοτίστηκε με αυτό....γιατί?γιατί όντως έλυνε το πρόβλημά μου σε αντίθεση με την άχρηστη....υπέγραψε με χαμόγελο κ πανω απ'όλα κατανόηση,μου είπε πως έστειλε στο λογιστήριο να βάλουν στον επόμενο λογαριασμό οτι μου χρωστάνε ένα ποσο ίδιο με αυτό το έξτρα (μου το εξήγησε κ λογιστικά γιατί γίνεται έτσι ) κ ξεμπέρδεψα! φφφφφφφφ δεν σε νοιάζουν όλα αυτά αλλά τα θυμήθηκα κ γρρρρρρ
kostask91 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 εγω τι να χρωσταω ακριβως ομως? οπως σας ειπα ξενοικιασα και εκανα αλλαγη στο ονομα με το νεο ενοικιαστη. οποτε τι κανω εγω τωρα?
profi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 μίλα με την χολ να δείς μήπως νομίζουν οτι τους χρωστάς κ το έχουν αναθέσει σε εισπρακτική εταιρία!!ή ρώτα την εισπρακτική χωρίς να δώσεις στοιχεία τι "χρωστάς" κ πού!!
kostask91 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 να μη τους πω ουτε την διευθυνση του σπιτιου που νοικιαζα αν με ρωτησουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα