Προς το περιεχόμενο

Τι να κάνω με τις αποσυνδέσεις???


Michaelfg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά...έχω εδώ και καιρό ένα Belkin το οποίο μου κανε αραιά και που κάτι αποσυνδέσεις....Πλέον υπάρχουν στιγμές που κάνει 4-5 σε μία ώρα!τι να κάνω για να του αποφύγω???Αν συνδεθώ με σύρμα θα έχω τα ίδια προβλήματα???Πρέπει να αλλάξω ρούτερ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδή και εγώ έχω αποσυνδέσεις ασύρματα ανά σχετικά χρονικά διαστήματα πήρα τηλέφωνο τον πάροχο έκανα τις κλασικές και παλιό ανιαρές διαδικασίες(αποσύνδεση τηλεφώνων, το ρούτερ μόνο του στην γραμμή και μετρήσεις από την σελίδα του ρούτερ) και θα έρθει τεχνικός σπίτι για περαιτέρω έλεγχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α. εχεις αποσυνδεσεις στο ιντερνετ η στο wireless?ειναι διαφορετικα πραγματα το ενα απο το αλλο.αν εχεις στο ιντερνετ θα πρεπει να σβηνει καποιο λαμπακι καταρχην.

αν ειναι στο ασυρματο αλλαζεις κλειδωμα αλλαζεις καναλι αλλαζεις drivers στην καρτα την ασυρματη και δοκιμαζεις.η πετας το belkin που ειναι οτι χειροτερο σαν adsl router.η μπορεις να του αλλαξεις και firmware(αμα βρεις)

αν ειναι στο κομματι του adsl μπορει να φταινε πολλα.α.η γραμμη στο κομμματι του οτε.β.το ιδιο το ρουτερ.γ.καποιοα προβληματικη συσκευη η συναγερμος χωρις φιλτρο η φιλτρο αναποδα η καποιο τηλεφωνικο καλωδιο κτλ.εκει θελει δοκιμες χωρις πανω τα τηλεφωνα για αρχη και αν συνεχιζεικαι πιανουν τα χερια σου παμε σε κεντρικο πριζακι δοκιμη αποσυνδεοντας ολη την υπολοιπη καλωδιωση του σπιτιου η κατανεμητη μετα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...