Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω τις εικονες απο τα 29.000 μετρα που ειναι τωρα (και με δυσκολια ανεβαινει) και απορω πως γινεται να πηδηξεις απο εκει πανω με την γη να φαινεται ετσι, ποσω δε μαλλον απο 7 χιλιομετρα πιο ψηλα που ειναι ο στοχος...

• Like 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενω στις αρχες ανεβαινε με 100+χλμ τωρα εχει πεσει στα 15-20χλμ. Οποτε εχουμε ακομα ωρα φαινεται..!

Δημοσ.

Εξωτερικη θερμοκρασια -26C. Καλα ειναι για τετοιο υψος, εγω πεταω με το αεροπλανο και λεει οτι εχει εξω -50 και χεζομαι πανω μου :P

Εχουν πει πουθενα για ποση ωρα θα πεφτει μεχρι να ανοιξει αλεξιπτωτο?

dunno αλλα στοχος ειναι να σπασει το φραγμα του ηχου πεφτοντας, οποτε θα μιλαμε για τρελες καταστασεις...

• Like 1
Δημοσ.

Εξωτερικη θερμοκρασια -26C. Καλα ειναι για τετοιο υψος, εγω πεταω με το αεροπλανο και λεει οτι εχει εξω -50 και χεζομαι πανω μου :P

Με -48 real feel περίμενα στην στάση κάνα 40λεπτο πέρσι... :)

Δημοσ.

-26? -70 δεν ειναι?

Στο σαιτ τους γραφει αυτο:

Outside Temperature

-25.3°C / -15.4°F

Με -48 real feel περίμενα στην στάση κάνα 40λεπτο πέρσι... :)

Εχω φαει -22 στη Λαρισα καπου στο 2001, για real feel θα σε γελασω. Εφτυνα και ακουγα ΤΑΚ διοτι το σαλιο ειχε παγωσει μεχρι να πεσει κατω :P Anyways.

Δημοσ.

Πέρασε απο -60, τώρα όσο πάει ανεβαίνει

• Like 1
Δημοσ.

dunno αλλα στοχος ειναι να σπασει το φραγμα του ηχου πεφτοντας, οποτε θα μιλαμε για τρελες καταστασεις...

στα 20 χιλιόμετρα ήτανε -65 κελσίου. όσο ανεβαίνει, ανεβαίνει και η θερμοκρασία...

"φουσκώνει" περισσοτερο και το μπαλόνι όσο ανεβαινει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...