Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει νεανικό εισητήριο στα ΚΤΕΛ όπως υπάρχει και στον ΟΣΕ δηλαδή μέχρι 26 ?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ούτε, δεν έχει φωτογραφία επάνω, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κυκλοφορεί με μια βεβαίωση θεωρώντας την δικιά του.

Ισχύει πάντως και το πολυτέκνων με 50% έκπτωση (έναντι του 25% του φοιτητικού) εφόσον βέβαια είστε 4 αδέρφια το λιγότερο.

Δημοσ.

Να σου πω, αν πας στη σχολή σου και ζητήσεις απ'τη γραμματεία μια βεβαίωση σπουδών και να επισυνάψουν μια φωτογραφία σου (θα τους τη δώσεις εσύ) στην οποία να περάσουν και την σφραγίδα από πάνω;

Επειδή πρόσφατα χρειάστηκα μια ειδική βεβαίωση, με ειδικά στοιχεία επάνω από τη γραμματεία μου, μπόρεσαν να με εξυπηρετήσουν. Οπότε φαντάζομαι ότι μια απλή φωτογραφία δεν είναι τίποτα να στη σφραγίσουν πάνω στο χαρτί.

Πριν τα κάνεις όμως αυτά, πάρε ένα τηλέφωνο στα Κτελ να τους ρωτήσεις αν ένα τέτοιο χαρτί περνάει εκεί.

P.S.: Πάνο, περίμενε μέχρι το πρώτο σου πάσο. Λογικά θα το πάρετε απ'τους πρώτους!

• Like 1
Δημοσ.

Βεβαίωση σπουδών + ταυτότητα/δίπλωμα/διαβατήριο?

Εγω αυτες τις μερες εχω δει πολλους μονο με βεβαιωση και δεν τους λενε τιποτα!

Δημοσ.

Εγω αυτες τις μερες εχω δει πολλους μονο με βεβαιωση και δεν τους λενε τιποτα!

Ειναι οι 1ετεις φοιτητες αυτοι οπου εχουν την βεβαιωση σπουδων αλλα και την ταυτοτητα τους μαζι.. Και εγω πριν 4 χρονια ετσι το ειχα κανει. Αλλιως υπομονη λιγο για το πασο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...