Bazuk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα παιδια, Αγορασα πριν λιγες μερες ενα καινουργιο συστημα, και ενω συναρμολογουσα τα κομματια παρατηρησα ενα καλωδιακι στο πισω μερος του socket το οποιο φαινεται να κανει bridge καποια μερη της μητρικης. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο σε καινουργια, βιομηχανοποιημενη πλακετα γενικοτερα. Το μονο λογικο που ακουσα ειναι οτι μπορει να ενωνει καποιο θερμοστοιχειο με το κελυφος του socket. Εσεις τι γνωμη εχετε? Η μητρικη ειναι η Gigabyte GA-X79-UD5 Rev.1.0. Υ.Γ: Επικοινωνησα με την Gigabyte αλλα δεν εχω παρει ακομα σαφη απαντηση.
rohas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 στις φωτογραφίες που βρηκα σε αυτο το review δεν βλεπω να υπαρχει το αντιστοιχο "καλωδιακι" μηπως να την πας στο μαγαζι που την πηρες και να απαιτησεις αλλη ?
Bazuk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Γενικα οσο εψαξα και εγω δεν ειδα καπου αυτο το καλωδιο. Τωρα αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως να υπαρχει σε συγκεκριμενη παρτιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα