MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μετα κατηγορουσαν την cyta εδω περα οτι για να εξετασουν το βιογραφικο σου επρεπε να πληρωσεις καμια 30ρια ευρω (τα οποια φυσικα δεν σου επεστρεφαν στην περιπτωση που σε απεριπταν). Ε το ποστ του DrLo καταδεικνυει το λογο. Αφου δεν πληρειτε τα προσοντα ή εναλλακτικα δεν σας πολυενδιαφερει μια δουλεια και "το σκεφτεστε" λογω αποστασης κλπ τοτε γιατι στον κορακα τους σπαμαρετε με CV?
DrLo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 χωρίς να θέλω να προκαταλάβω κανέναν, στις μεγάλες εταιρίες τα τμήματα HR πρέπει να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους, και χωρίς να υπάρχει θέση υποβάλλουν "υποψηφίους" σε συνεντεύξεις για να δείχνουν ότι κάτι κάνουν.. Για το ότι υποβάλλουν κόσμο τσάμπα συνεντευξεις ίσως να μη συμφωνήσω 100%, καμία συνέντευξη δεν είναι άχρηστη και όπως και αν το έχει στο μυαλό του στην αρχή ο άλλος ποτέ δε ξέρεις. Πάντως το ότι ο αριθμός συνεντευξεων που πήρε ο HR στο μήνα είναι ένας από τους δείκτες του ΝΑΙ είναι αλήθεια.
InfectedMushroom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 .......... τοτε γιατι στον κορακα τους σπαμαρετε με CV? Γιατι έτσι γουστάρουμε , σε σένα τα στέλνουνε? Γουστάρουμε να σπαμάρουμε...!!! Ακου κει.... 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Γιατι έτσι γουστάρουμε , σε σένα τα στέλνουνε? Γουστάρουμε να σπαμάρουμε...!!! Ακου κει.... Ωριμη απαντηση, ευγε νεοκοπε (και νεοφερμενε στο φορουμ επισης που αποτι φαινεται δεν κανεις και τιποτα παραπανω απο αυτο που τονιζεις, δηλαδη σπαμ...).
DrLo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Γιατι έτσι γουστάρουμε , σε σένα τα στέλνουνε? Γουστάρουμε να σπαμάρουμε...!!! Ακου κει.... Ότι θέλει κάνει ο καθένας φυσικά. Και μετά φυσικά είναι δικαιωμά μας να τον κράζουμε γιατί αναρωτιέται "μα έστειλα 1000 βιογραφικά και ούτε μία απάντηση!" .... όταν στέλνεις ότι και όπου νά ναι .... 2
InfectedMushroom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ότι θέλει κάνει ο καθένας φυσικά. Και μετά φυσικά είναι δικαιωμά μας να τον κράζουμε γιατί αναρωτιέται "μα έστειλα 1000 βιογραφικά και ούτε μία απάντηση!" .... όταν στέλνεις ότι και όπου νά ναι .... Όχι απλα΄με ενοχλεί που λέτε ότι σπαμαρουμε..... Φυσικά θα στείλουμε σε εταιρίες που δεν ζητάνε , δεν είναι σπαμ αυτό , είναι προσπάθεια... Και ναι , συμφωνω΄, σε μια αγγελία , αν δεν πληρούμε τα ζητούμενα , τότε να στείλουμε είναι σπαμ
DrLo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Όχι απλα΄με ενοχλεί που λέτε ότι σπαμαρουμε..... Φυσικά θα στείλουμε σε εταιρίες που δεν ζητάνε , δεν είναι σπαμ αυτό , είναι προσπάθεια... Δεν είπε κανείς το αντίθετο ... ... λέμε όταν δεν έχει πρόθεση να πας αν σε καλέσουν για συνέντευξη.
InfectedMushroom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν είπε κανείς το αντίθετο ... ... λέμε όταν δεν έχει πρόθεση να πας αν σε καλέσουν για συνέντευξη. Α οκ , παρεξήγηση αδερφε , συμφωνούμε
REDODIN7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω ρε παιδί μου γιατί γίνεται αυτό αλλά μερικοί το παίζουν "καλοί" και στη λένε. Δεν είπα ότι δεν θα πάω είπα ότι το σκεφτόμουνα για αύριο επιδη ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΜΜΜ και φυσικά δεν μου περισσεύουν λεφτά για ταξί έως την Παιανία. Ένας λόγος που είπα ότι ισως δεν θα είναι η μητέρα μου και δεν είναι απλά άρρωστη είναι σε κρίσιμο στάδιο μεταξύ ζωής και θανάτου δηλαδή εσείς θα πηγαίνατε έτσι στο χαλαρό 30 χιλιόμετρα μακριά και δεν τρέχει τίποτα. Και όχι δεν το ήξερα οτι ειναι τοσο μακρια η εταιρεία έχει 35 μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα μάλιστα έχει 3 δίπλα μου ένα κοντά στη γειτονιά μου ένα κέντρο Αθήνα και ένα Περιστέρι, που να ξέρω εγώ ότι πρέπει να τρέχω για interview στη Παιανία! Και επίσης για όσους δεν διάβασαν δεν είναι για ανοικτή θέση αλλά απλά για μια συνέντευξη πιθανότατα για να με έχουν σαν εφεδρικό μετά από και εγώ δεν ξέρω πόσους μήνες.
The_Judas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μου φανηκε οτι ενδιαφερονται αρκετα στην αρχη ημουν 50-50 για του λογους που λεω στον isay αλλα οταν τους πηρα ειδα οτι το παλικαρι που μου τηλεφωνησε μιλησε με μια κυρια πιθανοτατα ανωτερη του και μου ειπαν για παρασκευη επιδη πεμπτη δεν μπορουσαν. Δεν εχω καθολου πειρα αλλα μου φαινεται οτι ενδιαφερονται γιατι εστειλα cv πριν 2 ημερες και ειμασταν 250 ατομα οποτε καληστα θα μπορουσε να μου πει ΑΙ @#@#@# Χαχαχα ναι δικιο εχεις απλα λεω επειδη ειναι εταιρεια με ηλεκτρολογικο εξοπλισμο μηπως μου κανουν τιποτα ερωτησεις παγιαδα για να δουν το επιπεδο μου. Κοίταξε το προφίλ της εταιρείας στο website και πήγαινε προετοιμασμένος... αν γίνεται βέβαια αυτό γιατί μπορεί να είναι πολύ γενικό ή ασαφές το αντικείμενο εργασίας. Ειδικά αν σε κάλεσαν χωρίς να υπάρχει θέση εργασίας, είναι πιο δύσκολο να γνωρίζεις τι θέλουν. Σε μια παλιότερη συνέντευξή μου, μου είχαν βάλει και γραπτά τεστ σε Sql και σε δίκτυα
InfectedMushroom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω ρε παιδί μου γιατί γίνεται αυτό αλλά μερικοί το παίζουν "καλοί" και στη λένε. Δεν είπα ότι δεν θα πάω είπα ότι το σκεφτόμουνα για αύριο επιδη ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΜΜΜ και φυσικά δεν μου περισσεύουν λεφτά για ταξί έως την Παιανία. Ένας λόγος που είπα ότι ισως δεν θα είναι η μητέρα μου και δεν είναι απλά άρρωστη είναι σε κρίσιμο στάδιο μεταξύ ζωής και θανάτου δηλαδή εσείς θα πηγαίνατε έτσι στο χαλαρό 30 χιλιόμετρα μακριά και δεν τρέχει τίποτα. Όχι , είσαι τεμπέλης , κακομαθημένος , κλαψομούνης , και δεν "στιβεις την πετρα" , όπως κάνουνε όλοι αυτοί που σε συμβουλεύουνε..... Θα ακουσεις πολλα εδω μέσα , μην τρελένεσαι....
REDODIN7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Όχι ' date=' είσαι τεμπέλης , κακομαθημένος , κλαψομούνης , και δεν "στιβεις την πετρα" , όπως κάνουνε όλοι αυτοί που σε συμβουλεύουνε..... Θα ακουσεις πολλα εδω μέσα , μην τρελένεσαι....[/quote'] Μα δεν είπα ότι δεν θα πάω είπα ότι ισως για κάποιους λόγους μπορει να μην πάω. Δηλαδή ήθελα να ήξερα αν μου έλεγαν ότι δεν αλλάζει ημερομηνία τι έπρεπε να κάνω να σκάσω 50 ευρώ στο ΤΑΞΙ αλλιώς θα ήμουν βολεμένος ????
thermo-sifounas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ειναι της μοδας πλεον σε αυτο το φορουμ οταν ανοιγει καποιο νημα με ερωτηση-αναζητηση βοηθειας-συμβουλης να Δεχεται αυτος που το ανοιξε επιθεση. Φαινεται καποιοι εχουν ψυχολογικα και δεν ξερουν που να ξεσπασουν Sent from my iPhone using Insomnia 5 1
InfectedMushroom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ειναι της μοδας πλεον σε αυτο το φορουμ οταν ανοιγει καποιο νημα με ερωτηση-αναζητηση βοηθειας-συμβουλης να Δεχεται αυτος που το ανοιξε επιθεση. Φαινεται καποιοι εχουν ψυχολογικα και δεν ξερουν που να ξεσπασουν Sent from my iPhone using Insomnia Στιμένες πέτρες παιδί μου . στημένες πέτρες.... Έχουνε φάει την ζωή με το κουτάλι , και αυτό τους δίνει το δικαίωμα να κρίνουν και να κατακρίνουν. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα