Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ακουσει για μια νεα μεθοδο γυμναστικης που εχει ερθει στην Ελλαδα και ονομαζεται TRX. Πανω κατω για να το πω απλα δεν χρησιμοποιεις βαρη αλλα ιμαντες (http://www.trxtraining.com/).

Επειδη δεν εχω δει απο κοντα (μονο καποια βιντεο στο youtube) εαν τυχον εχει ασχοληθει καποιος θελω να μου πει εντυπωσεις.

Προσωπικα δεν θελω να χασω κιλα (ειμαι στα φυσιολογικα μου) ~ θελω καποια μικρη μυικη αυξηση και γενικοτερη ενδυναμωση ολων των μυων.

Δημοσ.

Τα TRX είναι απλά μάρκα από λάστιχα, και τα πιο ακριβά μάλιστα. Κανά 200αρι υπολόγισε. Αν μπορείς να πας γυμναστήριο, πήγαινε, αν είναι να επιλέξεις καναπέ ή λάστιχα τότε τα λάστιχα. Η μυική αύξηση όμως θέλει και σωστό φαΐ, το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις.

Δημοσ.
Τα TRX είναι απλά μάρκα από λάστιχα' date=' και τα πιο ακριβά μάλιστα. Κανά 200αρι υπολόγισε. Αν μπορείς να πας γυμναστήριο, πήγαινε, αν είναι να επιλέξεις καναπέ ή λάστιχα τότε τα λάστιχα. Η μυική αύξηση όμως θέλει και σωστό φαΐ, το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις.[/quote']

Σε γυμναστήριο θα πάω που έχω ακούσει ότι έχουν TRX. Εκτός απο την διατροφή που ειναι πολυ βασικό όπως λες κ θα το προσεξω ιδιαίτερα θέλω να μάθω αν όντως κάνει δουλειά & δεν ειναι κάποια μουφα..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...