koprodogis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Διαθεσιμο μηχανημα θα εχουμε απο αυριο απο ενα το θεμα ειναι οτι παντα μας αλλαζουν το δισκο γιατι οντως τον βρισκουν ελαττωματικο. Χθες αυτο τονισαμε στο πλαισιο, να τσεκαρει τη μητρικη και τι γινετε με την επικοινωνια των δισκων. Και ο φαυλος κυκλος ξεκιναει εκει αφου δε σκοτωνει τον δευτερο δισκο με τπτ, ειναι συναισθηματικα δεμενο το κουτι μαζι του?
GothmogGr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Διαθεσιμο μηχανημα θα εχουμε απο αυριο απο ενα το θεμα ειναι οτι παντα μας αλλαζουν το δισκο γιατι οντως τον βρισκουν ελαττωματικο.Χθες αυτο τονισαμε στο πλαισιο' date=' να τσεκαρει τη μητρικη και τι γινετε με την επικοινωνια των δισκων. Και ο φαυλος κυκλος ξεκιναει εκει αφου δε σκοτωνει τον δευτερο δισκο με τπτ, ειναι συναισθηματικα δεμενο το κουτι μαζι του?[/quote'] Σιγα μην κατσουν τα τζιμανια στο πλαισιο να κανουν regenerate το δισκο!
GothmogGr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Έλα κακέ Μπορω να γινω και χειροτερος .. σιγα μην ξερουν καν τι ειναι και πως γινεται το regen
Sarandis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Χεχε, πλάκα κάνω. Σχετικά με το post#15 που έκανες πάντως φαίνεται η πιο λογική εξήγηση αν και δεν υπάρχει λογική στα pc.
rounsmith Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Χμμμ, η μητρικη ειναι η foxconn G41MXE αν σε βοηθαει αυτο μιας και δεν ειμαι κοντα στον υπολογιστη να το τσεκαρω Τωρα βεβαια δε μπορω να καταλαβω πως μπορει μια εστω και χαλασμενη μητρικη να σκοτωνει με bad sector δισκους. κακιασμενη εγω το εχω ριξει στην πλακα, ο φιλος μου παλι στα νευρα Κοίτα το ποστ 4 και απαντησέ μου.
anonymous-root Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε τους και σε άλλο υπολογιστή εάν μπορέσεις.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Πες του φίλου σου να πάει όσο πιο κοντά μπορεί στη Βουλή.
GothmogGr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Πες του φίλου σου να πάει όσο πιο κοντά μπορεί στη Βουλή. :lol: :lol:
koprodogis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Λυση δεν επηλθε ποτε και επειδη εξαντληθηκε η υπομονη και τα πηγαινελα καταληξαμε σε αγορα εξωτερικου δισκου που δειχνει να μη τη βγαζει καθαρη
GothmogGr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Λυση δεν επηλθε ποτε και επειδη εξαντληθηκε η υπομονη και τα πηγαινελα καταληξαμε σε αγορα εξωτερικου δισκου που δειχνει να μη τη βγαζει καθαρη Και ο εξωτερικος δεν την βγαζει καθαρη?
kostas_dr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ε, ή είναι στοιχειωμένο ή δεν είναι! Όχι ημίμετρα. Πάντως σοβαρά τώρα, αν και ο εξωτερικός παραδώσει πνεύμα, τότε πάτε για αγορά άλλου υπολογιστή.
koprodogis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Εαν τα φτυσει και ο εξωτερικος να δειτε μετα παρτυ στο πλαισιο. Εαν εξαιρεσουμε το κουτι ολα τα αλλα εξαρτηματα ειναι δικα τους οποτε δινω κουτι και αποδειξεις και τους λεμε καλα ξεμπερδεματα. Ηδη τους εχουμε πληρωσει 10 ευρω και καλα για τεχνικο ελεγχο αλλα δε το καναμε θεμα μπας και συνεχιστει η ιστορια να τους το χτυπησουμε. Προς το παρον ζει και βασιλευει ο δισκος αν και στο HD Sentinel δε μπορει να τον διαβασει, το HD Tune τουλαχιστον δουλευει
kostas_dr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ίσως το μηχάνημα βαρέθηκε να καίει δίσκους. Τελειωμό δεν έχουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα