InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Υποτιθεται οτι θα με προσβαλεις με το να μου πεις κατι τετοιο? Το να μειωνεις τον συνομιλητη σου ενω δεν μπορεις να κανεις αντιλογο σε αυτα που λεει ειναι κλασσικο κολπο των ηλιθιων σε καθε διαολογο. Ουτε αυτο μπορεις να κανεις σωστα οπως και να χει. 0/10 would not read again. *καταλαβαινεις οτι μαλακες σαν και εσενα εχουν κανει τον κοσμο να φοβαται για την ψυχικη του υγεια ετσι δεν ειναι? Ελπιζω να εισαι στειρος. Και εσύ μόλις απέδειξες ότι μόλις σε στριμώχνουνε επιτίθεσαι..... Γιαυτό σε χτύπησα στο ευαίσθητο σημείο σου... Όσο για την ψυχικη υγεία , έχω θείο που έχει ψύχωση....κάτι ξέρω και εγώ , δεν είσαι μονος , δεν έχεις το copyright. Γενικά , κρίνετε , αλλά όταν κριθείτε εσείς , αρχίζετε και επιτίθεστε.... Συνεχίστε έτσι , καλά το πατε..... Over and out....
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Και εσύ μόλις απέδειξες ότι μόλις σε στριμώχνουνε επιτίθεσαι..... Γιαυτό σε χτύπησα στο ευαίσθητο σημείο σου... Όσο για την ψυχικη υγεία , έχω θείο που έχει ψύχωση....κάτι ξέρω και εγώ , δεν είσαι μονος , δεν έχεις το copyright. Γενικά , κρίνετε , αλλά όταν κριθείτε γίνεστε εσείς , αρχίζετε και επιτίθεστε.... Συνεχίστε έτσι , καλά το πατε..... Over and out.... Εισαι ανοητος. Πραγματα που εχω γραψει εδω μεσα ειπες. Νομιζεις οτι θα με πειραξει κατι για μενα που εχω γραψει ο ιδιος? Σοβαρεψου. Γραφω κατι και ακουω γνωμες. Αν δεν θελω αρνητικες αποψεις για αυτα που γραφω, τα γραφω εκει που εχω ελεγχομενο ακροατηριο. Και ειλικρινα, ατομο που εκανε σημερα 2πλο account. Νομιζω οτι η αποψη σου για μενα μπαινει στο ιδιο επιπεδο με ατομα που με ξερουν χρονια. Oh wait...
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Γραφω κατι και ακουω γνωμες. Αν δεν θελω αρνητικες αποψεις για αυτα που γραφω, τα γραφω εκει που εχω ελεγχομενο ακροατηριο. Εσύ είσαι ανόητος... αλλο να γράψει κάποιος την γνώμη του , και άλλο να κριτικάρει έντονα αυτά που γράφει κάποιος άλλος. Η γνώμη είναι δεκτή Η κριτική όχι. Ps : Δεν έκανα διπλό λογαριασμό , έγινε λάθος με έναν παλιό που έιχα....έτισ πληροφοριακά...
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδη δεν υπαρχουν αρνητικες γνωμες, μονο αρνητικη κριτικη. Η κριτικη ειναι η αποψη/γνωμη καποιου.
kage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 1.εγω θα ελεγα να πας ενα 2ωρο απο αυτο που περνας ειναι λιγο αν στο μελλον αυτο το 2ωρο σε φτιαξει... 2.η cyta ζηταγε 30ε για cv?!!! δεν το ηξερα αλλα σιγουρα δεν το κανε να αποτρεψει σπαμερς τρολλς κτλ αλλα για να οικονομησει τους τοκους.ξερει οτι θα παρχει μερικες χιλιαδες ευρω/cvs ΟΛΑ σε εναν λογαριασμο και θα τα κρατησει για χ διαστημα και θα παρει τον τοκο!!!!!!!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 2.η cyta ζηταγε 30ε για cv?!!! δεν το ηξερα αλλα σιγουρα δεν το κανε να αποτρεψει σπαμερς τρολλς κτλ αλλα για να οικονομησει τους τοκους.ξερει οτι θα παρχει μερικες χιλιαδες ευρω/cvs ΟΛΑ σε εναν λογαριασμο και θα τα κρατησει για χ διαστημα και θα παρει τον τοκο!!!!!!!!! Σαφως και ενας εκ των βασικων λογων ειναι το spam καθως πχ για θεση τεχνικου με συγκεκριμενα προσοντα και προυπηρεσια επαιρνε οτι βιογραφικο φανταστεις και αρκετες χιλιαδες βιογραφικων που δεν πληρουσαν ουτε ενα απο τα προαπαιτουμενο. Παρολα αυτα ομως στελνανε. (Χωρις φυσικα να υποστηριζω οτι η αποφαση αυτη δεν εχει και εισπρακτικο χαρακτηρα). Cyta: «το ποσό των €25 θεωρήθηκε ότι δεν είναι αποτρεπτικό για άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση, ενώ με τον τρόπο αυτό αποθαρρύνονται οι υποψήφιοι που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τις θέσεις ή δεν κατέχουν τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα της προκήρυξης, από το να υποβάλουν αίτηση. Βασικός στόχος της ενέργειας αυτής είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης το συντομότερο δυνατό.» ΥΓ. Το γεγονος συνεβη στην cyta Κυπρου και οχι στην Ελλαδα. Οπου η cyta θεωρειται (θεωρουταν μεχρι προτινος) ταμαμ ακομα και για θεση πωλητη (βαζουνε βυσμα για να τους παρουν κλπ), αρα γινοταν πανικος για καθε διαθεσιμη θεση που εβγαινε ή ακομα και αν δεν υπηρχε διαθεσιμη. YΓ2. Anyway το θεμα εχει συζητηθει εδω http://www.insomnia....νση-αιτούμενου/ ΥΓ3. Αναλογες διαδικασιες παραβολων υπαρχουν τοσο στις δημοσιες υπηρεσιες της Κυπρου οσο και της Ελλαδας.
REDODIN7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Γενικά επιδη ειπώθηκε πριν, σαφώς είμαστε δημόσιο φόρουμ και πρέπει να δεχόμαστε κριτική αλλά έως ένα μέτρο άλλο η κριτική και άλλο να λες κακίες και να θίγεις τον συνομιλητή σου. Επίσης δεν μπορούμε να μιλάμε όπως θέλουμε οκ μιλάμε στο χαλαρό δεν είμαστε κάπου επίσημα αλλά αυτό έχει και ένα όριο πχ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να λες μλκα τον συνομιλητή σου η δεν πας να... κλπ κλπ. Τώρα στο θέμα μας επιδη είμαι πρωταρης πρέπει να πάρω μαζί μου πτυχίο, FCE κλπ ή όχι;
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τώρα στο θέμα μας επιδη είμαι πρωταρης πρέπει να πάρω μαζί μου πτυχίο, FCE κλπ ή όχι; Πρωτάρα μου εσύ .... ...αισθανομαι σαν τον μεγάλο αδερφό που πάει τον πιτσιρικά στο μπουρδέλο για να "αντρεψει" ..... Τίποτε να μην παρεις ... Απλά , να είσαι χαλαρός , επαγγελματικός , να είσαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Η συνεντευξη είναι "επιστήμη " , και δεν φτάνει ένα νήμα για να το αναλύσουμε. Και η συγγραφή του βιογραφικού επίσης. Αυτό , που πρέπει να δειξεις , είναι τον λόγο για τον οποίον θα πρεπει να σε προτιμήσει απο τα 100αδες emails ( spams για μερικούς) , που λαμβάνει κάθε μέρα. Και αφού σε διαλέξει , για ποιο λογο θα σε πληρώνει. Η εξίσωση είναι η εξής : Τί μπορώ να κάνω που μπορούνε άλλοι 7364823784672387 να το κάνουνε + τι κανω που δεν μπορούνε πολλοί να το κάνουνε (πχ. είμαι Cisco Expert) + ADDED VALUE (πχ μπορώ να το κάνω πολύ γρήγορα) = προσληψη. Καλη επιτυχία και γερα...!!
DrLo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τώρα στο θέμα μας επιδη είμαι πρωταρης πρέπει να πάρω μαζί μου πτυχίο, FCE κλπ ή όχι; Λογικά όχι. Σε όσες δουλειές με έχουν προσλάβει ποτέ δεν τσέκαραν αν όντως είχα καν το πτυχίο που τους έλεγα ... αλλά καλού κακού πάρε μια τσάντα (πχ τσαντα laptop μαζί σου) και βάλε μέσα μερικές φωτοτυπίες , δεν είναι και βάρος. Αν σου ζητήσουν κάτι που έχεις μαζί σου το δείνεις, δε λές "α, ξέρετε έχω κι αυτά μαζί μου τα θέλετε ?" Μαζί σου καλό είναι να έχεις 2-3 αντίγραφα του βιογραφικού που έστειλες.
REDODIN7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πρωτάρα μου εσύ .... ...αισθανομαι σαν τον μεγάλο αδερφό που πάει τον πιτσιρικά στο μπουρδέλο για να "αντρεψει" ..... Τίποτε να μην παρεις ... Απλά ' date=' να είσαι χαλαρός , επαγγελματικός , να είσαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Η συνεντευξη είναι "επιστήμη " , και δεν φτάνει ένα νήμα για να το αναλύσουμε. Και η συγγραφή του βιογραφικού επίσης. Αυτό , που πρέπει να δειξεις , είναι τον λόγο για τον οποίον θα πρεπει να σε προτιμήσει απο τα 100αδες emails ( spams για μερικούς) , που λαμβάνει κάθε μέρα. Και αφού σε διαλέξει , για ποιο λογο θα σε πληρώνει. Η εξίσωση είναι η εξής : Τί μπορώ να κάνω που μπορούνε άλλοι 7364823784672387 να το κάνουνε + τι κανω που δεν μπορούνε πολλοί να το κάνουνε (πχ. είμαι Cisco Expert) + ADDED VALUE (πχ μπορώ να το κάνω πολύ γρήγορα) = προσληψη. Καλη επιτυχία και γερα...!![/quote'] Πάνω κάτω το ίδιο είναι στη πρώτη πηδας εσύ στη δεύτερη σε πηδάνε Από ρούχα τι λέει, πουκάμισο και τζιν λέω. Κουστούμι νομίζω είναι υπερβολή Ε ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ειναι της μοδας πλεον σε αυτο το φορουμ οταν ανοιγει καποιο νημα με ερωτηση-αναζητηση βοηθειας-συμβουλης να Δεχεται αυτος που το ανοιξε επιθεση. Φαινεται καποιοι εχουν ψυχολογικα και δεν ξερουν που να ξεσπασουν Sent from my iPhone using Insomnia Στιμένες πέτρες παιδί μου . στημένες πέτρες.... Έχουνε φάει την ζωή με το κουτάλι , και αυτό τους δίνει το δικαίωμα να κρίνουν και να κατακρίνουν. τώρα δηλαδή δεν είσαι εριστικός? Δηλαδή θέλεις να αρχίσω να σου λεω , ασε μας ρε φίλε , πήγαινε λύσε τα ψυχολογικά σου και πάρε τα χάπια σου .... (πράγματα που έχεις πει δημόσια σου λέω....) Whatever , μαλλον μερικοί την βρίσκουνε έτσι.... Περι ορέξεως,...... Οπως ειναι και της μοδός τελευταία να έχουμε new members (οπτικά) που το μόνο που ξέρουν είναι να τρολλάρουν και να προκαλούν. Φροντίστε να μην το πάρω ζεστα γιατι μετά θα σας εντοπίζω ακόμη και αν ανοίγετε έναν λογαριασμό τη μέρα... :/ 1
REDODIN7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Λογικά όχι. Σε όσες δουλειές με έχουν προσλάβει ποτέ δεν τσέκαραν αν όντως είχα καν το πτυχίο που τους έλεγα ... αλλά καλού κακού πάρε μια τσάντα (πχ τσαντα laptop μαζί σου) και βάλε μέσα μερικές φωτοτυπίες ' date=' δεν είναι και βάρος. Αν σου ζητήσουν κάτι που έχεις μαζί σου το δείνεις, δε λές "α, ξέρετε έχω κι αυτά μαζί μου τα θέλετε ?" Μαζί σου καλό είναι να έχεις 2-3 αντίγραφα του βιογραφικού που έστειλες.[/quote'] Ε ναι το βιογραφικό θα πάρω για τίποτε ρωτάω. Βεβαίωση για εμπειρία ζητάνε ?
Cossutius. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Οπως ειναι και της μοδός τελευταία να έχουμε new members (οπτικά) που το μόνο που ξέρουν είναι να τρολλάρουν και να προκαλούν. Φροντίστε να μην το πάρω ζεστα γιατι μετά θα σας εντοπίζω ακόμη και αν ανοίγετε έναν λογαριασμό τη μέρα... Και τα γκρουπάκια κύριε mod...και τα γκρουπάκια 2
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ειναι της μοδας πλεον σε αυτο το φορουμ οταν ανοιγει καποιο νημα με ερωτηση-αναζητηση βοηθειας-συμβουλης να Δεχεται αυτος που το ανοιξε επιθεση. Φαινεται καποιοι εχουν ψυχολογικα και δεν ξερουν που να ξεσπασουν Sent from my iPhone using Insomnia Το αυτό..... Μαλλον πρεπει να καταλαβεις πως οτι λες δημοσια μπορει να κριτικαριστει απο τους αλλους. Αν δεν σου αρεσει, γραψτα στο ημερολογιο σου. Κύριε μοντ , και η εριστικότητα θεωρείται trolling....αν δεν κανω λαθος..... Ενιγουει... Καλη επιτυχία REDODIN7 , πάρτους και τα σωβρακα λεμε...!! 1
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εσύ είσαι ανόητος... αλλο να γράψει κάποιος την γνώμη του , και άλλο να κριτικάρει έντονα αυτά που γράφει κάποιος άλλος. Η γνώμη είναι δεκτή Η κριτική όχι. Ps : Δεν έκανα διπλό λογαριασμό , έγινε λάθος με έναν παλιό που έιχα....έτισ πληροφοριακά... Για εμένα είτε λέμε "γνώμη" είτε "κριτική" το ίδιο είναι. Η κριτική δεν είναι κάτι κακό, όπως υπάρχει η θετική υπάρχει και η αρνητική, απλά το θέμα είναι οτι μερικές φορές στην αρνητική κριτική μπορεί να προσβάλλουμε τον άλλον όπως την λέμε, αυτό εξαρτάται περισσότερο από τον χαρακτήρα και τον τρόπο έκφρασης του ατόμου που κάνει την κριτική και τον χαρακτήρα αυτού που δέχεται την κριτική. Δεν είναι εύκολο να μπορούμε να το ελέγχουμε, ο καθένας μας το εκλαμβάνει όπως νομίζει. YΓ: Για την cyta που είπατε, επειδή και εγώ κοιτούσα αυτό το θέμα από τα blogs όταν είχε γίνει γνωστό, η cyta βασικά ζητούσε χρήματα επειδή η αγγελία που βρήκανε ήταν από την cyta της Κύπρου που ήταν ημικρατικός φορέας. Και εδώ όταν είναι να καταθέσουμε χαρτιά για τον ΑΣΕΠ πληρώνουμε κάτι. Δεν είχε σχέση με την θυγατρική της cyta που είχε έρθει στην Ελλάδα και είναι εντελώς ιδιωτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα