Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, ποιά φίλησες :shock: , χωρίς παρεξήγηση

πήγα ρόδο για δουλείες , γνώρισα 3 ξενες στο φαληράκι ...(μια αγγλίδα , μια ρωσσίδα , μια πολωνέζα) μάλλον η αγγλίδα μου έδωσε ίωση και η πολωνέζα στρεπτόκκοκο.... συμπέρασμα : Το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά !

μονοπυρίνωση δεν είναι απ ότι μου είπαν , χωρίς να έχω κανει κάποιο τεστ , αλλα ακόμη και να ήταν σε 10 μερες περναει ....

το γαμωτο είναι πως οι μικροβιολόγοι απο Δευτέρα σταματάνε τη σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και πρεπει να πληρώσω ... μέχρι στιγμής τα φάρμακα μου κόστοσαν 60Ε και τα βάζω όλα απο την τσέπη μου αφού τα φαρμακεία δεν δίνουν φάρμακα χωρίς να πληρώσεις ....

1 φιλί και 1 γ@μησ_ να μου κοστίζουν πάνω απο 60Ε !!!! Είναι τραγική η κατάσταση.....

>>> έχετε κάποιον γνωστό που να είναι παθών , μπας και μάθω τι γίνεται ;

Δημοσ.

πήγα ρόδο για δουλείες , γνώρισα 3 ξενες στο φαληράκι ...(μια αγγλίδα , μια ρωσσίδα , μια πολωνέζα) μάλλον η αγγλίδα μου έδωσε ίωση και η πολωνέζα στρεπτόκκοκο.... συμπέρασμα : Το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά !

μονοπυρίνωση δεν είναι απ ότι μου είπαν , χωρίς να έχω κανει κάποιο τεστ , αλλα ακόμη και να ήταν σε 10 μερες περναει ....

Δηλ. έτσι γαι την ιστορία, πρώτα πήγες με την Αγγλίδα, μετά με την Πολωνέζα και τέλος με την Ρωσσίδα ; Σαν ανέκδοτο ακούγεται. Ήταν μια Αγγλίδα, μια Πολωνέζα και μια Ρωσσίδα...........

Συμπέρασμα , να αρκείστε με τις Ρωσσίδες και να μην είστε φαταούλες.

το γαμωτο είναι πως οι μικροβιολόγοι απο Δευτέρα σταματάνε τη σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και πρεπει να πληρώσω ... μέχρι στιγμής τα φάρμακα μου κόστοσαν 60Ε και τα βάζω όλα απο την τσέπη μου αφού τα φαρμακεία δεν δίνουν φάρμακα χωρίς να πληρώσεις ....

1 φιλί και 1 γ@μησ_ να μου κοστίζουν πάνω απο 60Ε !!!! Είναι τραγική η κατάσταση.....

Γιατί ακριβώς; Για τον ΕΟΠΥΥ , για τα 60€ , ή για την αντιβίωση;

• Like 1
Δημοσ.

Ειχες κανει γενικη αιματος στην αρχη; Την εχεις;

Με το να πηγαινεις στα επειγοντα δε θα βγαλεις ακρη. Οπως και να το κανουμε, δε θεωρεισαι επειγον περιστατικο και δυσκολα καποιος θα ασχοληθει σοβαρα μαζι σου.

Θα ελεγα να πας σε εναν ιδιωτη παθολογο με το ταμειο σου και να του τα πεις ολα απο την αρχη. Και το συμβαν με τη σεξουαλικη επαφη και ολα. Δε γινεται να εχεις παρει 1 μηνα σωστη αντιβιωση για κοκκο και να συνεχιζεις να εχεις προβλημα. Ουτε θα βγαλεις ακρη απο ενα φορουμ, μονο να μπερδευτεις μπορεις ακουγοντας το μακρυ και το κοντο του καθενος (βαλε και μενα μεσα).

• Like 1
Δημοσ.

ειχα μονοπυρινωση 5 μηνες σχεδον κι υπαρχουν και περιστατικα με συμπτωματα για 1 χρονο και δεν παιρναει με καμια αντιβιωση και μεταδιδεται με το σαλιο.

• Like 1
Δημοσ.

Εμ... το ΠΡΩΤΟ πράγμα που έπρεπε να σου κάνουν είναι mono test και strep test. (πέεεερα από τις γενικές κτλ)

Σου βάζουν μια μπατονέτα (2 στη συγκεκριμένη περίπτωση) και σου παίρνουν λιγουλάκι από αυτό που έχεις στις αμυγδαλές.

Φυσικά το στρεπ τεστ θα δείξει αρνητικό με τόση αντιβίωση που έχεις πιει. Αλλά το θέμα είναι ότι αν έχεις λοιμώδη μονοπυρήνωση ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ να παίρνεις αντιβίωση! ! !

Όπως δεν κάνει και να κάνεις γυμναστική κτλ.

Πήγαινε σε ένα νοσοκομείο πες τους ότι υποπτεύεσαι λοιμώδη μονοπυρήνωση ή στρεπτόκοκκο να σου κάνουν όλα όσα πρέπει!

Αν έχεις λοιμώδη μονοπυρήνωση θα έχει διογκωθεί και ο σπλήνας σου. Που σημαίνει ότι για κανά 3μηνο δεν κάνει να κάνεις απότομες κινήσεις και γυμναστική για να μην πάθεις ρήξη.

Και δεν κάνει να παίρνεις αντιβίωση γιατί θα σου επιβαρύνει ήπαρ και σπλήνα.

επίσης σε περίπτωση που παίρνεις πονστάν για τον πυρετό και έχεις Λ.μονοπυρήνωση, το σταματάς... επηρρεάζει το σπλήνα.

Τη λ.μονοπυρήνωση θα την κουβαλάς για το υπόλοιπο της ζωής σου. Ανήκει στους ερπητοϊούς και εμφανίζεται μετά από περιπτώσεις έντονου στρες κτλ....

ΥΓ: Πόσο τους μισώ τους γιατρούς που δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ και σου λένε "αυτό έχεις!" Πολύ House βλέπουν! ! !

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικα ολες αυτες τις ερωτησεις δεν θα επρεπε να σου τις εχει απαντησει ο γιατρος; Ή ειμαι λαθος;

Δημοσ.

γνώρισα 3 ξενες στο φαληράκι ...(μια αγγλίδα , μια ρωσσίδα , μια πολωνέζα)...

...1 φιλί και 1 γ@μησ_ να μου κοστίζουν πάνω απο 60Ε !!!! Είναι τραγική η κατάσταση.....

Πήρες τρεις με μόλις 60 ευρώ και το θεωρείς ...τραγικό; Με πόσα δηλαδή δε θα ήταν τραγικό; Με ένα γύρο απ' όλα στην καθεμιά;

Δημοσ.

Πήρες τρεις με μόλις 60 ευρώ και το θεωρείς ...τραγικό; Με πόσα δηλαδή δε θα ήταν τραγικό; Με ένα γύρο απ' όλα στην καθεμιά;

Δεν το ξεκαθάρισε ακόμα το θέμα , αν και τον τσίγκλισα.

Δημοσ.

Γιατί ακριβώς; Για τον ΕΟΠΥΥ , για τα 60€ , ή για την αντιβίωση;

Γιατί πήγα για να περάσω καλά και κατέληξα άρρωστος με ένα άθλιο σύστημα υγείας όπου πρέπει να πληρώνεις τα φάρμακα παρότι είμαι ασφαλισμένος . και επειδή δεν μου έκαναν οι ελληνίδες μιας κ το παίζαν δύσκολες. ...

3 φορές πήγα φαληράκι σε διαφορετικές ημ/νίες , οι κοπέλες δεν ήταν επι πληρωμή . Τα φάρμακα μέχρι στιγμής μου κόστισαν 60Ε που αν δεν απεργουσαν τα φαρμακεία θα πλήρωνα 10Ε ....

Επειδή πιστεύω πως στο νοσοκομείο δεν ξέρουν τι τους γίνεται , πήγα σε ιδιωτική κλινική για καλλιέργεια κ γενικές αίματος ....

τουλάχιστον ελπίζω να βρω τι με εχει προσβάλλει ... το θέμα το άνοιξα πληροφοριακά για να μάθω μήπως έχω κάτι αλλο εκτός απο στρεπτόκοκκο ή Λ. μονοπυρίνοση .

ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας..

Δημοσ.

Κατ' αρχάς σου εύχομαι περαστικά , να μην είναι κάτι σοβαρό ή επίπονο και αν το παρατραβήξαμε λίγο με το χιούμορ συμπάθα μας.

Όμως μου κάνει γενικότερη εντύπωση threads που ανοίγονται για ιατρικά θέματα και συμβουλές. Αλήθεια θα είχες περισσότερη εμπιστοσύνη σε 10 υποθετικές " διαγνώσεις " από τον καθένα εδώ μέσα, παρά από μια σοβαρή ιατρική υπόδειξη; Και στο κάτω κάτω δικούς σου ανθρώπους δεν έχεις να σε συμβουλέψουν για ένα θέμα υγείας ;

Δημοσ.

έχω συγγενείς για συμβουλές και δεν θα εμπιστευόμουν κάποιο φόρουμ για να παρω φάρμακα ή κατι παρόμοιο . απλά μεσω φόρουμ ίσως βρεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το τί μπορεί να έχεις ή επιπλέον εξετάσεις . πχ : έκανα καλλιέργεια φαρυγγικού και ανακάλυψα πως έχω τελικά ψευδομονάδα και όχι στρεπτόκκοκο . Με το αντιβιόγραμμα θα το αντιμετωπίσω . Αν συνέχιζα να τρέχω στους παθολόγους και δεν έπαιρνα πρωτοβουλίες θα είχα πεθάνει απο την αντιβίωση αφού χρειάζεται τελείως διαφορετική θεραπεία .... βέβαια την ήξερα την εξέταση . κάποιος άλλος όμως που δεν θα γνώριζε θα μπορούσε να μάθει μεσω φόρουμ μιας κ ο γιατρος μου έλεγε δεν αξίζει να κάνεις καλλιέργεια , δεν θα δείξει τίποτα...

Δημοσ.

Έτσι είναι leonida...

Μεγάλο ποσοστό των γιατρών δεν κάνει σωστά τη δουλειά του,είτε γιατί βαριέται να ασχοληθεί,είτε γιατί δεν ξέρουν,ειτε,είτε..

Το πιο σωστό είναι ο ασθενής να μελετάει τι του λένε οι γιατροί και να το ψάχνει μέχρι αηδίας.

Όπως δε θα εμπιστευόσουν όλη σου την περιουσία σε ένα οικονομολόγο ,έτσι δε μπορείς να εμπιστευτείς και τη ζωή σου σε ένα γιατρό..

Πάντως εφόσον το πρόβλημα σου συνεχίζεται μην το αφήνεις έτσι.Πήγαινε και σε άλλους γιατρούς ,κάνει και άλλες εξετάσεις,κάνε οτι χρειαστεί.Και μη σκέφτεσαι τα 60-100-200 ευρώ...Αν δεν το προλάβεις τώρα μπορεί να πληρώσεις πολύ περισσότερα στη συνέχεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...