tehAllantin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 He's a job/employee virgin ασ'τον να πιστεύει σε όμορφα αθώα παραμύθια λίγο ακόμα!
REDODIN7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δηλαδή εσύ θες ή να νοικιάσουν χώρο στο κέντρο για τις συνεντεύξεις μόνο ή να κάνουν συνεντεύξεις μέσω Skype ή να έρθει ο HR recruiter σε κοντινό στον υποψήφιο υποκατάστημα για να διεξαχθεί η συνέντευξη. Άστο θα πάρουν κανα γνωστό τους καλύτερα. Δεν ξέρω πόσο καιρό ψάχνεις αλλά θα έπρεπε να λες πάλι καλά που υπάρχουν εταιρείες που σε καλούν έστω για μία συνέντευξη, με το που έπιασε η κρίση " ο γνωστος του γνωστού" πάει. Τι εννοείς λέγοντας ωραίο περιβάλλον ; Καλά τα λεφτά είναι λίγα έτσι και αλλιώς. Ψαχνω αρκετο καιρο δουλια και δεν εχω προβλημα να τρεχω σε συνεντευξεις αν με καλουν το απεδειξα πηγαινοντας εκει χαλοντας πολυ πολιτιμο χρονο αν σκεφτεις οτι την ιδια μερα πεθανε η μητερα και μπορει να ειχε γυνει την ωρα που εδυνα συνεντευξη και να μην ειμαι κοντα της. Αυτο που με χαλαει ειναι οτι με δουλεουν ψιλο χαζι εκει στραβωνω αγρια καλυτερα πες μου δεν σε θελω, επισηςνομιζω οτι εχουμε ρηξη πολυ το πηχη για αυτο μας κανουν οτι θελουν αυτοι και μας πατανε. Οταν λεω καλο περιβαλλον εννωω να μην εχω μακακα προισταμενο, να ειμαστε φιλοι και ομαδα με τους συναδερφους και να μην υπαρχει ρουφιανια και αν γυνετε να ειμαστε ολοι μια οικογενια και να δουλευουμε για το καλος μας και το καλο της εταιρειας. Η ideal έχει την Toshiba και έχει έκθεση εκτός από service, mouse και τσαντα για τον αδερφό μου από εκεί αγοράσαμε. Ίσως το παράδειγμα μου να ήταν λίγο ατυχές αλλά δεν έιναι το μόνο πχ θεωρείς λογικό ότι το πλαίσιο έχει έδρα τη Μαγούλα ? Επίσης το ότι υπάρχουν τόσοι άνεργοι δεν λέει κάτι υπάρχουν πολλά πράγματα που μετράνε εκτός το ότι είσαι ακόμα ένας αριθμός όπως ότι έχει μεράκι γιατί δουλειά σου ή ότι αγαπάς την εταιρεία. Στη δουλειά δεν με πήραν όχι γιατί δεν ήμουν καλός το αντίθετο απλά ήθελαν εμπειρία και εγώ δεν είχα κανονικά δεν έπρεπε να με καλέσουν καν αλλά είχα καλό βιογραφικό πάρα την έλλειψη προϋπηρεσίας. Επισης δεν ξερω πως το βλέπεις εσύ και τι πιστεύεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πουλησω τον εαυτό μου γιατί δεν νιώθω αντικείμενο. Αυτό που γενικά με χάλασε ήταν ότι πρώτον έκανα αίτηση για Αθήνα κέντρο και Περιστέρι και όταν μου είπαν για Παιανία με χάλασε αλλά πηγα και ας λέγαν ψέματα ότι εχει θέσεις εκεί ενώ δεν είχαν. Και επίσης με χάλασε που μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο σε δέκα μέρες για δεύτερη συνέντευξη δηλαδή στην ουσία μου έδωσαν πολλές ελπίδες και τελικά μετά από σαράντα μέρες μου 'στειλαν ένα email που έλεγε ότι δεν τους κάνω! Υ.Γ Συγγνώμη αν η απάντηση μου ήταν μεγάλη και σε κούρασε. He's a job/employee virgin ασ'τον να πιστεύει σε όμορφα αθώα παραμύθια λίγο ακόμα! Δεν πετάω στα σύννεφα απλά θέλω κάτι αξιοπρεπές. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2012 από REDODIN7
gigisoni Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ψαχνω αρκετο καιρο δουλια και δεν εχω προβλημα να τρεχω σε συνεντευξεις αν με καλουν το απεδειξα πηγαινοντας εκει χαλοντας πολυ πολιτιμο χρονο αν σκεφτεις οτι την ιδια μερα πεθανε η μητερα και μπορει να ειχε γυνει την ωρα που εδυνα συνεντευξη και να μην ειμαι κοντα της. Αυτο που με χαλαει ειναι οτι με δουλεουν ψιλο χαζι εκει στραβωνω αγρια καλυτερα πες μου δεν σε θελω, επισηςνομιζω οτι εχουμε ρηξη πολυ το πηχη για αυτο μας κανουν οτι θελουν αυτοι και μας πατανε. Οταν λεω καλο περιβαλλον εννωω να μην εχω μακακα προισταμενο, να ειμαστε φιλοι και ομαδα με τους συναδερφους και να μην υπαρχει ρουφιανια και αν γυνετε να ειμαστε ολοι μια οικογενια και να δουλευουμε για το καλος μας και το καλο της εταιρειας. Η ideal έχει την Toshiba και έχει έκθεση εκτός από service, mouse και τσαντα για τον αδερφό μου από εκεί αγοράσαμε. Ίσως το παράδειγμα μου να ήταν λίγο ατυχές αλλά δεν έιναι το μόνο πχ θεωρείς λογικό ότι το πλαίσιο έχει έδρα τη Μαγούλα ? Επίσης το ότι υπάρχουν τόσοι άνεργοι δεν λέει κάτι υπάρχουν πολλά πράγματα που μετράνε εκτός το ότι είσαι ακόμα ένας αριθμός όπως ότι έχει μεράκι γιατί δουλειά σου ή ότι αγαπάς την εταιρεία. Στη δουλειά δεν με πήραν όχι γιατί δεν ήμουν καλός το αντίθετο απλά ήθελαν εμπειρία και εγώ δεν είχα κανονικά δεν έπρεπε να με καλέσουν καν αλλά είχα καλό βιογραφικό πάρα την έλλειψη προϋπηρεσίας. Επισης δεν ξερω πως το βλέπεις εσύ και τι πιστεύεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πουλησω τον εαυτό μου γιατί δεν νιώθω αντικείμενο. Αυτό που γενικά με χάλασε ήταν ότι πρώτον έκανα αίτηση για Αθήνα κέντρο και Περιστέρι και όταν μου είπαν για Παιανία με χάλασε αλλά πηγα και ας λέγαν ψέματα ότι εχει θέσεις εκεί ενώ δεν είχαν. Και επίσης με χάλασε που μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο σε δέκα μέρες για δεύτερη συνέντευξη δηλαδή στην ουσία μου έδωσαν πολλές ελπίδες και τελικά μετά από σαράντα μέρες μου 'στειλαν ένα email που έλεγε ότι δεν τους κάνω! Υ.Γ Συγγνώμη αν η απάντηση μου ήταν μεγάλη και σε κούρασε. Δεν πετάω στα σύννεφα απλά θέλω αξιοπρεπές. Οπως είπα, λες και μιλάω με το ανίψι μου που είναι πέρα βρέχει. Ας τα πάρουμε με την σειρά. 1. Αν θεωρείς ότι το να τρέξεις σε συνεντεύξεις για να βρεις ΕΣΥ δουλειά που ΕΣΥ έχεις ανάγκη είναι χαμένος χρόνος, έστω και αν δεν την πάρεις την δουλειά, ξεκινάς όχι από το μηδέν που θα ξεκινούσε ένας παντελώς άσχετος με το επάγγελμα και την θέση, αλλά από το -1000 2. Συνήθιζε στο δούλεμα στο ψιλό γαζί. Θα το βρεις πολλές φορές μπροστά στη ζωή σου. Αν δεν μπορείς να το συνηθίσεις, θα πεινάσεις της πείνας. 3. Αν βρεις δουλειά που να αισθάνονται όλοι σαν οικογένεια και να βοηθάει ο ένας τον άλλον, σφύρα μου κλέφτικα. Η εργασία είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Ο κατώτερος θα προσπαθήσει να σε ρίξει για να σου πάρει την θέση, και ο ανώτερος θα σου κάνει τη ζωή κόλαση για να μην του πάρεις την δική του θέση. Αν πάλι επιμένεις σε κάτι τέτοιο, άνοιξε δική σου δουλειά και γίνε αφεντικό του εαυτού σου. Μόνο σε δική σου δουλειά θα βρεις τις ιδανικές για σένα συνθήκες εργασίας. Παντού αλλού, σκύβεις το κεφάλι και υπομένεις. 4. Η ideal μπορεί να έχει και έκθεση, αλλά την έχει για να εξυπηρετεί λιανικά το τοπικό κοινό και όχι την αγορά της Κρήτης. Έστω και όποιον τύχει να περάσει από εκεί, πχ πελάτη για service. 5. Τι με ενδιαφέρει πού στο διάολο έχει έδρα το πλαίσιο; Μήπως θα πρέπει να πάω εκεί να αγοράσω κάτι; Δεν πάει να έχει την έδρα του και στα Ίμια, το ίδιο μου κάνει. 6. Το ότι υπάρχουν πολλοί άνεργοι έχει να κάνει με τις απαιτήσεις της κάθε εταιρίας. Από την στιγμή που έχει μεγάλη ζήτηση η αγγελία της, θα πάρει αυτόν που την βολεύει καλύτερα και θα έχει μεγάλη επιλογή. 7. Την στιγμή που σε κάλεσαν, σημαίνει ότι σε ήθελαν. Δεν θα έχαναν τον χρόνο τους μαζί σου αν δεν τους είχες αρέσει με το βιογραφικό σου. Το ότι σου είπαν ότι δεν έχεις εμπειρία, το έφεραν σαν αιτία για να δικαιολογηθούν για το άκυρο που σου έριξαν. Προφανώς τα θαλάσσωσες στην συνέντευξη. 8. Οταν πας σε συνέντευξη, πουλάς τον εαυτό σου και προσπαθείς να πείσεις για τους λόγους που είσαι καλύτερος από κάποιον άλλον και γιατί να σε προτιμήσουν. Αν δεν το καταλάβεις και δεν το χωνέψεις αυτό, δουλειά δεν πρόκειται να βρεις ποτέ σου. 9. Ας μην πήγαινες αφού δεν σε βόλευε η Παιανία. Ας τους το έλεγες από το τηλέφωνο ότι δεν σε βολεύει. Επιλογή σου ήταν, η εταιρία φταίει; 10. Τι σε χάλασε στο τηλέφωνο; Σου είπαν ότι σε 10 μέρες θα σε πάρουν ξανά για δεύτερη συνέντευξη. Λογικά δεν σε πήραν τηλέφωνο γιατί δεν τους έκανες και δεν ήθελαν να χάσουν ούτε αυτοί τον χρόνο τους, ούτε εσύ τον δικό σου, για μία δεύτερη συνέντευξη την στιγμή που δεν σε ήθελαν πια. Αντίθετα, σε ειδοποίησαν γραπτώς μετά ότι δεν τους κάνεις, πράγμα που δείχνει κάποια σοβαρότητα από την πλευρά της εταιρίας. Εχασαν τον χρόνο τους να σε ειδοποιήσουν με αρνητική απάντηση, ενώ δεν είχαν καμία υποχρέωση, και αντί να τους το αναγνωρίσεις, τους κράζεις και από πάνω. Οπως είπα, λες και μιλάω με το ανίψι μου που δεν έχει ιδέα πώς λειτουργούν τα πράγματα. Και όσον αφορά την μητέρα σου, πάλι δική σου επιλογή ήταν να τρέξεις σε συνεντεύξεις την περίοδο που αυτή ήταν στο νοσοκομείο. Ούτε το γνώριζε αυτό η εταιρία, ούτε επίτηδες το έκαναν, ούτε μαχαίρα στο λαιμό σου έβαλαν να πας ντε και καλά. Και σ'αυτό η εταιρία φταίει; Δυστυχώς όχι στα σύννεφα, στον έβδομο ουρανό πετάς.
REDODIN7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Οπως είπα, λες και μιλάω με το ανίψι μου που είναι πέρα βρέχει. Ας τα πάρουμε με την σειρά. 1. Αν θεωρείς ότι το να τρέξεις σε συνεντεύξεις για να βρεις ΕΣΥ δουλειά που ΕΣΥ έχεις ανάγκη είναι χαμένος χρόνος, έστω και αν δεν την πάρεις την δουλειά, ξεκινάς όχι από το μηδέν που θα ξεκινούσε ένας παντελώς άσχετος με το επάγγελμα και την θέση, αλλά από το -1000 2. Συνήθιζε στο δούλεμα στο ψιλό γαζί. Θα το βρεις πολλές φορές μπροστά στη ζωή σου. Αν δεν μπορείς να το συνηθίσεις, θα πεινάσεις της πείνας. 3. Αν βρεις δουλειά που να αισθάνονται όλοι σαν οικογένεια και να βοηθάει ο ένας τον άλλον, σφύρα μου κλέφτικα. Η εργασία είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Ο κατώτερος θα προσπαθήσει να σε ρίξει για να σου πάρει την θέση, και ο ανώτερος θα σου κάνει τη ζωή κόλαση για να μην του πάρεις την δική του θέση. Αν πάλι επιμένεις σε κάτι τέτοιο, άνοιξε δική σου δουλειά και γίνε αφεντικό του εαυτού σου. Μόνο σε δική σου δουλειά θα βρεις τις ιδανικές για σένα συνθήκες εργασίας. Παντού αλλού, σκύβεις το κεφάλι και υπομένεις. 4. Η ideal μπορεί να έχει και έκθεση, αλλά την έχει για να εξυπηρετεί λιανικά το τοπικό κοινό και όχι την αγορά της Κρήτης. Έστω και όποιον τύχει να περάσει από εκεί, πχ πελάτη για service. 5. Τι με ενδιαφέρει πού στο διάολο έχει έδρα το πλαίσιο; Μήπως θα πρέπει να πάω εκεί να αγοράσω κάτι; Δεν πάει να έχει την έδρα του και στα Ίμια, το ίδιο μου κάνει. 6.)Το ότι υπάρχουν πολλοί άνεργοι έχει να κάνει με τις απαιτήσεις της κάθε εταιρίας. Από την στιγμή που έχει μεγάλη ζήτηση η αγγελία της, θα πάρει αυτόν που την βολεύει καλύτερα και θα έχει μεγάλη επιλογή. 7)Την στιγμή που σε κάλεσαν, σημαίνει ότι σε ήθελαν. Δεν θα έχαναν τον χρόνο τους μαζί σου αν δεν τους είχες αρέσει με το βιογραφικό σου. Το ότι σου είπαν ότι δεν έχεις εμπειρία, το έφεραν σαν αιτία για να δικαιολογηθούν για το άκυρο που σου έριξαν. Προφανώς τα θαλάσσωσες στην συνέντευξη. 8.)Οταν πας σε συνέντευξη, πουλάς τον εαυτό σου και προσπαθείς να πείσεις για τους λόγους που είσαι καλύτερος από κάποιον άλλον και γιατί να σε προτιμήσουν. Αν δεν το καταλάβεις και δεν το χωνέψεις αυτό, δουλειά δεν πρόκειται να βρεις ποτέ σου. 9)Ας μην πήγαινες αφού δεν σε βόλευε η Παιανία. Ας τους το έλεγες από το τηλέφωνο ότι δεν σε βολεύει. Επιλογή σου ήταν, η εταιρία φταίει; 10. Τι σε χάλασε στο τηλέφωνο; Σου είπαν ότι σε 10 μέρες θα σε πάρουν ξανά για δεύτερη συνέντευξη. Λογικά δεν σε πήραν τηλέφωνο γιατί δεν τους έκανες και δεν ήθελαν να χάσουν ούτε αυτοί τον χρόνο τους, ούτε εσύ τον δικό σου, για μία δεύτερη συνέντευξη την στιγμή που δεν σε ήθελαν πια. Αντίθετα, σε ειδοποίησαν γραπτώς μετά ότι δεν τους κάνεις, πράγμα που δείχνει κάποια σοβαρότητα από την πλευρά της εταιρίας. Εχασαν τον χρόνο τους να σε ειδοποιήσουν με αρνητική απάντηση, ενώ δεν είχαν καμία υποχρέωση, και αντί να τους το αναγνωρίσεις, τους κράζεις και από πάνω. Οπως είπα, λες και μιλάω με το ανίψι μου που δεν έχει ιδέα πώς λειτουργούν τα πράγματα. Και όσον αφορά την μητέρα σου, πάλι δική σου επιλογή ήταν να τρέξεις σε συνεντεύξεις την περίοδο που αυτή ήταν στο νοσοκομείο. Ούτε το γνώριζε αυτό η εταιρία, ούτε επίτηδες το έκαναν, ούτε μαχαίρα στο λαιμό σου έβαλαν να πας ντε και καλά. Και σ'αυτό η εταιρία φταίει; Δυστυχώς όχι στα σύννεφα, στον έβδομο ουρανό πετάς. Για να μην πολυλογο σου λεω τα εξης:1)Ηθελα να παω αλλα και να μην ηθελα εχω την ουσιωδη ευγενια να παω εστω και τυπικα για να μην τους προσβαλω για το χρονο που εχασαν. 2)Δεν ειναι ολοι ετσι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν λογο και τον κρατανε ας μου λεγαν οτι δεν με θελουν και ναι υπαρχουν τετοιες δουλιες που υπαρχουν σωστοι συναδερφοι και καλα αφεντικα απλα εχουμε χασει την εμπιστοσυνη μας στους αλλους. 3) Στη συνεντευξη τα πηγα πολυ καλα μιλαγα παντα στο πλυθηντικο, συκωθηκα να την χαιρετησω οταν ηρθε, δεν κολαγα σε καμια ερωτηση, υμουν ειλικρηνης και δεν πουλαγα φουμαρα, υμουν πολυ ευγενικος οταν εφυγα και τις ευχηθικα μαλιστα για το παιδακι της επειδη ηταν εγκυος. Το μονο που περναει απο το μυαλο μου γιατι το εχω συναντηση πολλες φορες ειναι το θεμα ρατσισμου γιατι ειμαι χοντρος. 4) Σε ενδιαφερει για εκει γυνονται η συνεντευξεις και εκει ειναι το κεντρικο service. 5) Οπως ειπα το οτι ειναι πολλοι ανεργη δεν παει να πει οτι μπορουν να κανουν την ιδια δουλια εκτος αν η ιδια η εταιρεια εχει ριξει τα standards της. 6) Δεν πουλαω τον εαυτο μου δεν ειμαι ουτε πορνη ουτε μοντελο τους δυχνω τις ικανοτητες μου αν τους κανω καλος 7) Οταν θελεις να λεγεσε σοβαρη εταιρεια οταν λες δεκα μερες εννωεις δεκα μερες αν εγω ειχα και αλλη ευκαιρεια τη επρεπε να κανω να αρνηθω για να ειμαι ενταξυ ή να τους γραψω εκει που δεν πιανει μελανι ? 8) ισως ειμαι λαθος αλλα οταν παω στο σουβλατσικο του τακη για δουλια στο παγκρατι ξερω οτι θα παω στο παγκρατι οχι στην αναβυσο οταν λοιπον στελνω για αθηνα-περιστερη επρεπε να λενε μεσα στην αγγελια που γυνετε το interview οταν με παιρνουν δεν μπορω να τους ριξω ακυρο δεν το θεωρω σωστο. 9)Δεν εχω εμπειρια στο κοσμο της αγορας αυτο ειναι αληθεια δουλεψα λιγες φορες ειτε για την δεν χρειαζοταν ειτε δεν μπορουσα αλλα δεν πεταω στα συννεφα στη ζωη μου εχω φαει πολλα στραπατσα και εχω περασει δυσκολες καταστασεις. 10) Ο ερμος ο ανιψιος σου τι σου φταει που ολο τον κραζεις και για την απορεια σου ειμαι 29 χρονων δεν ειμαι τελειος στα 36 μου που εισαι εσυ μπορει να ειμαι χειροτερος απο εσενα μπορει και καλυτερος το μελλον θα διξει.
DrLo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ίσως το παράδειγμα μου να ήταν λίγο ατυχές αλλά δεν έιναι το μόνο πχ θεωρείς λογικό ότι το πλαίσιο έχει έδρα τη Μαγούλα ? Καθόλου. Έπρεπε να είχε έδρα τη Σόφια.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Συγγνωμη, τωρα ειναι θεμα διαφωνιας και συζητησης το που εχει εδρα η εκαστοτε εταιρεια? Οκ, με βαση αυτη τη λογικη εστω πως μενω στο Πικερμι και η εταιρεια εχει εδρα το Πικερμι. Ο αλλος μενει στο Γαλατσι. Εμενα με βολευει το Πικερμι, τον αλλον οχι. Αλλα δε με βολευει μια εταιρεια που εχει εδρα το Γαλατσι. Οι εταιρειες εχουν εδρα εκει που εχουν και ειναι fact. Your argument is invalid ε.
Praetorianos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εξωτερικό αν σε καλέσουν για συνέντευξη, κατά 99% την έχεις την δουλειά, εκτός αν τους αρχίσεις τις κοτσάνες στην συνέντευξη. Καλα αραξε κι εσυ. Εκανε μερικα λαθακια ο Redodin, μην το ξεχειλωνετε ομως.
gigisoni Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Για να μην πολυλογο σου λεω τα εξης: 1)Ηθελα να παω αλλα και να μην ηθελα εχω την ουσιωδη ευγενια να παω εστω και τυπικα για να μην τους προσβαλω για το χρονο που εχασαν. Δηλαδή ξεκινάς ήδη με το σκεπτικό ότι δεν την θέλεις τη δουλειά. Και δεν την παίρνεις και παραπονιέσαι μετά. Αν δεν τρολάρεις, σόρι αλλά έχεις σοβαρό πρόβλημα. 2)Δεν ειναι ολοι ετσι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν λογο και τον κρατανε ας μου λεγαν οτι δεν με θελουν και ναι υπαρχουν τετοιες δουλιες που υπαρχουν σωστοι συναδερφοι και καλα αφεντικα απλα εχουμε χασει την εμπιστοσυνη μας στους αλλους. Σφύρα μου κλέφτικα αν ποτέ βρεις καμία. 3) Στη συνεντευξη τα πηγα πολυ καλα μιλαγα παντα στο πλυθηντικο, συκωθηκα να την χαιρετησω οταν ηρθε, δεν κολαγα σε καμια ερωτηση, υμουν ειλικρηνης και δεν πουλαγα φουμαρα, υμουν πολυ ευγενικος οταν εφυγα και τις ευχηθικα μαλιστα για το παιδακι της επειδη ηταν εγκυος. Το αν φέρθηκες ευγενικά δεν έχει τίποτα να κάνει με το θαλάσσωμα. Προφανώς οι απαντήσεις που έδωσες δεν ήταν ικανοποιητικές. Το μονο που περναει απο το μυαλο μου γιατι το εχω συναντηση πολλες φορες ειναι το θεμα ρατσισμου γιατι ειμαι χοντρος. Ευκαιρία για δίαιτα. Και προσοχή στα ψωμιά, κόψ'τα, παχαίνουν. 4) Σε ενδιαφερει για εκει γυνονται η συνεντευξεις και εκει ειναι το κεντρικο service. Τι λε ρε φίλε τώρα, θα με ενδιαφέρει να βρω δουλειά και θα κοιτάζω που είναι τα κεντρικά που θα πρέπει να πάω 1, το πολύ 3 φορές για συνέντευξη και μετά δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου; Αυτά που λες είναι δικαιολογίες ΑΕΡΓΟΥ, όχι άνεργου. Αν σοβαρά θέλεις τόσο πολύ να βρεις δουλειά, ΞΥΠΝΑ! 5) Οπως ειπα το οτι ειναι πολλοι ανεργη δεν παει να πει οτι μπορουν να κανουν την ιδια δουλια εκτος αν η ιδια η εταιρεια εχει ριξει τα standards της. Την θέση σπάνια την παίρνει αυτός που είναι ο πιο αρμόδιος και κατάλληλος για τη δουλειά. Θα την πάρει αυτός που θα πουλήσει καλύτερα τον εαυτό του, ξύπνα. Αν περιμένεις να βρεις δουλειά γιατί θα είσαι ο ιδανικότερος υποψήφιος, θα ζητιανεύεις στον δρόμο για να μην ψοφήσεις της πείνας. 6) Δεν πουλαω τον εαυτο μου δεν ειμαι ουτε πορνη ουτε μοντελο τους δυχνω τις ικανοτητες μου αν τους κανω καλος Τελευταία φορά θα το πω. Πουλάς τον εαυτό σου, για να σε προτιμήσει ο πελάτης=εργοδότης έναντι του ανταγωνιστή σου. Γιατί δεν στέλνεις βιογραφικά μέσα στις μουτζούρες; Τα ίδια δεν θα γράφει με ένα καλογραμμένο και προσεγμένο; Γιατί δεν πήγες άπλυτος; Ο ίδιος δεν θα ήσουν έτσι κι αλλιώς; Ετσι και την ώρα της συνέντευξης. Αυτά που θα πεις και ο τρόπος που θα τα πεις, είναι για να πουλήσεις τον εαυτό σου να σ'αγοράσει ο πελάτης. Α δεν το βάλεις αυτό στο κεφαλάκι σου, δουλειά δεν θα βρεις ΠΟΤΕ, εκτός και αν σε λυπηθεί κανάς γνωστός. 7) Οταν θελεις να λεγεσε σοβαρη εταιρεια οταν λες δεκα μερες εννωεις δεκα μερες αν εγω ειχα και αλλη ευκαιρεια τη επρεπε να κανω να αρνηθω για να ειμαι ενταξυ ή να τους γραψω εκει που δεν πιανει μελανι ? Ρε φίλε, σου είπαν 10 μέρες για δεύτερη συνέντευξη. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις πια; Δεν είναι αυτοί φάουλ, εσύ είσαι που ούτε να καταλάβεις τι σου είπαν δεν μπορείς. Από την στιγμή που ήρθε η ενδέκατη μέρα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση, ήταν επίσημο ότι είχες απορριφθεί. Τόσο δύσκολο πια προς κατανόηση; 8) ισως ειμαι λαθος αλλα οταν παω στο σουβλατσικο του τακη για δουλια στο παγκρατι ξερω οτι θα παω στο παγκρατι οχι στην αναβυσο οταν λοιπον στελνω για αθηνα-περιστερη επρεπε να λενε μεσα στην αγγελια που γυνετε το interview οταν με παιρνουν δεν μπορω να τους ριξω ακυρο δεν το θεωρω σωστο. Ναι, θα σου γράψουν στην αγγελία και ποιες μέρες θα γίνουν οι συνεντεύξεις, γιατί μπορεί εκείνες τις μέρες να μην σε βολεύει, μην χάνεις τζάμπα τον χρόνο σου να στέλνεις βιογραφικά. Θα σου γράψουν επίσης τι φύλο και ηλικία και σεξουαλικές προτιμήσεις έχει ο interviewer, μην σου βγει καμιά συκιά σε περίπτωση που ο άνεργος είναι ρατσιστής και δεν τους πάει και χάσει τζάμπα τον χρόνο του να στέλνει βιογραφικό. Θα σου γράψουν επίσης στην αγγελία και ένα κατεβατό με τις πιθανές ερωτήσεις στην συνέντευξη, μην σου τύχει καμιά που δεν το περιμένεις και χάσεις τζάμπα τον χρόνο σου να στέλνεις βιογραφικό. Ο λόγος που δεν βρίσκεις δουλειά έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο μ'εσένα. 9)Δεν εχω εμπειρια στο κοσμο της αγορας αυτο ειναι αληθεια δουλεψα λιγες φορες ειτε για την δεν χρειαζοταν ειτε δεν μπορουσα αλλα δεν πεταω στα συννεφα στη ζωη μου εχω φαει πολλα στραπατσα και εχω περασει δυσκολες καταστασεις. Σόρι που είμαι ωμός, αλλά τα στραπάτσα και οι αναποδιές αντί να σε συνεφέρουν σε έχουν αποβλακώσει και πετάς την μια κοτσάνα μετά την άλλη. Για να σε συνεφέρω στα λέω χύμα. Άκουσε την συμβουλή κάποιου πολύ πιο έμπειρου και μεγαλύτερου. Εσύ το έχεις το πρόβλημα, όχι η εταιρία. 10) Ο ερμος ο ανιψιος σου τι σου φταει που ολο τον κραζεις και για την απορεια σου ειμαι 29 χρονων δεν ειμαι τελειος στα 36 μου που εισαι εσυ μπορει να ειμαι χειροτερος απο εσενα μπορει και καλυτερος το μελλον θα διξει. Ιδιες κοτσάνες για επιχειρήματα μου αμολάει κι αυτός. Αν όχι ίδιες, παρόμοιες. Καλα αραξε κι εσυ. Εκανε μερικα λαθακια ο Redodin, μην το ξεχειλωνετε ομως. Έχεις ακούσει πολλές φορές να φωνάζουν στο άσχετο να πας στο εξωτερικό για συνέντευξη εργασίας; Δεν θα μπουν καν στον κόπο να σε ειδοποιήσουν. Για να σε ειδοποιήσουν σημαίνει ότι πραγματικά ενδιαφέρονται. Αν δεν χαλάσει η συνταγή στην συνέντευξη, την δουλειά την έχεις. 2
Nikosgiann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 redodin παντως που λες για την μαγουλα,που να σε παιρνανε κιολας. θα επρεπε να πηγαινεις καθε μερα για εκπαιδευση. εμενα με πηρανε οταν ημουν 19-20 χρονων.και πηγαινα καθε μερα εκει επι 2 εβδομαδες. συνεντευξη πηγα με αμαξι,και τις υπολοιπες με προαστιακο.Οπου απο εκει,σε παιρνει πουλμανακι του πλαισιο για να σε παει στα κεντρικα γιατι ειναι μια αποσταση.
Praetorianos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Έχεις ακούσει πολλές φορές να φωνάζουν στο άσχετο να πας στο εξωτερικό για συνέντευξη εργασίας; Δεν θα μπουν καν στον κόπο να σε ειδοποιήσουν. Για να σε ειδοποιήσουν σημαίνει ότι πραγματικά ενδιαφέρονται. Αν δεν χαλάσει η συνταγή στην συνέντευξη, την δουλειά την έχεις. Ναι ξερω 3. Αν βαλω κι εμενα για Σκωτια, 4. Και δεν ειναι οτι τα θαλασσωσαμε εκτος αν σκοπευαν να παρουν 15 ατομα για τη θεση ενος. Ενας αλλος τον καλεσαν απο Ελλαδα Αγγλια κι ηταν αλλοι 80+ στο ιδιο σταδιο. Η απολυτοτητα σας θα σας φαει.
slygeo87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 εχω φαει πολλα στραπατσα και εχω περασει δυσκολες καταστασεις. Σαν τι; Έφαγες ban από το insomnia;
REDODIN7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καθόλου. Έπρεπε να είχε έδρα τη Σόφια. καλα οκ οτι πεις.... Σαν τι; Έφαγες ban από το insomnia; Αν και δεν σε αφορα θα σου πω μερικαδεν εχω λεφτα πεθανε η μανα μου πριν λιγεσ μερες πεθανε η ιαγια μου πριν λιγου μηνες η μανα μου και η γιαγια μου ηταν κατακοιτεσ για ενα σχεδον ενα χρονο και τις ταιζα, τις επλενα, τις αλλαζα τους τελευταιους 6 μηνες εκλεινα 8 ωρα σε νοσοκομια ο πατερας μου ειναι οτι νανε Σου φτανουν ??? Εσυ που με κρινεις και κοροιδευεις τι εχεις περασει ??? Δηλαδή ξεκινάς ήδη με το σκεπτικό ότι δεν την θέλεις τη δουλειά. Και δεν την παίρνεις και παραπονιέσαι μετά. Αν δεν τρολάρεις, σόρι αλλά έχεις σοβαρό πρόβλημα. Σφύρα μου κλέφτικα αν ποτέ βρεις καμία. Το αν φέρθηκες ευγενικά δεν έχει τίποτα να κάνει με το θαλάσσωμα. Προφανώς οι απαντήσεις που έδωσες δεν ήταν ικανοποιητικές. Ευκαιρία για δίαιτα. Και προσοχή στα ψωμιά, κόψ'τα, παχαίνουν. Τι λε ρε φίλε τώρα, θα με ενδιαφέρει να βρω δουλειά και θα κοιτάζω που είναι τα κεντρικά που θα πρέπει να πάω 1, το πολύ 3 φορές για συνέντευξη και μετά δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου; Αυτά που λες είναι δικαιολογίες ΑΕΡΓΟΥ, όχι άνεργου. Αν σοβαρά θέλεις τόσο πολύ να βρεις δουλειά, ΞΥΠΝΑ! Την θέση σπάνια την παίρνει αυτός που είναι ο πιο αρμόδιος και κατάλληλος για τη δουλειά. Θα την πάρει αυτός που θα πουλήσει καλύτερα τον εαυτό του, ξύπνα. Αν περιμένεις να βρεις δουλειά γιατί θα είσαι ο ιδανικότερος υποψήφιος, θα ζητιανεύεις στον δρόμο για να μην ψοφήσεις της πείνας. Τελευταία φορά θα το πω. Πουλάς τον εαυτό σου, για να σε προτιμήσει ο πελάτης=εργοδότης έναντι του ανταγωνιστή σου. Γιατί δεν στέλνεις βιογραφικά μέσα στις μουτζούρες; Τα ίδια δεν θα γράφει με ένα καλογραμμένο και προσεγμένο; Γιατί δεν πήγες άπλυτος; Ο ίδιος δεν θα ήσουν έτσι κι αλλιώς; Ετσι και την ώρα της συνέντευξης. Αυτά που θα πεις και ο τρόπος που θα τα πεις, είναι για να πουλήσεις τον εαυτό σου να σ'αγοράσει ο πελάτης. Α δεν το βάλεις αυτό στο κεφαλάκι σου, δουλειά δεν θα βρεις ΠΟΤΕ, εκτός και αν σε λυπηθεί κανάς γνωστός. Ρε φίλε, σου είπαν 10 μέρες για δεύτερη συνέντευξη. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις πια; Δεν είναι αυτοί φάουλ, εσύ είσαι που ούτε να καταλάβεις τι σου είπαν δεν μπορείς. Από την στιγμή που ήρθε η ενδέκατη μέρα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση, ήταν επίσημο ότι είχες απορριφθεί. Τόσο δύσκολο πια προς κατανόηση; Ναι, θα σου γράψουν στην αγγελία και ποιες μέρες θα γίνουν οι συνεντεύξεις, γιατί μπορεί εκείνες τις μέρες να μην σε βολεύει, μην χάνεις τζάμπα τον χρόνο σου να στέλνεις βιογραφικά. Θα σου γράψουν επίσης τι φύλο και ηλικία και σεξουαλικές προτιμήσεις έχει ο interviewer, μην σου βγει καμιά συκιά σε περίπτωση που ο άνεργος είναι ρατσιστής και δεν τους πάει και χάσει τζάμπα τον χρόνο του να στέλνει βιογραφικό. Θα σου γράψουν επίσης στην αγγελία και ένα κατεβατό με τις πιθανές ερωτήσεις στην συνέντευξη, μην σου τύχει καμιά που δεν το περιμένεις και χάσεις τζάμπα τον χρόνο σου να στέλνεις βιογραφικό. Ο λόγος που δεν βρίσκεις δουλειά έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο μ'εσένα. Σόρι που είμαι ωμός, αλλά τα στραπάτσα και οι αναποδιές αντί να σε συνεφέρουν σε έχουν αποβλακώσει και πετάς την μια κοτσάνα μετά την άλλη. Για να σε συνεφέρω στα λέω χύμα. Άκουσε την συμβουλή κάποιου πολύ πιο έμπειρου και μεγαλύτερου. Εσύ το έχεις το πρόβλημα, όχι η εταιρία. Ιδιες κοτσάνες για επιχειρήματα μου αμολάει κι αυτός. Αν όχι ίδιες, παρόμοιες. Έχεις ακούσει πολλές φορές να φωνάζουν στο άσχετο να πας στο εξωτερικό για συνέντευξη εργασίας; Δεν θα μπουν καν στον κόπο να σε ειδοποιήσουν. Για να σε ειδοποιήσουν σημαίνει ότι πραγματικά ενδιαφέρονται. Αν δεν χαλάσει η συνταγή στην συνέντευξη, την δουλειά την έχεις. Γενικα αν και μεγαλυτερος εισαι πολυ ηρωνας και πολυ πικροχολος συγνωμη που στο λεω μπορει να λεω χαζα αλλα εσυ μονο να κραζεις ξερεις και τιποτα αλλο
brickman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Γενικα αν και μεγαλυτερος εισαι πολυ ηρωνας και πολυ πικροχολος συγνωμη που στο λεω μπορει να λεω χαζα αλλα εσυ μονο να κραζεις ξερεις και τιποτα αλλο Φιλε μου δεν σε κραζει, απλα προσπαθει να σε κανει να τα δεις απο διαφορετικη οπτικη γωνια. Θα σου πω κι εγω τις αποψεις μου κι εαν θελεις ακου τες. 1. Εαν μια δουλεια ειναι μακρυα το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να πηγαινεις αλλα πρεπει να επιδιώκεις να βρεις δουλεια κι ας πρεπει να εισαι στον δρομο 1.5 ωρα. Κι εγω πριν λιγο καιρο εκανα 2 ωρες για το κεντρο ερευνων. 2. Εαν πιστευεις οτι δεν σε δεχονται λογω των κιλων σου, οπως ειπε και ο φιλος, δεν σε κραταει τιποτα απο το να κανεις λιγη διαιτα. Ετσι κι αλλιως θα βελτιωσει την υγεια σου. 3. Το που γινονται οι συνεντευξεις σχεδον παντα διαφερει απο τον τοπο εργασιας. 4. στις συνεντευξεις το να εισαι ευγενικος δεν σημαινει οτι "κερδισες" την συνεντευξη. Ουσιαστικα για να την κερδισεις πρεπει να τους πεις οτι θελουν να ακουσουν στις ερωτησεις που σου κανουν.
freedubus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 συκωθηκα να την χαιρετησω οταν ηρθε, δεν κολαγα σε καμια ερωτηση, υμουν ειλικρηνης και δεν πουλαγα φουμαρα, υμουν πολυ ευγενικος οταν εφυγα και τις ευχηθικα μαλιστα για το παιδακι της επειδη ηταν εγκυος. Έπρεπε να της ρίξεις κι ένα τέτοιο φεύγοντας... 1
black_widow Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Καλα αραξε κι εσυ. Εκανε μερικα λαθακια ο Redodin, μην το ξεχειλωνετε ομως. Ναι όντως , το παρακάνανε και οι δύο πλευρές, αν δεν έχεις πάει σε πολλές συνεντεύξεις λογικό είναι στις πρώτες να μην τα πας τόσο καλά .Παίζει επίσης και η χημεία αυτού που παίρνει τη συνέντευξη με τον υποψήφιο , μπορεί να βγει νεράκι η συνέντευξη και να μιλάτε καμία ώρα , μπορεί και τα λεπτά να φαίνονται ατέλειωτα ( μιλώντας για το κομμάτι της προσωπικής συνέντευξη όχι των τεστ που δυστυχώς δεν κάνουν και πολλές εταιρείες ). καλα οκ οτι πεις.... Αν και δεν σε αφορα θα σου πω μερικα δεν εχω λεφτα πεθανε η μανα μου πριν λιγεσ μερες πεθανε η ιαγια μου πριν λιγου μηνες η μανα μου και η γιαγια μου ηταν κατακοιτεσ για ενα σχεδον ενα χρονο και τις ταιζα, τις επλενα, τις αλλαζα τους τελευταιους 6 μηνες εκλεινα 8 ωρα σε νοσοκομια ο πατερας μου ειναι οτι νανε Σου φτανουν ??? Η μητέρα μου την έχασε τη μάνα της στα 16 . Φρόντιζα τη μάνα μου για 2 χρόνια σχεδόν , δε με έπαιρνε να δουλέψω , αναγκάστηκα να παρατήσω και τη σχολή. Οι δικοί μου τα κάνανε τόσο μαντάρα με τα οικονομικά που χρωστάμε της Μιχαλούς παντού και λογικά οσονούπω θα μείνουμε άστεγοι.... Ο καθένας μας περνάει πάρα πολύ ζόρικα σε αυτή τη κωλοχώρα, μη το ψάχνεις αν κάνουμε διαγωνισμό ποιος έχει τα πιο πολλά προβλήματα νικητή δε θα βρούμε , όλοι το παλεύουμε τι να κάνουμε. Για το θέμα της συνέντευξης έχεις ένα δίκιο , σε συνεντεύξεις τους έχω πόσες φορές σε πόσο διάστημα θα μου απαντήσετε είτε αρνητικά είτε θετικά , μου λέγανε " σε 10 μέρες είτε σε έχουμε πάρει είτε όχι" , γράψιμο, ένα e-mail έστω δε θα έβλαπτε. Στο θέμα της περιοχής δεν έχεις δίκιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα